1. Coach particulier
  2. Centre de fitness

Écrit par l'entreprise

Online coach og personlig trener, som jobber med helt rå hverdagshelter som ønsker å maksimalisere resultatene sine.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Ekstremt dyktig i faget!

Yosh er meget dyktig i faget. Han er løsningsorientert og flink til å se kunden! Han er god til å tilpasse treningsprogram selv med kunder som har helseutfordringer, og ikke kan trene hva som helst eller gjøre alle øvelser. Han spesifiserer treningen til akkurat det du ønsker å bli god på eller trenger! Han er en god motivator, noe som har vært helt essensielt for meg slik at jeg har mulighet til å nå mine mål som idrettsutøver!

19 août 2025

Fra grønnskolling til å kjempe om EM-plass på under 2 år

Fra å være helt nybegynner i styrkeløft for 2 år siden, konkurrer jeg nå blant de beste i Norge i min klasse. Uten Yosh sin kunnskap og evne til å lage program som passer meg og min hektiske hverdag, hadde det aldri vært mulig 🙂
Han er ærlig og rett på sak i sine tilbakemeldinger og det liker jeg. Det er liksom ikke noe «snikk-snakk».
Nå kjenner jeg meg sterk og stolt over hva kroppen min er i stand til å klare og jeg blir stadig forundret over hva som er mulig å få til med riktig fokus og riktig veiledning. Dette hadde jeg aldri klart alene, så dette er lagsport på sitt beste 🙂

12 août 2025

Coach som bryr seg, og resultatsgaranti!

Jeg kontaktet Yosh for coaching mens jeg var ansatt i forsvaret og konkurrerte i styrkeløft. Jeg har utelukkende hatt positive opplevelser. Yosh hjalp meg med både å nå fysiske krav, og nå personlige mål. I tillegg må jeg understreke at når du betaler for oppfølging, så blir du virkelig fulgt opp. Jeg fikk svar på kort varsel hvordan vi skulle håndtere skråkryssere fra hverdagen best mulig, og ofte spørsmål selv hvis det var lenge siden jeg hadde sendt oppdatering. Som utøver og treningsinteressert selv er det også betryggende at Yosh er villig til å diskutere eller forklare treningsvalg, og virker genuint interessert og oppdatert på faget. Også hjelper det jo veldig på at han i tillegg er billig i forhold til andre coacher.

1 janvier 2025

En coach som passer alle, uansett utgangspunkt🥰

Har vært så heldig og fått oppfølging av Yosh to sommere på rad nå, i forbindelse med pre-season(håndball). Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har ikke bare lært mye om styrketrening, men også viktigheten av å lytte til kroppen og tilpasse treningen etter dagsform. Jeg har en del diagnoser å ta hensyn til og som preger treningshverdagen min en del. Men også her har Yosh vært fantastisk, og har til og med bremset meg litt når det har vært behov for det. Han ser virkelig mennesket bak, og er en utrolig god støttespiller og motivator.
Jeg er så fornøyd med opplegget, og det at Yosh har vært så flink til å tilrettelegge hvis jeg har hatt vondter eller andre utfordringer, har gjort dette så mye lettere. Styrketrening har blitt gøy, det hadde jeg aldri trodd!🙌🏼

24 juillet 2025

Kompetent og skreddersydd oppfølging!

Jeg fikk strålende oppfølging av Coach Yosh i ca 6 måneder. Det beste med oppfølgingen var kanskje planlegging over video-samtaler, hvor vi sydde sammen ett opplegg som passet for meg. Yosh er også veldig kompetent og flink til å forklare, slik at jeg selv fikk mer kunnskap og dermed er bedre rustet til å klare meg alene i etterkant av coaching.

6 février 2025

Svært profesjonell, har høy kompetanse og lang erfaring

Etter en skulderskade fikk jeg hjelp av personlig trener Yosh – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det har vært en utrolig positiv opplevelse. Yosh er svært profesjonell, har høy kompetanse og lang erfaring. Treningen ble nøye tilpasset min situasjon, og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hele veien.
Hans evne til å se hele mennesket, kombinert med solid faglig kunnskap, gjorde at jeg kom meg raskere tilbake enn forventet. Yosh er ikke bare en trener – han er en støtte, en motivator og en inspirasjon.
Det som virkelig skiller Yosh ut, er hans ekte engasjement og evne til å få deg til å tro på deg selv. Han ser deg, heier på deg og gir deg verktøyene du trenger for å lykkes – og det merkes.
Jeg er utrolig takknemlig for all hjelpen og støtten jeg har fått. Yosh er ikke bare en trener – han er en inspirasjon. Jeg anbefaler ham på det aller varmeste til alle som ønsker kvalitet, trygghet, engasjement og ekte menneskelig oppfølging i treningen.

31 juillet 2025

CoachYosh - beste motivatøren og faglig dyktig

Yosh har vært min trener siden januar i 2025. Han er solid og kunnskapsrik og alltid faglig oppdatert! Viktig å ha en trener som ser meg og mine behov. Yosh er god på individuell oppfølging og legger opp etter den enkeltes behov. Yosh er god på å få trening til å være artig. Han motiverer og gir god oppfølging og er lett tilgjengelig. I tillegg til trening har han solid utdanning og kunnskap også om ernæring og kosthold for endring av livsstil. Jeg er kjempefornøyd med Yosh sine PT timer og kommer til å fortsette og invistere i helsa mi. Yosh ser meg og mine behov ut fra grunnlaget jeg hadde ved oppstart. Superfornøyd!

29 juillet 2025