Banner for Colosseum Tandlægerne - Herlev

Colosseum Tandlægerne - Herlev Avis 105

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev mødt med et skønt godmorgen/hej i receptionen som registrerede min ankomst før jeg selv nåede at finde selvbtjeningsscanneren. Få minutter senere kom Anja (assistent) med god øjenkontakt og e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var lidt nervøs på forhånd, men blev hurtigt tryg, fordi jeg mærkede, at jeg var i gode hænder hos tandlæge Rie, (Colosseum Tandlægerne i Herlev) Behandlingen var smertefri og behagelig, hvilke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan anbefale det varmeste, disse helt fantastiske tandlæger, de sødeste assistenter og de dejligste receptionister. Alt med tanke om tandlægeskræk og dårlige minder, er for mig personligt, helt fo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en meget professional, præcis og rolig behandling af tandoperation. Tina og Pernille er sublime i deres intense samarbejde om patienten som gør mig helt rolig og tillidsfuld til deres udførels... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  6. Service de blanchiment des dents

À propos de Colosseum Tandlægerne - Herlev

Écrit par l'entreprise

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Écrit par l'entreprise

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Coordonnées de contact

• Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Danemark

• +45 44 94 09 20

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 65 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

uprofessionel behandling

uprofessionel behandling - Meget nervøs patient Kommer med slem tandpine t/christian og kind med byld og voldsom betændelse, patient vil ikke have tand ud - hvilket tandlæge burde vide heller ikke er optimalt da bedøvelse ikke virker når der er så meget betændelse. Patient må gå hjem uden pencillin . og dagen efter akut t/tandlægevagten og få pencillin. Som informer om at tand kan ikke trækkes ud når der er så meget betændelse. Hvorfor kunne vi ikke have fået den besked hos Colosseum tandlæger SUK

10 avril 2026

Tak for din feedback.
Vi er kede af at læse om din oplevelse, og vi forstår godt, at et forløb med stærke smerter og nervøsitet kan føles både utrygt og frustrerende.
Af hensyn til tavshedspligten kan vi desværre ikke kommentere konkrete behandlingsforløb her. Vi vil dog gerne knytte nogle faglige bemærkninger til akut håndtering, omkring brugen af antibiotika.
Antibiotika er som udgangspunkt ikke førstevalg ved tandproblemer og anvendes kun, når der er en klar faglig indikation. I mange tilfælde vil den rette behandling være at fjerne årsagen til infektionen – fremfor at behandle med antibiotika alene.
Vi anbefaler altid, at man får lagt en individuel behandlingsplan i samarbejde med tandlægen, hvor både faglige vurderinger og patientens tryghed indgår.

Vi er oprigtigt kede af at læse, at dette er din oplevelse af forløbet, og vi tager din feedback meget alvorligt.
Vi er bekendt med, at tandlægen har besvaret din henvendelse vedrørende sagen.

Med venlig hilsen Colosseum Tandlægerne

Hjælpsom tandlæge og klinikassistent

Hjælpsom klinikassistent, og grundig tandlæge

7 janvier 2026

Kære lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores klinikassistent som hjælpsom og tandlægen som grundig. Det er netop det, vi stræber efter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Forklaringer på behandlinger undervejs…

Forklaringer på behandlinger undervejs i forløbet

1 décembre 2025

Kære Patrick

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt informeret gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen, når du får brug for os.

God tandlæge oplevelse

Gode forklaringer for både undersøgelsen, tandrensning og hvad der holdes øje med fremover for at sikre den bedst mulig sundhed omkring tænderne.

19 novembre 2025

Kære anmelder

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede tydelige forklaringer under behandlingen og føler dig godt informeret om, hvad vi fremover holder øje med.

Vi sætter stor pris på din feedback – tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Noté 4 sur 5 étoiles

Behandling

God forklaring af min behandling

11 novembre 2025

Kære Frederik

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og at du følte, du fik en god forklaring af din behandling.

Vælg Rie som din tandlæge 🦷

Behandlingen var smertefri og behagelig, hvilket jeg efter endt behandling var meget overrasket over.
Rie er nu min faste tandlæge.

9 novembre 2025

Kære Gabriella

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du hurtigt følte dig tryg hos Rie – især når du var lidt nervøs på forhånd.
Hvor er det skønt, at oplevelsen gjorde Rie til din faste tandlæge. Det er en tillid, vi er meget taknemmelige for.

Super dygtig tandplejer

Super dygtig tandplejer. Hun var ny, men havde læst op journal og var god til at håndtere en lidt anderledes arbejdsopgave pga mit handicap. Hun var meget imødekommende og ydede super service.

19 septembre 2025

Kære Nanna

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du følte dig så godt taget imod, og at vores tandplejer gav dig en tryg og professionel oplevelse – også i en lidt anderledes situation.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at tage godt imod dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tandlægeskræk blev mødt meget professionelt

Jeg er frygtelig bange for at gå til tandlæge. Men efter længere tids tandpine, var der ingen vej udenom. Jeg blev henvist fra Ballerup, hvor min faste super kompetente tandlæge Sasha mente, at det var bedst med en tandlæge, der var ekspert på området. Der var ikke tydelige tegn på røntgen.
I Ballerup fik jeg rådgivning og selvom jeg først skulle have en rodbehandling gennem en krone, endte det med at jeg fik opereret en visdomstand ud i stedet. Jeg var rystende angst, havde rædsom tandpine og var ikke meget værd. Hele personalet var så utroligt søde, professionelle og jeg var i gode kompetente hænder fra først til sidst.
Og nu er min tandpine væk. Tusind tak for fantastisk behandling.

4 juin 2025

Kære Eva.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi ved, hvor svært det kan være at tage skridtet til tandlægen, især når man kæmper med tandlægeskræk – og derfor betyder det ekstra meget for os at høre, at du har følt dig tryg og i gode hænder hele vejen igennem.

Vi er glade for, at samarbejdet mellem din faste tandlæge i Ballerup og vores team resulterede i den rette behandling for dig, og at vi kunne hjælpe dig af med tandpinen. Hele vores personale sætter stor pris på dine rosende ord – det er netop sådanne tilbagemeldinger, der gør vores arbejde meningsfuldt.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og skulle du få brug for os igen, er du altid velkommen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Mistede desværre tilliden

Jeg har haft anvendt Colosseum i Herlev i flere år med en utrolig god tandlæge. Men denne tandlæge stoppede da stemningen ændrede sig. Som om at det blev pålagt de ansatte tandlæger, at finde på ekstra for at øge indtægterne. Jeg mistede i hvert fald tilliden og har søgt et andet sted hen, der passer mig bedre.

1 juin 2024

Kære Nicolai.

Vi er kede af at hære at din oplevelse har ført til skift af tandlæge.

Som tandklinik er vi forpligtet til at føre journal og dokumentere at din behandlingsplan hviler på grundig diagnostik.

Vi takker for den tillid du har haft til os som din tandklinik.

TRYGHED

Jeg føler mig altid meget tryg hos Colosseum Tandlægerne - Herlev. Også ved svære behandlinger. De er de bedste tandlæger, jeg har haft. De lytter til mig og er meget forstående. Mine allerbedste anbefalinger til dem. 👏

23 mai 2025

Kære Lone.

Vi er meget taknemmelige for din positive anmeldelse og for at du har valgt at dele den her på Trustpilot.

Vi sætter stor pris på at du føler dig tryg og oplever at du bliver lyttet til, da det er to meget vigtige forudsætninger for at kunne træffe den bedste behandlingsplan på et oplyst grundlag.

Tak fordi du vælger os som din tandklinik.

Dygtigt og empatisk personale

Stor ros til Colosseum Tandlægerne i Herlev. Søde og dygtige medarbejdere. Min søn, som er autist, er også patient hos dem, og der bliver taget så fint hensyn til ham. Derudover fremstår klinikken altid ren og indbydende.

8 avril 2025

Kære Anette.

Tak for din positive anmeldelse af os. Vi sætter meget stor pris på at du lægger mærke til at vi gør alt hvad vi kan for at man som patient føler sig tryg og velinformeret, når man besøger os. Vi er også glade for at du bemærker at klinikken afspejler den kvalitet og imødekommenhed, som vi ønsker at opnå.

Tak for tilliden og for at vælge os som jeres tandklinik!

Så godt!

Så godt! God service og gode behandlere!

9 avril 2025

Kære Sara.

Tak for din positive anmeldelse af os. Det betyder meget for os at du deler din oplevelse her på Trustpilot - og at du har tillid til os og kvaliteten af vores behandlinger.

Godt informationsniveau

Får relevant information om behandlingstilbud og feedback på sine tandbørstningsvaner.
Tak for det.

2 avril 2025

Kære Thomas.

Det betyder meget for os at du har delt din anmeldelse af os og at du beskriver at du får relevant information om behandlingstilbud. Det er vigtigt for os at man som patient oplever at man kan træffe den bedste beslutning om valg af behandling, på et velinformeret grundlag.
Tak for din tillid og for at vælge os som din tandlæge.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behandleren var dygtig og…

Behandleren var dygtig og imødekommende, fik nyttige
oplysninger om hvad der skulle ske.
Der manglede personale i receptionen, så vi måtte vente på personale for at skulle betale

26 mars 2025

Kære Erik.

Vi er meget taknemmelige for at du har delt din positive oplevelse her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på at du fik en god behandling. Vi vil også gerne takke dig for tålmodigheden i forbindelse med din betaling.
Det er selvfølgelig beklageligt, om end at vi ikke kunne forberede os på at vi ville have personalemangel den pågældende dag.

Vi sætter stor pris på at du vælger os som din tandlæge.

Fantastisk service

Fantastisk service! Søde og virkelig dygtige medarbejdere

18 février 2025

Tak, Carl.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord og anbefaling af os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god behandling og forklaring…Rigtig god bedring og forklaring på hvad de anbefaler der skal ordnes.

Rigtig god behandling og forklaring hvad der sker og hvad de anbefaler der evt. Skal ordnes. Føler mig i gode hænder hos Coluseum i Herlev

3 février 2025

Hej Hoda.

Det er afgørende for os, at vores patienter føler sig velinformerede før, under og efter en behandling. Vi ved, at det skaber tryghed at modtage behandling på et oplyst grundlag, og derfor er vi meget taknemmelige for, at du netop fremhæver dette som en del af din oplevelse hos os.

Mange tak for det, og tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot.

Med venlig hilsen,

Cecilie

Empati og god behandling

Jeg havde tabt en plombe, som viste sig at være i en rodbehandlet tand, så der skulle laves en krone.
Jeg er ikke glad for at være hos tandlægen. Og slet ikke ved mit første besøg hos en ny tandlæge, da jeg fik en akuttid.
Jeg kom ind til Rie, som var utrolig empatisk og gav sig god tid til at forklare både før, under og efter. Både mht. behandling og pris.
Kom til allerede dagen efter til selve behandlingen og det var utroligt nok en god oplevelse.
Meget rolige omgivelser, god stol og modtagelse i receptionen, som er dejlig stor og lys.

8 janvier 2025

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, selvom tandlægebesøg ikke er din favoritbegivnhed. Det glæder os, at Rie kunne give dig den nødvendige empati og tid til at forklare behandlingen og priserne. Vi stræber altid efter at skabe rolige og behagelige omgivelser, og det er dejligt at høre, at du følte dig godt behandlet fra start til slut.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i et rart miljø hos både tandlægen og tandplejeren. Din feedback betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dysfunktionel forretningsgang. Jeg ønsker ikke og deltage i en…

Jeg ønsker ikke og deltage i en dysfunktionel handel hvor sundhedsfaglige overgreb anvendes med en inddirekte trussel om afvisning af entandlæge hvis man som patient modsætter sig tandlægens behandlingplan. Det er en ikke ok forretningsgang. Og iøvrigt kan tandlæger ikke helbrede patienter og gøre dem raske, som tandlægen påstod for de er ikke overlæger på Rigshospitalet (uanset hvad de selv tror) og derfor bør de holde sig indenfor deres
speciale som er tænder. Overbehandlinger er ikke i orden på patienters tiltro til helbredelse. Tandlæger skal kende grænsen indenfor kompetance niveauet.

17 janvier 2025

Kære Susan

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi ønsker naturligvis at afslutte vores kommunikation på en respektfuld måde.

Vi er meget overraskede over din beskrivelse af forløbet, da du under konsultationen hos os udtrykte tilfredshed. Vi kan ikke genkende "overgreb og trusler" som en del af vores forretning. Som nævnt blev der ikke foretaget en undersøgelse, men vi gav dig generel information – blandt andet om, at vi som tandlæger er forpligtet til at følge vores faglige vurderinger, og at vi umiddelbart var enige i de betragtninger, som din tidligere tandlæge havde fremsat.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, du finder en løsning, som du bliver tilfreds med i forbindelse med din tandbehandling. Du ønskes en god dag!

Bedste tandlæge besøg.

Fornem kommunikation omkring aftale.
Flotte rammer. Behandling/indgreb meget tryg. God information. Bedste tandlægestol jeg har siddet i. Helt over forventning at jeg fik alt det med jeg skulle bruge til efterbehandling. Ikke nødvendigt at skulle på apoteket direkte efter.

18 décembre 2024

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev

Tusind tak for de flotte roser! Vi er glade for at høre, at dit tandlægebesøg levede op til dine forventninger – både i forhold til kommunikation, behandling og information. Det glæder os, at du følte dig tryg og godt forberedt på efterbehandlingen. Vi bestræber os altid på at give en helhedsoplevelse, der gør besøgene så behagelige som muligt.

Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen hos os igen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus