Bestelling geplaatst, snel geleverd. Er was echter met 1 van de shirts iets niet helemaal goed (de naad was niet mooi gestikt), contact gehad met de klantenservice en het is direct heel netjes opgelos... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling gedaan was niet zeker van de maat dus de grootste genomen, bleek te groot direct gemakkelijk online retour aangemeld en een maat kleiner aangevraagd. Nieuw pakket was nog sneller binnen als... Voir plus
Hele fijne basics. Heb inmiddels in korte tijd 10 items gekocht. Bezorgdienst is erg snel. Zij laten ook weten wanneer je een maat groter of kleiner zou moeten bestellen dan wat je normaliter draagt... Voir plus
Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Coordonnées de contact
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Pays-Bas
- colourfulrebel.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Leuke items & snelle bezorging.
Leuke items & snelle bezorging.
Enig nadeel: op de website staat gratis retourneren, dit geldt alleen als je ervoor kiest om een voucher te krijgen ipv het bedrag in euros’. Als je het aankoopbedrag terug gestort wil krijgen dan gaan de retourkosten daarvan af.
Hele fijne basics
Hele fijne basics, zachte en flexibele stoffen met mooie kleuren, waarbij de kleuren ook mooi blijven na verloop van tijd.
Heel fijne shirts
Heel fijne shirts, snelle levering. Voldoet aan de verwachting en top kwaliteit
Top kwaliteit
Top kwaliteit, heerlijk zacht en mooie kleuren. Ik draag niets anders meer!
Mooie kleding en fijn retourneren
Snel geregeld met retourneren. Fijn geregeld.
Kleding is topkwaliteit. Ik heb recent een setje gekocht wat erg mooi is. Blij mee!
Kleding die ik daar koop is vrijwel altijd goed en mooi. 🤩
Super kwaliteit kleding
Super kwaliteit kleding! Duidelijke website, mooie startersactie, prima retourbeleid en snel geld retour! Top merk!
Snel geleverd
Snel geleverd, en ik wilde de shirts ruilen voor een maatje groter. En da ging super makkelijk en snel. had de nieuwe shirts heel snel in huis.
Super!
Goede webshop. Snelle verzending en gratis! Super!
En goede kwaliteit kleding!
Kan niet anders dan heeeel tevreden zijn.
Website werkt fijn. Alles spreekt eigenlijk voor zich.
Je gewenste item kan je reviews lezen en nu ook een maat-advies invullen wat ik prettig vind om een keuze te maken.
Kwaliteit kleding is absoluut beste van het beste. Niet voor niks al jaren trouwe klant.
Laats kocht ik short die te groot was retour-beleid is top. Ik had de kleinere maat eerder dan dat ik de grotere retour kon brengen.
Fijne producten van goede kwaliteit
Fijne producten van goede kwaliteit. Ik draag bijna dagelijks shirts van Colourful Rebel. Blij mee! :)
Prima service
Fijne, duidelijke en snelle service!
En hele mooie kleding, met een prima pasvorm.
Fijne hoogkwalitatieve basics
Na meerdere bestellingen bij Colourful Rebel kan ik eerlijk zeggen dat dit één van mijn favoriete merken is geworden. Ik begon met een paar basic T-shirts en heb inmiddels ook verschillende sweaters in mijn kast hangen.
Wat mij direct opviel, is de kwaliteit van de stoffen. De T-shirts zijn ongelooflijk zacht, voelen luxe aan en blijven ook na meerdere wasbeurten mooi. Daarnaast hebben ze een fijne pasvorm!
De sweaters zijn minstens zo fijn. Ze zijn heerlijk zacht, comfortabel en zien er tegelijkertijd verzorgd uit. Precies de combinatie die ik zoek in kleding die ik vaak draag.
Ook de service verdient een compliment. Toen een maat een keer niet goed bleek te zijn, werd dit razendsnel en zonder enig gedoe opgelost. Het omruilen verliep soepel en klantvriendelijk, wat tegenwoordig zeker niet overal vanzelfsprekend is.
Kortom: prachtige basics van hoge kwaliteit, fijne materialen, goede pasvormen en uitstekende service. Ik ben een zeer tevreden klant en kan Colourful Rebel van harte aanbevelen.
Een 50 plusser besteld....
Sja,als 50 plusser door de frisheid van de jongedames heengekeken en ook twee flared leggings gekocht(zwart en olijf) en 1 shirtje met korte mouwen(wit). En ja hoor!superzacht!legging lekker hoog! Shirtje schijnt niet door en ook lekker zacht! Ik bestel zo nog een gele en een roze!...en misschien nog een legging...
De kwaliteit van deze kleding is top
De kwaliteit van deze kleding is top!
Klantenservice is ook heel erg goed. Vriendelijk en ze helpen je goed.
Ik ben fan!
Fijne ruil mogelijkheden.
Fijne ruil mogelijkheden.
Snelle levering!
Super goede kwaliteit!
Snelle levering en goede kwaliteit!
L’expérience Trustpilot