Nem bestilling og hurtig levering. Spillet leveres i en flot sagsmappe med tilhørende beviser, rapporter mm. Spillet sætter dig/jer i en historie, hvor din/jeres hjælp er afgørende for opklar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi var fem personer, der havde glædet os til at spille “Sporet i sneen”. Spillet ser super flot ud, og det hele virker meget gennemført ved første øjekast. Desværre blev vi hurtigt frustrerede.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Sommernattens hævn er et meget fint spil i genren. Materialet og plottet velgennemtænkt og godt udarbejdet. I den lette ende angående løsning men vi havde en hyggelig aften med nogle gode snakke... Voir plus

Super gennemført spil med fede interaktive detaljer! Vildt imponeret over alle detaljerne - super unikt spil - har ikke prøvet noget lignende. Vi var på sporet fra start til slut og blev underholdt... Voir plus

1. Fabricant de jouets et de jeux

Écrit par l'entreprise

Klar til at udfordre jeres detektivevner? "Sommernattens Hævn" er det første spil af UNCOVER the game. Det vil teste jeres intelligens og evner til at opklare den komplekse sag om mordet på William Von Slot. – Et spil med over 30 elementer, der bringer mysterierne til dit eget hjem!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Det var meget autentisk

Det var meget autentisk, det krævede et godt samarbejde - kommunikation er vigtig.

Super sjovt at prøve. Ikke sidste gang.

24 septembre 2025

Réponse : Uncover the game

Mange tak Dorte 🙏🏼 Det kræver nemlig et rigtig godt samarbejde og man skal holde tungen lige i munden! Tak for de fine ord! 🕵️‍♀️

Sporet i sneen er en fantastisk…

Sporet i sneen er en fantastisk tilføjelse til genren. God kvalitet og udfordrende gåder. Varme anbefalinger herfra.

4 juillet 2025

Réponse : Uncover the game

Rigtig fedt at høre Madeline! Tak for de rosende ord!🕵 vi håber at du har lyst til at løse vores anden mordgåde Sommernattens hævn også?

Ser godt ud, men skuffer i praksis.

Desværre blev vi hurtigt frustrerede. Flere af opgaverne bygger på spor, der enten er for uklare, direkte forkerte eller ikke hænger ordentligt sammen. Vi sad længe fast, ikke fordi vi tænkte forkert – men fordi spillet simpelthen ikke giver de nødvendige informationer.

Vi havde håbet på et spil, hvor man kunne regne sig frem til løsningen ved hjælp af logik og samarbejde. I stedet føltes det som om, man er nødt til at bruge hints eller læse løsningen for at komme videre. Og når man så gør det, bliver det tydeligt, at man aldrig havde haft en fair chance.

Det er virkelig ærgerligt, for stemningen og materialet er ellers rigtig godt lavet. Men som spiloplevelse skuffede det – og vi sad tilbage med følelsen af, at det ikke var os, den var gal med, men spillets opbygning.

26 mai 2025

Hej Dennis
Mange tak for prøve sagen og give dig tid til at skrive anmeldelsen :).
Der er ganske rigtigt spor der er vildledende/forkerte, men det er selvfølgelig ærgerligt, hvis du ikke mener, at spillet giver de korrekte informationer.
Du må meget gerne give nogle konkrete eksempler ved at skrive til hej@uncoverthegame.dk - så kan vi kigge på det uden at sætte afsløre noget for andre :).
Hilsen Mia og Mikkel fra Uncover.

God gåde, lækkert materiale!

Rigtig god mord-gåde. Virkelig lækkert materiale af god kvalitet! Vi var en familie på 4 (to voksne og to unge på 23/24) og vi løste den på 1,5 time. Selve gåden kunne godt have været sværere, dog var oplevelsen rigtig god og hyggelig 😄

18 avril 2025

Hej Sofie
Mange tak for de fine ord.
Vores næste sag "Sporet i Sneen" er ude inden længe, og denne er en smule sværere. Vi håber, at I vil være med til at løse den :-).

stor anbefaling

Mega fedt mysterie med gode og relevante bevismaterialer mm. Det var ikke for nemt og ikke for usammenhængende.

5 avril 2025

Réponse : Uncover the game

Mange tak for de flotte ord. Vi håber, at I vil være med til at løse vores næste sag :-).

Gennemført spil

Gennemført spil, tilpas sværhedsgrad

9 novembre 2024

Tak for de fine ord!

Mega hyggeligt spil

Mega hyggeligt spil, kan anbefales både Til en date aften og som veninde hygge :)

9 novembre 2024

Hej Charlotte
Dejligt at I hyggede jer om at løse spillet! Det kan nemlig bruges i alle mulige forskellige forskellige scenarier.

Tak for den gode anmeldelse!

Hygge og sjov med familien.

Hygge og sjov med familien.
Sommernattens hævn var fin og god som snart/ 1.gang af denne type.
Vi skal helt sikkert prøve det igen.
Vi var 8, voksne og teens, passende for masser af materiale som kunne fordeles og gå på omgang til gennemlæsning.
Fantastisk koncept.
Stor anbefaling herfra.

2 novembre 2024

Rigtig fed oplevelse og et spil med…

Rigtig fed oplevelse og et spil med gennemtænkte detaljer. Helt perfekt til en hyggelig aften med familie, venner eller hvem du nu deler din passion for at løse mordgåder med! Glæder mig til at spille næste version :-D.

27 octobre 2024

God historie og gennemarbejdet materiale

Sommernattens hævn er et meget fint spil i genren.
Materialet og plottet velgennemtænkt og godt udarbejdet.
Det kan anbefales til begyndere og let øvede.
Vi glæder os til jeres næste udgivelse

26 octobre 2024

En Fantastisk Spiloplevelse

Hvis du leder efter et spil, der virkelig skiller sig ud og tilbyder en spændende oplevelse med materialer af høj kvalitet, kan jeg varmt anbefale UNCOVER the game!

Jeg har prøvet flere mysteriespil, men det her kan noget helt specielt. Hver detalje virker gennemtænkt og bidrager til en realistisk og engagerende oplevelse, hvor man som spiller bliver opslugt af mysteriets gåder og hemmeligheder. Genialt til en fantastisk aften fyldt med latter og spænding sammen med veninderne eller familien!

25 octobre 2024

Super gennemført spil med fede…

Vi var på sporet fra start til slut og blev underholdt i 1,5-2timer.
Super nemt at have med på farten på ferien.
Glæder mig til at løse næste gåde 😻

11 août 2024