Cold Nordic Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har købt støtte bind fra Cold Nordic, og jeg er super glad for den, de bliver siddende hvor de skal, glider ikke ned, og så giver de en super støtte til mit knæ, så jeg har ikke nogen smerte mere... Voir plus

Hurtig leverance. Købte knæbind for anden gang. De bliver siddende selv efter flere km løb 👍

Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

141 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Dog lidt fpr stram ved låret selvom jeg valgte str L, som i flg målet før køb skulle være rigeligt.
Længden er lidt for lang for min smag. Jeg synes ikke at det behøver, ar gå så langt ned på skinnebenet.

10 juillet 2026

Knæbind støtter og sidder godt

Fik mit knæbind hurtigt og jeg målte omkreds af mit overlår inden bestilling og det passer fint. Knæbind støtter og sidder godt dog blir huden lidt irreterret ved gummi kanten efter 1/2 dags tid. Men så sætter jeg det over på det andet knæ.

7 juillet 2026

Lider af slidgigt i knæ

Lider af slidgigt i knæ. Har brugt jeres knæbind i en lille uge og det støtter fint, men jeg er dog ikke fri for smerter.

6 juillet 2026

Kanon god service

Kanon god service. Fik hurtigt en bekræftelse og besked om at pakken var sendt fra deres lager.
Var i tvivl om, da jeg modtog pakken, om jeg havde bestilt dem for små, om de ville “gi’ sig” og spurgte om de vil sende et par i et nr større, og så vil jeg returnere dem jeg ikke skulle have. De sendte et nyt par, men jeg skulle ikke døjes med at returnere de første. Hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad det er???🙏🤗

23 juin 2026

Man er altid usikker

Man er altid usikker når man finder ting på nettet. Om de holder hvad de lover. Jeg tog chancen med jeres produkt og det har overgået alle positive forventninger.

22 juin 2026

Har valgt den rigtige størrelse som…

Har valgt den rigtige størrelse som anbefalet på hjemmesiden , men hvis jeg centrerer bindet er det for stramt 😳
Det resulterede i kraftige mærker på lårene .
Det virker fint nok hvis jeg sænker den selvsiddende til lige over knæet .

1 juin 2026

En super god betjening og service

En super god betjening og service. Fik ikke lavet den helt rigtige bestilling. Men ingen krav om returnering eller betaling af den leverede vare. De leverede knæsætter er perfekte. Jeg giver min bedste anbefaling👍👍

23 mai 2026

Super hurtig levering💫

Super hurtig levering💫
Afhjælper smerter i knæet efter operation. Støtter fantastisk og vil bruge det fremadrettet på lange gåture, da jeg desværre også har slidgigt.
Har mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️

20 mai 2026