Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Levering og kundebetjening er til fem stjerner. Det nye produkt med havregryn og mandler er meget kedelige. Smager ikke af noget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet er virkelig lækkert, men jeg har været ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage på ordren og udfyldt deres... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg må sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbær, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nå ja undskyld, dårlig joke) Bestillingen var... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bruger Cocohagen som en kage til kaffen eller som en snack når man lige har lyst. De smager dejligt og bestilling samt levering fungerer fint.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

100% økologiske, plantebaserede trøfler – komplet kompromisløs konfekture til sunde foodies med søde tænder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,6

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

I love your healthy candy and that you…

I love your healthy candy and that you have so many different tastes. The only negative thing I have to say is that it is a shame that I, as a customer, no longer can buy just 10 or 20 and order that. I have to order for 400 kr if I want a mixed box and sometimes that is just way to much money to spend for me.
I love your candy, it is so luxuries and tastes so good. I wish I could afford to buy it more often.

30 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Anafylaktisk chok

OPDATERET tidligere anmeldelse

HJÆLP med at dele så ingen skal opleve det vores søn på 5 år oplevede i lørdags på GARBOLUND🙏

Vi købte i lørdags en cocohagen - vanilla på GARBOLUND. Der stod den ikke indeholdte nødder - spor af nødder tåler vores søn og meget små mængder, men ikke hele nødder og særligt ikke cashewnødder! I denne cocohagen viste det sig, at der var 3 hele nødder i, her i blandt cashewnødder og også hele nødder i de to andre hans søskende fik, trods der ikke stod nødder under ingredienser på nogle af dem.

Det resulterede i et anafylaktisk chok for vores dreng som er potentielt livstruende. Han blev indlagt med ambulance. Udover det var en meget voldsom oplevelse både for ham, os som forældre og hans mindre søskende, så er han stadig i medicinsk behandling 5 dage efter, medtaget og forskrækket og det har skabt en stor utryghed hos ham omkring fødevarer nu indeholder det der står!
Han blev behandlet med gentagne adrenalin masker, Epipen, binyrebarkhormon og 4 dobbelt dosis antihistamin!

Vi ønsker derfor, at gøre alle opmærksomme på cocohagen vanilla nedenstående variant indeholder hele nødder og store stykker nødder trods der står der ikke er nødder i, men blot kan være spor af nødder i.

Vi ønsker ikke dette for andre, derfor skriver vi dette herinde og håber I vil dele det derude så alle får en opmærksomhed på det og ikke ender i samme situation!

Det viser sig, ifølge cocohagen, at cocohagen vanilla nedenstående variant er blevet lavet med mandler og cashewnødder ved en fejl! Cocohagen tilbagekalder i april måned cocohagen vanilla varianten da produktet indeholder allergenerne mandler og cashewnødder, som ikke fremgår af produktets mærkning.

Følgende fødevarer tilbagekaldes ifølge Fødevarestyrelsen i april måned:

Cocohagen Vanilla
Nettoindhold: 20 g
Lot nr: 9-5-6
EAN-stregkode: 5700002017048”

Vi har kontaktet GARBOLUND, som desværre og helt uforståeligt fralægger sig ansvaret- og værst af alt, har løjet om de verbalt har informeret os om nøddeindholdet mandel og cashew.

Det siger sig selv, at har man et barn med alvorlige allergener som vi endda også talte med dem om da de serverede suppe og han havde egen madpakke med grundet alvorlige allergener, så tager man ingen- absolut ingen chancer, så selfølgelig er vi ikke blevet oplyst om indhold af nødder og købt dem alligevel!

Det er for os både absurd og uforståeligt at GARBOLUND har behov for frasigelse af ansvar.

Derudover undrer det os, at COCOHAGEN vælger at sælge ovenstående variant med 50% trods cocohagen vanilla er tilbagekaldt grundet allergenerne mandel og cashew i april og derudover heller ikke følger op på om nogen af deres kunder der vælger at købe med 50%, i dette tilfælde GARBOLUND ikke følger reglerne!

Vi vil med dette skriv, anbefale andre at være ekstra opmærksomme på ovenstående cocohagen vanilla variant og derudover være særligt opmærksom på hvis I besøger GARBOLUND- at have for øje at ansvars fralæggelse er en del af virksomhedens profil.

Vi er naturligvis gået videre med advokat og indberetning til Fødevarestyrelsen.

12 octobre 2024
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

4 emails, not an answer

Something that I learned in 10 years as a professional, is that a company that doesn't answer emails is a company that rarely cares about customers and employees. Specific episode: Cocohagen opened a position including an email address for eventual questions and information. I wrote them: no answer. I applied anyway: no answer, not even one for the rejection. Some weeks later, they posted the same position. I wrote them on 2 different email addresses: no answer. It's easy to say that you want to have a positive impact. But if you don't even try, it's just words.

29 mai 2024
Avis spontané
Logo de COCOHAGEN

Réponse de COCOHAGEN

Hi BM
Thank you for letting us know with this direct speech. You are absolutely right and I am deeply sorry for the missing reply and inconvenience.
Truth is that we are a very small organization and we try our best to keep up the pace and respond to everything. Sometimes (often) it fails. That is why we want to grow our organization and put up these recent job positions. They are still active and we have engaged an external HR consultant to assist on the recruiting process. We are about to having the first job interviews shortly for both positions.
Once again, I am sorry, and if I could see your full name, I would have reached out to you in person and told you the same.
Have a good day
Best regards Asbjørn

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus