Levering og kundebetjening er til fem stjerner. Det nye produkt med havregryn og mandler er meget kedelige. Smager ikke af noget.
Lisez les avis des autres
Produktet er virkelig lækkert, men jeg har været ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage på ordren og udfyldt deres... Voir plus
Så fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg må sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbær, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nå ja undskyld, dårlig joke) Bestillingen var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi bruger Cocohagen som en kage til kaffen eller som en snack når man lige har lyst. De smager dejligt og bestilling samt levering fungerer fint.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
100% økologiske, plantebaserede trøfler – komplet kompromisløs konfekture til sunde foodies med søde tænder.
Coordonnées de contact
Humlebæk Strandvej 71, 3050, Humlebæk, Danemark
- +45 5122 3364
- cocohagen@cocohagen.dk
- cocohagen.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Økologi til den søde tand
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og überlækre produkter. Jeg kan klart anbefale Cocohagen
Det er luksus udover det sædvanlige
Det er luksus udover det sædvanlige. Dagens bedste snack👍
Service til guldmedalje
Jeg klagede over, at min første bestilling fra Cocohagen var 9 dage undervejs - egentlig uden Cocohagens skyld - men de reagerede på min henvendelse, og i dag blev jeg overrasket over en flot gavepakke og kort fra Cocohagen. Service til guldmedalje.
Pragtfuld oplevelse hele vejen igennem!
I holder det I lover
I holder det I lover, og der er hurtig levering , og ikke mindst: det smager godt ....
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, kvalitet i top, god smag med god samvittighed.
Lækre hapser
Lækre hapser. Der mætter mere end man umiddelbart tro. kun ked af mint udgaven er udgået ( var min favorit)
Gode produkter
Gode produkter
Men der manglende dog 1 stk ved leveringen
( ikke hørt tilbage omkring dette)☹️
Lækre produkter
Lækre, bløde og delikate trøfler lavet på sunde og nærende ingredienser. Holder sig lækre længe, og det er virkelig smart med enkeltpakninger, da det er så nemt at tage dem med som snack på tur.
Hurtig levering😊
Super lækre produkter. Købte en blandet boks med desværre kun 2 varianter, men efter fin kommunikation med virksomheden blev der tilsendt en mindre ekstra kasse med flere varianter som kompensation.
Meget fin service !!
Hurtig levering og super lækre…
Hurtig levering og super lækre produkter - elsker de er glutenfri!

Enestående
Super lækkert og dejligt at kunne synde en lille smule uden at det er usundt

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt ! Smager super og ikke så usundt som alternativerne

Réponse de COCOHAGEN
Laver et et rigtig godt produkt
Laver et et rigtig godt produkt. En af de nye varianter Kihoskh var udsolgt i meget lang tid tid. ikke så smart - specielt når den man rigtig godt kan lide den.

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Smager super godt, men mangler den med mint som desværre er udgået.

L’expérience Trustpilot