À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Hos Clinic 360 på Als, nær Sønderborg, sætter vi en ære i at tilbyde dig førsteklasses kosmetiske behandlinger i vores klinik i Hørup på Sydals. Vores primære mål er din tryghed og tilfredshed med et resultat, der fremhæver din naturlige skønhed på en naturlig, æstetisk og harmonisk måde. Vi er registreret og godkendt ved styrelsen for patientsikkerhed til at udføre behandlingerne, Botox, Filler, Kemisk peeling, skinpen, skinbooster og fedtfrysning

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået PRF-behandlinger mod…

Jeg har fået PRF-behandlinger mod hårtab hos klinikken, og jeg er meget glad for både forløbet og resultatet. Jeg kan tydeligt se en forbedring i min hårvækst, hvilket jeg er virkelig tilfreds med.

Man føler sig virkelig godt taget imod, og servicen er helt i top. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der overvejer PRF-behandlinger.

6 mars 2026

PRF-behandlinger til hårvækst

Jeg har fået PRF-behandlinger mod hårtab, og jeg er virkelig positivt overrasket over resultatet. Jeg har allerede fået en tydelig forbedring i hårvæksten, og det har gjort en stor forskel for mig.
Fra start til slut har jeg oplevet en meget professionel og tryg behandling. Personalet er utrolig kompetente, grundige i deres information og tager sig tid til at forklare både processen og forventede resultater. Man føler sig i virkelig gode hænder.
Klinikken fremstår meget professionel, og serviceniveauet er helt i top. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre, der overvejer PRF-behandling for hårvækst.

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent og erfaren personale - tryghed og flotte resultater!

Mette og Ditte er dygtige og erfarne. Jeg har følt mig i de absolut bedste hænder hver gang, jeg har besøgt deres klinik.

Jeg har følt mig tryg:
- ved deres professionelle og ærlige vejledning
- under og efter mine behandlinger
- i deres hyggelige og diskrete lokaler, hvor jeg altid har oplevet privatliv og ro

Behandlingerne har virket til min fulde tilfredshed – faktisk langt over forventning.

At Mette og Ditte ovenikøbet er de mest behagelige og skønne mennesker, gør bare oplevelsen endnu bedre. Det er virkelig krymmel på kagen. Jeg er oprigtigt glad for at komme der og kan varmt anbefale dem.

14 novembre 2025

Læber

Har fået reducering af fine linjer omkring munden.Har fået filler i mine læber,det så flot ét resultat,og ser stadigvæk naturligt ud🤗

18 février 2025

Super god behandling

Super god behandling!

Jeg har filmet for Ditte og Mette og fået et indblik i deres arbejdsmetoder, hygiejne og resultater. Man bliver mødt med en varm velkomst, og de guider kunden trygt gennem hele behandlingen.

22 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ærlig og dygtig personale som lytter…

Ærlig og dygtig personale som lytter til ens ønsker.
Jeg har fået tre behandlinger med skinpen pga. solskader og pigmenter i ansigtet. Det har givet synlige resultater med det samme, og kombinationen af behandlinger og produkter fra ZO skin Health har gjort at jeg har fået den hud jeg ikke turde drømme om. Tak for jeres måde at være på, jeg glæder mig til at komme igen.

1 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super grundig og ærlig vejledning!

Super grundig og ærlig vejledning!
Resultaterne er meget naturlige og præcis, som jeg havde håbet! Man mærker tydeligt at de ikke går på kompromis med både kvaliteten af produkter og sikkerhed - hvilket gør behandlingen til en meget tryg og virkelig god oplevelse!
De bedste anbefalinger herfra!

16 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og professionelle behandlinger

Jeg har haft en super positive oplevelse hos Clinic360. Pigerne er Super venlige og imødekommende lige fra man træder ind af døren! Der blev virkelig taget sig god tid til at forstå mine behov, ønsker og bekymringer.
Mette var utrolig dygtig og forklarede grundigt processen, så jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Resultaterne af min behandling oversteg alle mine forventninger – jeg kunne ikke være mere tilfreds🤗Klinikkens er super hyggelig, moderne, rene og indbydende, hvilket kun forstærkede den positive oplevelse.

Jeg vil varmt anbefale Clinic360 til alle, der overvejer kosmetiske behandlinger. Her er du i trygge hænder, og du får det bedste af det bedste!

4 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus