Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Venlig og rolig sjæl. Ellers dejligt personale og fine priser. De har hjertet det rigtige sted

L'entreprise a répondu
Jeg har stor tiltro til min tandlæge Line Varming. Hun er omsorgsfuld - faglig dygtig og kompetent til sit arbejde. Jeg føler mig aldrig nervøs eller utryg ved at komme til tandlæge. Hun begrunder hen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er egentlig rigtig glad for tandlægerne, og føler jeg får en fin behandling. Men når der gives overslag, kunne man godt oplyse at der findes flere muligheder og ikke bare stikke den dyreste ud.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service i Viborg. Var nødsaget til at få en tand rykket ud, og under hele processen var der fuld gennemsigtighed omkring prisleje og forventet prisleje på næste undersøgelse. Skide gode beh... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sankt Mathias Gade 34, 2 sal, 8800, Viborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Sød og dygtig Line Varming, fortæller altid hvad der skal gøres og hvorfor. Kan helt klart anbefale Line.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Viborg
Fantastisk sød og dygtig Line Varming. Gennem de 15 år jeg har fået hendes dygtige og venlige behandling, er min tandlægeskræk pist væk.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Viborg
Jeg føler mig så tryg i min tandlæges hænder. Efter endt behandling var min tandlæge ikke tilfreds. Hun ringede mig op og foreslog at hun lavede det hele om - vel at mærke uden omkostninger. Det er virkelig service og professionalisme

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Viborg
God og hurtig behandling trods manglende tidsbestilling.

Réponse de Colosseum Tandlægerne - Viborg
Jeg modtager altid god reel og professionel behandling. Tandlægerne, -teknikere og -klinikassistenter er alle søde, behagelige og ærlige.
Jeg har aldrig følt at noget er prakket mig på eller at behandlingerne er for dyre.
Det kan absolut betale sig at investere i sine tænder og munds sundhed - og jeg vil altid foretrække at gøre det hér.