Virkelig gennemført spil ifht. materialer. Sværhedsgraden er, i min optik alt for nem. Vi valgte den mellemsvære udgave og havde hele mysteriet løst på under en time. Håber der kommer andre og lan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et meget gennemført produkt. Det er sjovt, at der er så mange forskellige elementer at holde styr på. Vi brugte et whiteboard for at holde overblik og følte os som ægte efterforskere.
L'entreprise a répondu
Total gennemført materiale og dejligt med et spil/leg hvor der hverken er vindere eller tabere. Vi var fire voksne, der for første gang skulle løse en cold case og valget faldt på Sommernattens hævn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte en sagsmappe. Desværre var den blevet skadet i forsendelsen, og fordi jeg skulle bruge den som gave kontaktede jeg Cold Case Zero. Fik hurtigt respons og de sendte en anden sagsmappe u/b.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyk ned i 'Cold Case Zero' og bliv detektiven, der opklarer Paulinas drab fra din egen stue. Vores spil leveres med alt, du behøver: detaljerede bevismaterialer, politiafhøringer og skjulte spor. Tag udfordringen op, og afslør sandheden! 🕵️♂️
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
super underholdende, ikke alt for svær.
der er dog et par tekster der er rimelig svære at læse selv med skarpe læsebriller. 🥸

Réponse : Cold Case Zero
Super godt udtænkt spil. Især det at man skal løse delopgaver for at kunne gå videre i spillet er genialt.
Glæder mig til næste udfordring fra jer

Réponse : Cold Case Zero
Mega sjovt spil. Spillede det med min kæreste og svigerfamilie. Glæder mig til i kommer ud med et nyt. God dag😇

Réponse : Cold Case Zero
Når man kender området som familie så er det en vildt intens oplevelse og wauw! Vi har helt hyped inden - og oplevelsen skuffede ikke. Vi var 9 voksne og vi kørte afhøringerne som skuespil i par! Det gav anledning til sjove følelsesfortolkninger og wauw! Mere kan vi ikke sige! Vi glæder os til i laver den næste og er MAX KLAR!
Jeg fik en helt eminent kundeservice og hvis jeg kunne ville I få 10 stjerner!

What hvor var det fedt!
Havde hele familien ovre til lakridspibe-tænd-op-i-pejs-hygge og det var et kæmpe hit.
Jeg synes det var meget nemt at gribe an og forstå casen, men udfordrende nok til at min far også fik taget sig til hoved et par gange.
Hvornår kommer næste case?
Vi er vilde med spillet! - Det er genialt og perfekt til en spilleaften med vennerne! Spillet er både spændende og udfordrende og leverer en gennemført oplevelse fra start til slut. En kæmpe anbefaling til alle, der elsker true crime!
Jeg løste gåden med 3 gode venner på 2 timer, og vi blev alle fuldstændigt opslugt. Fed historie med fede detaljer. Sammen med en god flaske vin og lidt snacks, blev det opskriften på den bedste venne-aften! Glæder mig allerede til næste mordgåde 😊

Super krimispil!
Det her spil er uden tvivl det bedste krimispil, vi har prøvet! Historien er vildt spændende, og vi følte os helt opslugt af opklaringen. Historien og den gode røde tråd gør det hele så realistisk, og det slår virkelig alt andet på markedet. Tak for god underholdning, vi glæder os til flere spil!

Réponse : Cold Case Zero
En virkelig god, unik og sjov oplevelse. Både spændende og svær at gennemskue. Kan klart anbefales til andre.

Réponse : Cold Case Zero
Super spændene spil! Som garantere en god aften. Lavet med masser af gode detaljer, til at løse mordmysteriet. Gennemtænkt og genialt lavet!

Réponse : Cold Case Zero
Bestilte og fik spillet hurtig. Vi har tilgode at prøve spillet en weekend vores store voksne børn er hjemme men glæder os

Réponse : Cold Case Zero
Fantastisk sjovt spil og en virkelig hyggelig aften. Vi løste “casen” med et enkelt hint, men havde det mega sjovt undervejs.
Godt produceret spil med flere sjove måder at vise ledetråde, afhøringer og beviser 🎉

Imponerende hurtig levering!!!
Mappen er en utrolig medrivende mordgåde, der virkelig holdt os på tæerne fra start til slut. Spillet er fyldt med komplekse spor og realistiske karakterer, som virkelig fik os til at føle, at vi var en del af en ægte efterforskning. Den måde, hvorpå hver ledetråd blev præsenteret og langsomt afslørede sandheden, var vildt udfordrende, for os (vi elsker krimier herhjemme). Selve materialet er både lækkert og realistisk.

Réponse : Cold Case Zero
Ved nummer 2 CTA står der “Brænde kærlighed” i stedet for “Brændende kærlighed”😉 Fedt spil! Glæder mig til at prøve med gutterne😎

Réponse : Cold Case Zero
En savoir plus sur les différents types d'avis.