Bestelling geplaatst, snel geleverd. Er was echter met 1 van de shirts iets niet helemaal goed (de naad was niet mooi gestikt), contact gehad met de klantenservice en het is direct heel netjes opgelos... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling gedaan was niet zeker van de maat dus de grootste genomen, bleek te groot direct gemakkelijk online retour aangemeld en een maat kleiner aangevraagd. Nieuw pakket was nog sneller binnen als... Voir plus
Hele fijne basics. Heb inmiddels in korte tijd 10 items gekocht. Bezorgdienst is erg snel. Zij laten ook weten wanneer je een maat groter of kleiner zou moeten bestellen dan wat je normaliter draagt... Voir plus
Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Coordonnées de contact
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Pays-Bas
- colourfulrebel.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super leuke spullen en super goede…
Super leuke spullen en super goede kwaliteiten
Ik bestel graag bij CR
Ik bestel graag bij CR. De kwaliteit is goed en leuke kleurrijke kleding. Ook fan van de basics. Ik kijk altijd weer uit naar de nieuwe lijnen.
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding!
Snelle levering en kwaliteit is top
De pakketjes worden snel verzonden en de kwaliteit van de artikelen is perfect. De broekjes en shirtjes sluiten mooi aan en vallen op maat
Snelle levering en bij retourneren de…
Snelle levering en bij retourneren de keuze of je het artikel wil omruilen
Fijne kleding met een goeie pasvorm
Fijne kleding met een goeie pasvorm. Blijft kwalitatief ook erg mooi na een aantal keer wassen. Koop hier graag mijn shirtjes!
Had 3 verschillende maten besteld…
Had 3 verschillende maten besteld (perongeluk) kon ik wisselen voor 3 goede maten. Goede service!
Reputatie
Het is een repeterend verhaal, het is wat het is! Zonder clichématig te worden, vind ik het wel belangrijk te vermelden dat de collectie van colourful rebel elke keer weer haar reputatie meer dan waar maakt; kleurrijk, comfortabel, uitdagend en van een mooie kwaliteit. Een reële prijsstelling is aan de orde. Dank jullie wel elke keer weer🙏❤️
Prachtige producten
Prachtige producten, al jaren. Prettige website. Makkelijk retourneren. Wat wil je nog meer? 🥰
Love this brand!
Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyester. Wel vind ik dat over het algemeen de kleding wat klein valt, dus denk ik goed vaak een maatje groter te bestellen :) Maar over het algemeen love this brand!
Ik ben blij met de kleding van…
Ik ben blij met de kleding van colourful rebel. Ook voor een vrouw van 45+ erg leuke kleding. Snelle levering en goede kwaliteit. En ik krijg vaak complimenten over de kleding!
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding.
De basic collectie is mijn nieuwe fave
De basic collectie is mijn nieuwe fave! Mega zacht en zit geweldig. De verzending is ook echt top!
Snelle levering zoals altijd!
Levering ging snel en omruilen ging…
Levering ging snel en omruilen ging even soepel!
Aanrader
Leuke, kwalitatieve, on trend kleding. Het was snel in huis en ook de retourprocedure was erg makkelijk.
Heel fijn merk absolute blijver!
Heel fijn merk! De shirtjes die ik inmiddels in meerdere kleuren heb, dragen zalig! Heel zacht en een mooie aangesloten pasvorm. Ook een retour ging heel simpel!
Goede ervaring
Ik kreeg ontzettend veel reclame over Colourful Rebel, tot vervelend aan toe. Uiteindelijk toch besloten eens iets te bestellen. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van de basics heel goed en de staffelkorting is interessant. Verzenden ging snel en zoals beloofd.
❤️🔥 Eindelijk goeie leggings!
Al jarenlang ben ik op zoek naar goede leggings en heb ze eindelijk gevonden bij Colourful Rebel 😍 Stevige katoen, voelt heerlijk zacht. Niet alleen grijs en zwart, maar ook twee mooie bruine èn twee groene tinten. Voor de zomer misschien wat aan de dikke kant, maar dat maakt ze dus heel geschikt voor lente en herfst en zelfs voor de winter met beenwarmers eronder. De fit is perfect, met een mooie hoge brede boord die elastisch is van zichzelf, dus zonder te snijden, en daarmee een heel rank silhouet geeft. Hou je van een wat lagere boord dan vouw je hem simpelweg om. Ik prijs me gelukkig dat ik ze gevonden heb en hoop vurig op méér kleuren, zoals roest, oker, mosgroen...
L’expérience Trustpilot