Var inde hos Rikke og det var en virkelig god oplevelse! Hun var både super sød, meget forstående og virkelig dygtig! Ville til enhver tid anbefale et besøg hos Rikke!

L'entreprise a répondu
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge! Skiftede tandlæge i forbindelse med visdomtænderne, da jeg har haft store problemer med dem De står altid klar til at hjælpe og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kunne ikke vælge både tandlægen og klinikassistent i hjemmeside bedømmelsen. Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nørregade 1, 2. sal, 4600, Køge, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 73 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Tandplejeren var grundig og god til at forklare hvad der skulle gøres
Var inde hos Rikke og det var en virkelig god oplevelse!
Hun var både super sød, meget forstående og virkelig dygtig!
Ville til enhver tid anbefale et besøg hos Rikke!

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Wencke er den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Så sød, dygtig og service minded

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Tandlægen var utrolig rar og omsorgsfuld. Guidede igennem behandlingen og tog sig den tid der skulle til. Oplevede en meget troværdig vurdering fra tandlægen. På trods af tandlægeskræk oplevede jeg en utrolig god oplevelse og behandling. Kan varmt anbefale Colosseum Tandlægerne Køge.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Imødekommende og venligt personale fra 1. kontakt i receptionen til behandling i konsultationen

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Et dejligt sted at komme, møder altid venlighed og kompetente medarbejdere.
Trygt og godt for mig, at komme der!!!!

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Blev mødt af glade positive medarbejdere, som sætter en stor ære i at udføre deres arbejde professionelt og omsorgsfuldt.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke.
Jeg er næsten 67 år gammel og endelig har jeg det ok når jeg skal til tandlæge.
Tak.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Har brugt jer i mange år, og syntes altid jeg får en god behandling fra alle de ansatte.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Venlig og faglig forklaring der gør jeg føler mig tryg

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Det var klart og tydeligt, hvad der skulle laves. Tandlægen tog sig god tid og var ligeledes lyttende til mig, patienten.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Min Tandlæge er jeg tryg ved. Virker super kompetent og reel. Er ikke super vild med at komme til tandlæge, men det virker hos jer😊

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Altid en god oplevelse. Alle er søde og imødekommende.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Fik “bare “ en tandrensning , men blev mødt med mit navn ved ankomst , kom ind til tiden , sød rar og dygtig tandplejer. Så god oplevelse.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Tryg oplevelse fra start til slut og omsorgsfuld behandling.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da jeg er meget følsom i munden.
Der blev taget sig tid til mig, jeg blev taget pænt i hånden og talt meget roligt og respekteret på mine grænseområder.
Klinikassistent var virkelig en kæmpe hjælp.
Jeg ønsker helt klart at beholde den samme tandlæge, for han er sød, rolig, professionel og meget dygtig. Tak for en fantastisk oplevelse hvis man kan kalde det sådan.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Ti stjerner for dejlig stemning, smilende tålmodig kundepleje 💕

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
Supper klinik og smart tandlæge Majdi
Han er meget dygtig og arbejder med høje positive humør.
Jeg kan godt anbefale ham🥰❤️

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Køge
En god faglig behandling med forklaring undervejs - og venligt personale 👍