Jeg blev mødt med et skønt godmorgen/hej i receptionen som registrerede min ankomst før jeg selv nåede at finde selvbtjeningsscanneren. Få minutter senere kom Anja (assistent) med god øjenkontakt og e... Voir plus

Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK
L'entreprise a répondu
Jeg var lidt nervøs på forhånd, men blev hurtigt tryg, fordi jeg mærkede, at jeg var i gode hænder hos tandlæge Rie, (Colosseum Tandlægerne i Herlev) Behandlingen var smertefri og behagelig, hvilke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan anbefale det varmeste, disse helt fantastiske tandlæger, de sødeste assistenter og de dejligste receptionister. Alt med tanke om tandlægeskræk og dårlige minder, er for mig personligt, helt fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak for en meget professional, præcis og rolig behandling af tandoperation. Tina og Pernille er sublime i deres intense samarbejde om patienten som gør mig helt rolig og tillidsfuld til deres udførels... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Danemark
A répondu à 65 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
uprofessionel behandling - Meget nervøs patient Kommer med slem tandpine t/christian og kind med byld og voldsom betændelse, patient vil ikke have tand ud - hvilket tandlæge burde vide heller ikke er optimalt da bedøvelse ikke virker når der er så meget betændelse. Patient må gå hjem uden pencillin . og dagen efter akut t/tandlægevagten og få pencillin. Som informer om at tand kan ikke trækkes ud når der er så meget betændelse. Hvorfor kunne vi ikke have fået den besked hos Colosseum tandlæger SUK

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Hjælpsom klinikassistent, og grundig tandlæge

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Forklaringer på behandlinger undervejs i forløbet

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Gode forklaringer for både undersøgelsen, tandrensning og hvad der holdes øje med fremover for at sikre den bedst mulig sundhed omkring tænderne.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Behandlingen var smertefri og behagelig, hvilket jeg efter endt behandling var meget overrasket over.
Rie er nu min faste tandlæge.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Super dygtig tandplejer. Hun var ny, men havde læst op journal og var god til at håndtere en lidt anderledes arbejdsopgave pga mit handicap. Hun var meget imødekommende og ydede super service.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg er frygtelig bange for at gå til tandlæge. Men efter længere tids tandpine, var der ingen vej udenom. Jeg blev henvist fra Ballerup, hvor min faste super kompetente tandlæge Sasha mente, at det var bedst med en tandlæge, der var ekspert på området. Der var ikke tydelige tegn på røntgen.
I Ballerup fik jeg rådgivning og selvom jeg først skulle have en rodbehandling gennem en krone, endte det med at jeg fik opereret en visdomstand ud i stedet. Jeg var rystende angst, havde rædsom tandpine og var ikke meget værd. Hele personalet var så utroligt søde, professionelle og jeg var i gode kompetente hænder fra først til sidst.
Og nu er min tandpine væk. Tusind tak for fantastisk behandling.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg har haft anvendt Colosseum i Herlev i flere år med en utrolig god tandlæge. Men denne tandlæge stoppede da stemningen ændrede sig. Som om at det blev pålagt de ansatte tandlæger, at finde på ekstra for at øge indtægterne. Jeg mistede i hvert fald tilliden og har søgt et andet sted hen, der passer mig bedre.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg føler mig altid meget tryg hos Colosseum Tandlægerne - Herlev. Også ved svære behandlinger. De er de bedste tandlæger, jeg har haft. De lytter til mig og er meget forstående. Mine allerbedste anbefalinger til dem. 👏

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Stor ros til Colosseum Tandlægerne i Herlev. Søde og dygtige medarbejdere. Min søn, som er autist, er også patient hos dem, og der bliver taget så fint hensyn til ham. Derudover fremstår klinikken altid ren og indbydende.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Får relevant information om behandlingstilbud og feedback på sine tandbørstningsvaner.
Tak for det.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Behandleren var dygtig og imødekommende, fik nyttige
oplysninger om hvad der skulle ske.
Der manglede personale i receptionen, så vi måtte vente på personale for at skulle betale

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Fantastisk service! Søde og virkelig dygtige medarbejdere

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Rigtig god behandling og forklaring hvad der sker og hvad de anbefaler der evt. Skal ordnes. Føler mig i gode hænder hos Coluseum i Herlev

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg havde tabt en plombe, som viste sig at være i en rodbehandlet tand, så der skulle laves en krone.
Jeg er ikke glad for at være hos tandlægen. Og slet ikke ved mit første besøg hos en ny tandlæge, da jeg fik en akuttid.
Jeg kom ind til Rie, som var utrolig empatisk og gav sig god tid til at forklare både før, under og efter. Både mht. behandling og pris.
Kom til allerede dagen efter til selve behandlingen og det var utroligt nok en god oplevelse.
Meget rolige omgivelser, god stol og modtagelse i receptionen, som er dejlig stor og lys.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg ønsker ikke og deltage i en dysfunktionel handel hvor sundhedsfaglige overgreb anvendes med en inddirekte trussel om afvisning af entandlæge hvis man som patient modsætter sig tandlægens behandlingplan. Det er en ikke ok forretningsgang. Og iøvrigt kan tandlæger ikke helbrede patienter og gøre dem raske, som tandlægen påstod for de er ikke overlæger på Rigshospitalet (uanset hvad de selv tror) og derfor bør de holde sig indenfor deres
speciale som er tænder. Overbehandlinger er ikke i orden på patienters tiltro til helbredelse. Tandlæger skal kende grænsen indenfor kompetance niveauet.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
Fornem kommunikation omkring aftale.
Flotte rammer. Behandling/indgreb meget tryg. God information. Bedste tandlægestol jeg har siddet i. Helt over forventning at jeg fik alt det med jeg skulle bruge til efterbehandling. Ikke nødvendigt at skulle på apoteket direkte efter.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Herlev
En savoir plus sur les différents types d'avis.