Colourful Rebel Avis

4,7

Bestelling geplaatst, snel geleverd. Er was echter met 1 van de shirts iets niet helemaal goed (de naad was niet mooi gestikt), contact gehad met de klantenservice en het is direct heel netjes opgelos... Voir plus

Bestelling gedaan was niet zeker van de maat dus de grootste genomen, bleek te groot direct gemakkelijk online retour aangemeld en een maat kleiner aangevraagd. Nieuw pakket was nog sneller binnen als... Voir plus

Hele fijne basics. Heb inmiddels in korte tijd 10 items gekocht. Bezorgdienst is erg snel. Zij laten ook weten wanneer je een maat groter of kleiner zou moeten bestellen dan wat je normaliter draagt... Voir plus

Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... Voir plus

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

806 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Reputatie

Het is een repeterend verhaal, het is wat het is! Zonder clichématig te worden, vind ik het wel belangrijk te vermelden dat de collectie van colourful rebel elke keer weer haar reputatie meer dan waar maakt; kleurrijk, comfortabel, uitdagend en van een mooie kwaliteit. Een reële prijsstelling is aan de orde. Dank jullie wel elke keer weer🙏❤️

26 juin 2026

Love this brand!

Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyester. Wel vind ik dat over het algemeen de kleding wat klein valt, dus denk ik goed vaak een maatje groter te bestellen :) Maar over het algemeen love this brand!

26 juin 2026

Aanrader

Leuke, kwalitatieve, on trend kleding. Het was snel in huis en ook de retourprocedure was erg makkelijk.

19 juin 2026

Goede ervaring

Ik kreeg ontzettend veel reclame over Colourful Rebel, tot vervelend aan toe. Uiteindelijk toch besloten eens iets te bestellen. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van de basics heel goed en de staffelkorting is interessant. Verzenden ging snel en zoals beloofd.

9 juin 2026

❤️‍🔥 Eindelijk goeie leggings!

Al jarenlang ben ik op zoek naar goede leggings en heb ze eindelijk gevonden bij Colourful Rebel 😍 Stevige katoen, voelt heerlijk zacht. Niet alleen grijs en zwart, maar ook twee mooie bruine èn twee groene tinten. Voor de zomer misschien wat aan de dikke kant, maar dat maakt ze dus heel geschikt voor lente en herfst en zelfs voor de winter met beenwarmers eronder. De fit is perfect, met een mooie hoge brede boord die elastisch is van zichzelf, dus zonder te snijden, en daarmee een heel rank silhouet geeft. Hou je van een wat lagere boord dan vouw je hem simpelweg om. Ik prijs me gelukkig dat ik ze gevonden heb en hoop vurig op méér kleuren, zoals roest, oker, mosgroen...

13 mars 2026