Kjetil er en lett og tilgjengelig…
Kjetil er en lett og tilgjengelig coach. Gjør du som han sier, så får du også resultatene du ønsker deg. Kunne ikke vært mer fornøyd! Anbefales på det sterkeste. Terningkast 6!
Simplecoaching.no er et nyoppstartet online coachingfirma med en tydelig visjon: å gjøre trening og en sunnere livsstil mulig for alle – uansett utgangspunkt. Vi ønsker å hjelpe mennesker til å få en bedre og lettere hverdag gjennom personlig oppfølging, tilpassede treningsopplegg og støtte i hverdagen. Vårt mål er å bygge et lite, men sterkt team bestående av 3–5 coacher med høy faglig kompetanse, gode menneskeferdigheter og evnen til å møte hver enkelt kunde med forståelse og tillit. Vi tror på å finne løsninger – ikke problemer – og å legge til rette for at hver kunde skal lykkes med sine mål. Vi er særlig spesialisert innen vektreduksjon, men har bred erfaring og kunnskap innen de fleste områder av trening og helse. Uansett om du ønsker å komme i gang med trening, bygge styrke, forbedre kondisjon eller skape en mer balansert livsstil, så kan vi hjelpe deg. Vi har ikke som mål å bli den største aktøren i markedet – men vi skal være den som leverer de beste resultatene. Hos Simplecoaching.no handler det ikke om raske løsninger, men om varig endring, trygg oppfølging og ekte resultater.
Koboltveien 22, 4629, Kristiansand S, Norvège
Endelig en som får meg opp av sofaen og får meg til å glede meg til å komme på trening uansett hvor sliten jeg er etter jobb.
Jeg har brukt Simple Coaching siden oktober og er svært fornøyd med oppfølgingen. Som fotballspiller fikk jeg et skreddersydd trenings å kostholds opplegg som var tilpasset både treningsmengde og hverdag.
Oppfølgingen har vært tett, strukturert og motiverende, med tydelige justeringer underveis.
Jeg kan trygt anbefale Simple Coaching til alle som ønsker profesjonell og personlig online Coaching.
Å starte med Simple Coaching er det beste valget jeg har gjort. Har fått tett og personlig oppfølging og har virkelig fått den ekstra boosten og støtten jeg har trengt for å nå målene mine. Anbefales til alle som vil bli bedre
jeg er super fornøyd med coaching jeg har fått, alt fra treningsprogram, tips og støtte har vært fenomenal. de motiverer og har gitt meg en boost jeg har trengt når det kommer til trening og vekt ned gang som jeg virkelig har trengt, simplecoaching kan anbefales på det sterkeste, de følger deg opp heile veien, å de gir deg det du trenger til å treffe de måla du setter.
jeg er super fornøyd
har hatt coaching av dem siden november 2025. og jeg angrer ikke på at jeg tokk kontakt.
så tusen takk til simplecoaching.no
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Profesjonell, trygg og støttende veiledning hele veien. Følte meg sett og hørt, og sitter igjen med nyttige verktøy jeg faktisk bruker i hverdagen. Anbefales varmt!
Utrolig dyktige mennesker i sitt felt som har peiling på kroppens velvære
Simplecoaching er noe som har motivert meg til å trene samtidig holdt meg disiplinert. Forandringen jeg har fått er ekstrem og føler meg psykisk i et bedre sted takket være simplecoaching
5/5 ⭐️
Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Jeg har oppnådd formen jeg lenge har ønsket å få. Kundebehandlerne er både varme, profesjonelle og genuint opptatt av å hjelpe. Rask respons, god kommunikasjon og skreddersydd veiledning gjorde hele opplevelsen trygg og motiverende. Anbefales på det sterkeste👍🏽👍🏽
God oppfølging, strålende tilbakemeldinger og veldig informativt. Alt du vil ha fra en coach!
God oppfølging fra instruktør. Oversiktlig nettside, lett og manøvrere på. Fått ett bra treningsprogram og oversikt/meny på mat og kalorier

Réponse : Simplecoaching
Startet å trene i 2020, fikk en gratis PT-time med Kjetil og startet raskt opp med timer hos han. Han har hjulpet meg å nå mange mål, hjulpet meg gjennom rehabilitering etter skade og vært en ordentlig god støttespiller, PT og har blitt en god venn.
Han vet hva han snakker om, holder seg oppdatert og yter maks for kundene sine.
Jeg kunne ikke være mer fornøyd med starten på min treningsreise!
Anbefales 10/10
Hyggelig i møte kommende kar, tydligvis veldig peiling på hva han driver med. Anbefales på d sterkeste om du ønsker å få en bedre hverdag med trening og sunnere kosthold