1. Cabinet dentaire
  2. Dentiste cosmétique
  3. Dentiste

Dent Universal Clinic in İzmir, Turkey, specializes in dental health and aesthetics, offering expert treatment in a welcoming environment for health tourists. Your smile is our priority! We have been providing the Health Tourism for many years. Our dentists and the surgeons are experts in their fields. Transparent Communication: At Dent Universal Clinic, we believe in open and honest communication. We ensure that our patients are fully informed about their treatment options and any associated costs. No Hidden Fees: We pride ourselves on clear, upfront pricing with no hidden costs. Our patients receive a detailed breakdown of treatment expenses before proceeding. Ethical Practices: Our commitment to ethical practices means we prioritize your health and well-being over profit. We recommend treatments that are genuinely necessary and beneficial for your oral health. Patient Education: We aim to empower our patients through education. Our team is dedicated to providing you with comprehensive information about your dental health, treatments, and expected outcomes. Patient-Centered Approach: Honesty is at the core of our patient-centered approach. We listen to your concerns and provide honest feedback tailored to your individual needs. Let's fill the form and smile again :) !!!

3,5

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

L’humanité de DENTUNIVERSALCLINIC et…

L’humanité de DENTUNIVERSALCLINIC et remarquable t’en dans la qualité des prestation, de l’organisation et du professionnalisme.
Malgré la distance ce sera m’a clinic de références. Vous qui me lisez vous pouvez y aller en toutes confiance.
Encore merci à toutes et tous

14 février 2025

Heureux d’avoir choisi clinic dentuniversal

Pour mes soins dentaire j’ai choisi clinicdentuniversal et je suis très content et satisfait pour tous le travail les soins l’accueil en clinique et a l’hôtel vraiment rien à dire
Je suis arrivé à 2hdu matin à IZMIR à l’accueil il y’avait Monsieur Yigit (le coordinateur de la clinique)qui m’a accompagné jusqu’à l’hôtel .
un grand merci à Monsieur Yigit qui était présent pendant mes soins et nous a même commandé des soupes .
Merci au chauffeur de la Clinic aussi
Bravo a u docteur Assia et à toute l’équipe
médicale je reviendrai dans quelques mois pour la deuxième visite à bientôt
Monsieur
Chegra

25 novembre 2024
Afficher les avis dans toutes les langues. (28 avis)