Banner for tandlægen.dk

tandlægen.dk Avis 14 176

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastisk personale. Jeg går hos Jesper og han er den eneste jeg vil betro mine tænder. Jesper er meget grundig, en decideret kunstner ud i miniature moderering . Også efter behandlingen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder. Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da man som jeg har rigtig meget tandlægeskræk, får man hos tandlægen. Dk allerød, en udsøgt og dejlig oplevelse, hvor man tager sig af patienten som har så meget tandllgeskræk. Tak for jeres omsorg.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har endelig fået mod på, at få lavet mine fortænder som af en eller anden grund er knækket ned midt igennem begge 2 og er blevet misfarvet. Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og je... Voir plus

À propos de l'entreprise

Fin behandling

Fin behandling

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en fin behandling - det sætter vi stor pris på at høre.

Professionel behandling

Professionel behandl

Kære Linda,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en professionel behandling - det betyder meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

“Fantastisk service, og lægerne er meget venlige, og smilet forlader aldrig deres ansigter.”🌹🌹

24 mars 2026

Kære Mousa,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om både service og tandlæger sætter vi stor pris på.

Det betyder meget for os at høre, at smilet aldrig forlader ansigterne.

tandlægen.dk Ringkøbing

Skøn klinik

Super søde og gode til at vejlede.

22 mars 2026

Kære Louise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din behandling fortjente 5 flotte stjerner.

tandlægen.dk

Dygtig & empatisk tandlæge

Dygtig, kompetent & virkelig sød tandlæge & personale - jeg følte mig tryg hele vejen igennem mit forløb. Kan varmt anbefale klinikken til andre 🦷🪥

16 mars 2026

Kære Lillian,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord betyder meget, samt er vi glade for, at du følte dig tryg hele vejen igennem.

tandlægen.dk Solrød

En rigtig dejlig oplevelse

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplever en dejlig oplevelse, også på trods af din tandlægeskræk - det betyder meget.

Vi sætter stor pris på dit tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun de bedste og dygtigste er på denne…

Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

Kære Elizbieta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du synes det kun er de bedste og dygtigste der er på vores klinik.

Vi sætter stor pris på, at du vil give utallige stjerner til vores personale.

tandlægen.dk Brøndby

Altid venligt personale.

Altid venligt personale.
Den tandplejer jeg er i behandling hos er venlig og hun er altid god til at forklare hvad hun laver og hvorfor, jeg føler mig tryk hos hende.

24 mars 2026

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder os venlige, samt at vores tandplejer både var venlig og altid giver en god forklaring.

Det betyder meget for os at høre, at du føler sig tryg.

tandlægen.dk Varde

Noté 4 sur 5 étoiles

Da det var længe siden jeg havde besøgt…

Da det var længe siden jeg havde besøgt en tandlæge oplevede jeg desværre en tand der skulle ud.
Fik en tid med under en times ventetid. Blev godt bedøvet og tanden kom ud uden smerter.
Rimelig pris

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne komme hurtigt til en tid - også uden for meget ventetid.

Vi sætter pris på at høre, at behandlingen forløb sig godt.

tandlægen.dk Hjørring Nordjyllands Implantatcenter

Altid fantastisk personale.

Altid fantastisk personale.
Jeg går hos Jesper og han er den eneste jeg vil betro mine tænder.
Jesper er meget grundig, en decideret kunstner ud i miniature moderering .
Også efter behandlingen er han god til at forklare hvad der er gjort og hvad man efterfølgende skal være opmærksom på.
Min største anbefaling herfra

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandlæge sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du altid bliver mødt af et fantastisk personale, samt at du vil give den største anbefaling - det betyder meget.

tandlægen.dk Vejle

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste tandlæge jeg har besøgt

Bedste tandlæge jeg har besøgt, det bliver helt sikkert min faste tandlæge.
Rolig og behagelig personale, som giver sig tid til at forklare hvad de observere.
De bedste anbefalinger herfra

Kære Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var ved den bedste tandlæge, og gerne vil have det som din faste.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget.

tandlægen.dk Bagsværd

Noté 5 sur 5 étoiles

Har den dygtigste tandlæge og…

Har den dygtigste tandlæge og tandplejer.Min tandlæge kan trylle det allerbedste frem.

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at vi har den dygtigste tandlæge og tandplejer.

Det betyder meget, at du føler, at vores tandlæge tryller det allerbedste frem.

tandlægen.dk Aalborg

Jeg har Maren som tandlæge

Jeg har Maren som tandlæge , hun er fantastisk og meget rolig . Jeg har tandlæge skræk og føler altid jeg er i de bedste hænder 🙌

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge både fantastisk og meget rolig.

Vi sætter pris på at høre, at du altid føler dig i de bedste hænder, selv med tandlægeskræk.

Noté 5 sur 5 étoiles

De er altid omsorgsfulde og rare når…

De er altid omsorgsfulde og rare når man er bange
Det gør at jeg kommer tilbage og ikke vender om i døren

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid bliver mødt med omsorgsfulde og rare behandlere - vi sætter stor pris på at høre, at det er med til, at du kommer igen.

Sød og venlig

Monica Davidsen fra Tandlægen.dk er en meget sød tandplejer, kan helt klart anbefale hende.

Kære Tülay,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores tandplejer betyder meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Karen Fredensborg professionelle måde…

Karen Fredensborg professionelle måde at tackle opgaven på. Og hendes venlige måde at behandle patienten på.

Kære Harald,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandlæge sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Ringkøbing

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god behandling og fagligt…

Altid god behandling og fagligt personale. Jeg kan kun give de bedste anbefaler til tandlægen.dk Kolding afd.
Bh
Nicolaj

Kære Nicolaj,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en god behandling af et fagligt personale - det er netop det, vi tilstræber.

Vi sætter stor pris på dine bedste anbefalinger.

tandlægen.dk Kolding

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dem. Vil klart anbefale dem!

Kære Abdisalan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os.

Din anbefaling betyder meget.

tandlægen.dk Højbjerg

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse Diana Mortensen

Dårlig oplevelse hos Diana Mortensen, det virker som om alt skal gå hurtigt og kvaliteten følger ikke med.

12 mars 2026

Kære Ida,

Vi kan desværre ikke finde dig som patient hos os, og kan derfor ikke genkende din oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 48 17 24 25, hvis vi kan hjælpe.

God dag.

Dygtig

Venlig, kompetent behandling uden ventetid

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt din behandling både venlig, dygtig og kompetent - det betyder meget.

Vi er glade for, at du ikke oplevede ventetid.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus