Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Levering og kundebetjening er til fem stjerner. Det nye produkt med havregryn og mandler er meget kedelige. Smager ikke af noget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet er virkelig lækkert, men jeg har været ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage på ordren og udfyldt deres... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg må sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbær, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nå ja undskyld, dårlig joke) Bestillingen var... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bruger Cocohagen som en kage til kaffen eller som en snack når man lige har lyst. De smager dejligt og bestilling samt levering fungerer fint.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

100% økologiske, plantebaserede trøfler – komplet kompromisløs konfekture til sunde foodies med søde tænder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,6

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Så lækre små snacks

Så lækre små snacks. Bruger dem i min klinik til et boost til klienten efter hver session. De elsker dem!! Jeg vender også gerne selv skålen, når min energi trænger til et boost eller en lækkersult skal tilfredsstilles ❤️

9 octobre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Det er vi SÅ glade for at høre, Sheila 😍 Tusind tak for din positive feedback 🙏🏽 Den er virkelig værdsat!
Nyd din weekend (måske med lidt lækre trøfler 😍) 💛

Noté 4 sur 5 étoiles

Smagen er der bestemt ikke noget galt…

Smagen er der bestemt ikke noget galt med, de er super gode. MEN jeg havde så ikke læst at i har droppet kakaoen uden på og det er virkelig et minus!! Og det blev så min 3 men sidste bestilling.

5 octobre 2022

Hej Anja ☺️
Tak for din anmeldelse og din tid - vi vil altid bestræbe os på at tilfredsstille vores kunder 🙏🏽 Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at du kan lide smagen af vores trøfler 💛 I forhold til kakaodrys uden på, er det noget vi nu har ændret, da det ikke var særligt praktisk med mørk kakaodrys på tøjet osv. Så nu drysser vi ikke længere kakao udenpå. Vi håber, at du vil få lyst til at købe vores produkter igen ☺️
Rigtig god weekend!

Super lækker snack

Super lækker snack, som jeg køber gang på gang. Lækre smagsvarianter, som jeg ikke bliver træt af.
Hurtig levering.

5 octobre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Af hjertet tak for din ros, Lone ☺️ Vi er så glade for, at du elsker Cocohagen 💚 Dejlig lørdag til dig!

God oplevelse

Virkelig hurtig levering, god kommunikation og gode produkter.

3 octobre 2022

Det er vi SÅ glade for at høre ☺️ TAK Katja 🌟

Lækre snacks

Lækre snacks

4 octobre 2022

Tusind tak 😍😍😍
God fredag og god weekend!

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt. God service

12 septembre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Mange TAK for positiv feedback, Pernille 😌 Skønt, at du kan lide os 💚 Vi ønsker dig en dejlig weekend!

Godt smagfuldt produkt

Godt smagfuldt produkt, leveret på et par dage.

1 septembre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med os 😍 Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse 🌟

Lækre produkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lækre produkter som både børn og voksne er vilde med her.
Hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 septembre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Dejligt at høre, at de falder i god jord hos jer 😍 mange tak for stjernerne, Helle 🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt lækre trøfler jeg køber hos…

Virkeligt lækre trøfler jeg køber hos Cocohagen - og hurtig problemfri levering ved køb fra deres website. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre (og gør det så ofte jeg kan)

5 septembre 2022

Réponse de COCOHAGEN

Ej hvor er du sød, Jessica 😌 Vi gør os utrolig umage for at give vores kunder den bedste betjening, så det er bare skønt at høre, at du er godt tilfreds 💛 TAK fordi du anbefaler os 🙏🏽 Håber du har en dejlig weekend!

Lækre COCOHAGENS

Super service, hurtig levering og lækre “chokolader”.

23 août 2022

Réponse de COCOHAGEN

Det er bare skønt at høre 😍🍫 Hvor er du sød at tage dig tid til at give os feedback 🌟

Super produkt

Super produkt. Bestilling på hjemmesiden er lidt træls men fungerer. God hjælp fra kundeservice da jeg havde lavet en bestillingsfejl.

10 août 2022

Réponse de COCOHAGEN

Tuuusind tak Vibeke!🙏 Sikke en skøn anmeldelse og nogle flotte stjerner!🌱 Det betyder meget for os, at du har lyst til at give sådan en anmeldelse. Og dejligt med feedback på din oplevelse af webshoppen! Hvis du har lyst til at uddybe, hvad det er ved hjemmesiden du synes er træls, må du viiildt gerne sende mig en mail på shop@coochagen.dk🥰 Det ville være en stor hjælp!

Igen- tusind tak for anmeldelsen!💚

Alt godt,
Astrid og resten af COCOHAGEN teamet🥳

Lækkert og hurtigt

Jeg har bestilt en æske med 12 div. styk. De blev leveret superhurtigt. Meget lækker snak, som også er noget sundere end mange andre slags søde sager. Elsker dem.

4 août 2022

Réponse de COCOHAGEN

WOW Lena, hvor er det en dejlig anmeldelse. Tusind, tusind tak🥰 Det betyder meget!

Astrid og resten af COCOHAGEN teamet💚

Réponse de COCOHAGEN

Tak Annette🙏🌱 Det er vi meget glade for at du synes🥰 Hvor dejligt at du havde lyst til at lave sådan en anmeldelse!

Astrid og resten af COCOHAGEN teamet💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og super service.

Lækre produkter og super service.
Totalt afhængighedssnack til min eftermiddagskaffe. MAX 🌟 fra mig.

20 juillet 2022

Réponse de COCOHAGEN

Kære Karina🦋 Tusind tusind tak! Både for mega sød anmeldelse og for alle stjernerne⭐️🤲🏼 Det betyder meget for os! Vi giver også dig fuld plade på gode stjerner😉

Alt godt,
Astrid og resten af COCOHAGEN teamet🍀

God og hurtig service

15 juillet 2022

Réponse de COCOHAGEN

Tak, Lene! Det betyder meget for os at du har den oplevelse💚

Astrid og resten af COCOHAGEN teamet🌱

Super lækre varer

Super lækre varer, hurtig levering

7 juillet 2022

Réponse de COCOHAGEN

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Jesper!🥰 Den er vi meget glade for at modtage🙏

Astrid og resten af COCOHAGEN teamet🌱

Lækkert

Jamen så lækkert mums er du sulten eller bare lækker sulten er det så dejligt med en cocohagen elsker triple og så uden sukker og økologisk. Tænk sådan en lille" djævel " kan smage så godt. Tak for jer.

14 juin 2022

Kære Helle. TAK FOR DIG!💚 Woow en dejlig anbefaling!! Den varmer meget!🍀

Alt godt,
Astrid og resten af COCOHAGEN teamet🥰

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus