Købte flotte påskeæg til børnebørnene . At det kunne betale sig og endda med fri fragt . Tusind tak det bliver ikke sidste gang 👍👍👍
Jeg valgte et udleveringssted som påtalte Atle ikke udleverede pakker fx kl 6 om morgenen. Det mener jeg ikke at være oplyst om. Stedet har døgnåbent. Det bør I måske forholde jer til nårI giver mig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte i webshoppen 2 gange på en uge for ikke at løbe tør, og bolcherne var lige så gode anden gang. Fantastisk kundeservice. Kort leveringstid, nænsom indpakning, et lille håndskrevet kort og en e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Udover at rustne klumper er mine absolut yndlings bolcher, vil jeg gerne give Møn kæmpe kredit. Om det er fordi de rent faktisk fylder poserne til renden, eller fordi der bliver brugt mindre poser, b... Voir plus
- Magasin de bonbons
- Boucherie-charcuterie
- Artisan chocolatier
- Usine de chocolat
- Chocolatier
- Fabricant de produits alimentaires
Écrit par l'entreprise
På Møn Shop kan du købe alle vores håndlavede produkter fra vores tre brands: Møn Bolcher, Møn Dragée & Harms Chocolat. Vores produkter er håndværk, af højeste kvalitet. Eksempelvis bliver alle bolcherne bliver i dag, fyr kogte som i de gamle dage. Det er over åben ild ved meget høje temperature, og ligesom vi gjorde allerførste gang vi producerede bolcher i 1993. Derudover bruger vi kun de allerbedsteråvarer, af nøje udvalgte leverandører til alle vores produkter.
Ankervej 1, 4800, Nykøbing Falster, Danemark
- info@moenbolcher.dk
- moenshop.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Påskeæg først EFTER påske.
En tidlig melding i klart sprog, om at påskeæggene først ville blive leveret EFTER påske, ville have været fint.
Super fin og hurtig service :-)
Købte flotte påskeæg til børnebørnene
Super god chokolade
Hurtig levering og nogen dejlige bolsjer
Lækre bolcher men dyr levering
Købte 12 af deres Dansk Gourmet…
Købte 12 af deres Dansk Gourmet flødeboller som skulle bruges til dessert Nytårsaften. De var så dårlige, ubrugelige og indeholdte overhovedet intet skum men en slimet klat gelé. Datoen for holdbarhed var ikke overskredet.
FØJ, de var direkte ulækre og en uartighed at kalde dem GOURMET FLØDEBOLLER 😡
Varen kom som aftalt
Varen kom som aftalt. Var fint pakket ind.
Og så smager de bare af mere..
JA TAK !!!!
der var en veninde der kom med dem og jeg må sige det er absolut de bedste bolcher jeg nogensinde har smagt normalt køber jeg en pose blandede bolcher engang i mellem og der er ikke den store variation , men de her jeg var lige ved at knibe mig selv i armen , hvad kunne det være rigtigt , virkelig velsmagende og pepermynte bolcherne smagte virkelig som man drømte om JA TAK siger jeg bare , kan kun give min uforbeholdende anbefaling
Den bestilte vare kom hurtigt frem og…
Den bestilte vare kom hurtigt frem og lever op til mine forventninger .
Hurtig levering.
Gode bolcher og virkelig hurtig levering