Opgelicht door Codes Direct, via marktplaats, vanmorgen dmv een link 2x een bedrag gestolen van mijn rekening. Ik heb er werk van gemaakt, politie, de bank, juridisch adviseur en het landelijk meldpun... Voir plus

Betreft OPLICHTERS!! Doet zich voor als particulier op marketplace van Facebook. Biedt bv een airfryer aan en via PAY sturen ze je een betaallink en je betaalt daan aan: kaart direct.nl of codes dire... Voir plus

Ik ben opgelicht via een betaallink waarbij de dader via CodesDirect op mijn kosten een Bol.com-cadeaubon bestelde. CodesDirect heeft bevestigd dat dit om “betaallinkfraude” gaat, en dat de dader de c... Voir plus

Opgelicht via Marktplaats. Doen zich voor als particulier en sturen zogezegd aan op betaling via kopersbescherming. Ik kreeg een QR-code met link LET OP die link gaat dus niet naar de tussenrekening v... Voir plus

1,5

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

**PAS OP DIT GAAT OM OPLICHTERS!!**

**PAS OP DIT GAAT OM OPLICHTERS!!**
Als ik minder dan één ster kon geven, zou ik dat doen. De personen achter deze website adverteren ook als particulier op o.a. Marktplaats. Als je daar iets koopt (in mijn geval een e-reader) willen ze de betaling zogenaamd via dit bedrijf (CodesDirect B.V. / kaartdirect.nl) laten verlopen en ontvang je een Ideal link. Eenmaal betaald, wordt het product nooit geleverd. Op de website klacht.nl lees je honderden verhalen van mensen die zijn opgelicht, door dezelfde personen die schuilgaan achter deze website. Koop hier alsjeblieft niets en ga naar een betrouwbare partij voor het te laat is! Trap niet in de reactie die ze hier waarschijnlijk op gaan geven. Dat ze van niets weten etc. Kijk ook even naar de andere reviews hieronder en je ziet soortgelijke verhalen staan. Dat zegt genoeg!
Nog een tip: doe aangifte van (online) oplichting. Dat kan heel makkelijk digitaal. Hoe meer aangiften de politie ontvangt, hoe groter de kans dat hier snel een einde aan komt.

28 octobre 2022

Oplichters

Oplichters. Actief via marktplaats en laten je betalen via een iDeal via hun site. Resultaat: geld betaald, geen tickets. Vervolgens doen ze alsof ze er niets mee te maken hebben, maar werken ze ook niet mee aan het doen van aangifte. Het geld steken ze natuurlijk wel lekker in eigen zak. Plus het bedrag dat ze zelf aan cadeaubonnen kunnen uitgeven. En er al 100en klachten over binnengekomen zijn (zie Klacht.nl). Koop niets via deze site.

12 octobre 2022

oplichterij via marktplaats

Net via marktplaats opgelicht door CodesDirect uit Amsterdam voor 4 tickets van een festival. Ik heb inmiddels klacht ingediend. Kijk op klacht.nl voor meer gedupeerden. Deze man/vrouw? handelt ook onder KaartDirect.nl

8 octobre 2022

Sois unos ladrones

Señores de CodesDirect de Holanda. ¿Queréis hacernos el favor de explicarnos a mi esposa y a mí qué habéis hecho con 112,99 y 103,99 euros cobrados en la cuenta de banco de mi esposa en un solo día? Su empresa nos ha mangado por la cara y tenemos que soportar largo tiempo sin comer ni beber como Dios manda. Mi esposa no consintió estos cobros en ningún momento y vosotros le quitasteis su dinero y no se lo devolvéis. ¿No os da vergüenza esta actitud Señores de CodesDirect? Os aprovechasteis de la buena fe de mi mujer y le causasteis un gran daño moral. DEVOLVED TODO EL DINERO QUE OS HABÉIS LLEVADO. ¡AHORA MISMO!

7 mars 2022