1. Magasin d'accessoires pour arts martiaux

Écrit par l'entreprise

CombatStore.no er en anerkjent norsk nettbutikk som spesialiserer seg på salg av kampsportutstyr. Med sitt hovedkontor, lager og et praktisk pick-up-point lokalisert i Asker, har CombatStore.no etablert seg som en pålitelig destinasjon for kampsportutøvere over hele landet. Som en norsk bedrift er CombatStore.no stolt av å betjene lokale kunder og kampsportmiljøet. Deres fysiske tilstedeværelse i Asker gjør at de kan tilby rask og pålitelig levering av produkter innenfor Norge. I tillegg tilbyr de også muligheten for kunder å hente bestilte varer direkte fra deres pick-up-point i Asker, noe som gir en ekstra bekvemmelighet for lokale kunder. CombatStore.no har et omfattende utvalg av kampsportutstyr, inkludert klær, hansker, beskyttelsesutstyr, treningsutstyr og mye mer. Deres produktsortiment er nøye kuratert for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne utøvere, uansett hvilken kampsportform de praktiserer. I tillegg til å tilby kvalitetsprodukter, setter CombatStore.no stor vekt på kundetilfredshet. Deres dedikerte team er tilgjengelig for å hjelpe kunder med spørsmål, veiledning og eventuelle henvendelser de måtte ha. De jobber hardt for å sikre at bestillinger blir raskt behandlet og at kundene får en positiv handleopplevelse. Med sin norske forankring og tilstedeværelse i Asker, er CombatStore.no en pålitelig og bekvem nettbutikk for kampsportutøvere i Norge. Enten det er karate, taekwondo, boksing eller andre kampsportformer, kan kunder stole på at de finner et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet for sin trening og utvikling hos CombatStore.no.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jeg handlet via en Finn.no annonse

Varen er solgt via en Finn.no annonse og levert fra Combatstore med pakkseddel og eget referansenummer. Annonsen selger nye solskjermer til alle Teslas bilmodeller og er fremdeles aktiv 2 mnd etter mitt kjøp. Min vurdering er at annonsen i realiteten er en alternativ salgskanal for Combatstore, der selger har en sentral rolle. Selger holder ikke ord, nekter å ta retur, og truer meg med advokat etter denne anmeldelsen. (Oppdatert 11.9 som tilsvar til Combatstore, og en oppfordring fra Trustpilot om å begrunne tilknytningen til Combatstore)

15 août 2025

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen. Vi ønsker å presisere følgende: Denne handelen er ikke gjort gjennom CombatStore.no eller CombatStore AS, men via en privat Finn.no-annonse publisert av en av våre ansatte i hans egen fritid.

CombatStore selger kun varer via vår egen nettbutikk CombatStore.no og gjennom offisielle samarbeidspartnere. Vi har ingen alternative salgskanaler, og varer kjøpt via private annonser omfattes derfor ikke av våre rutiner for retur eller reklamasjon.

At varen ble sendt fra vårt lager og med pakkseddel, skyldes kun at vår ansatt benyttet logistikken han har tilgang til i sitt arbeid. Dette gjør imidlertid ikke handelen til en del av CombatStore sin virksomhet.

Vi beklager at dette har ført til misforståelser, men det er viktig å skille mellom CombatStore som selskap og et privat salg mellom enkeltpersoner. Vår oppfordring er at kunder som ønsker trygghet og forutsigbarhet alltid handler direkte fra vår offisielle nettbutikk.

Med vennlig hilsen
CombatStore AS

Returnerte varen men fikk aldri tilbake…

Returnerte varen men fikk aldri tilbake pengene.

11 janvier 2025

Hei Elias Ataei,

Vi har gjennomgått våre systemer og kan ikke finne noen kunde med ditt navn eller tilsvarende sak hos oss. Derfor anser vi denne anmeldelsen som falsk. Det er trist å se at plattformer som Trustpilot og Google Reviews brukes til å publisere ødeleggende og uriktige påstander.

Vi har heller ingen registrerte returer som ikke er kreditert, og det du beskriver stemmer rett og slett ikke med vår praksis. Hvis det likevel skulle være en reell sak, ber vi deg vennligst kontakte oss direkte slik at vi kan undersøke saken nærmere.

Med vennlig hilsen,
CombatStore.no

STYR UNNA DETTE FIRMAET

Vi bestilte en karatedrakt til sønnen vår. Den passet ikke og vi sendte den i retur. Vi betalte da 99,- for retur og 140,- for frakt. Combatstore påstår at de ikke har mottatt retur enda jeg har sendt de kvittering for retur.
Styr unna dette useriøse firmaet! Nå krever de oss for 990,- Dette er svindel!

13 septembre 2024

Hei Marlene Storeng Pedersen,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at situasjonen kan oppleves frustrerende, og vi ønsker å oppklare saken på en saklig måte.

Når det gjelder retur av varer, er det viktig å understreke at ansvaret for at returen kommer frem til oss, ligger hos kunden. Dersom pakken sendes som brevpost uten sporing, har verken du som kunde eller vi som butikk mulighet til å følge forsendelsen. Dette er en risiko som dessverre kan føre til tapte pakker, noe som er utenfor vår kontroll. Vi anbefaler derfor alltid at returer sendes som pakkepost med sporing for å unngå slike situasjoner.

Videre er det beklagelig at det brukes sterke ord som "svindel" i omtalen av oss. CombatStore.no har i flere år vært opptatt av å levere kvalitetsprodukter og god kundeservice. Vi tar vårt ansvar som butikk seriøst og har aldri som mål å utnytte våre kunder.

Når det gjelder plattformer som Trustpilot, er det tydelig at mange ser på dette som en arena for å uttrykke misnøye, ofte uten å vurdere egen rolle i saken. Vi opplever at en del klager skyldes misforståelser eller situasjoner der kunden selv ikke har fulgt anbefalinger eller retningslinjer. Dette gjør at kritikken til tider fremstår som lite konstruktiv og urettferdig.

Vi er likevel alltid åpne for dialog og ønsker å finne løsninger der det er mulig. Om du har ytterligere spørsmål eller informasjon om returen, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice.

Med vennlig hilsen,
CombatStore.no

Dårlig kundeservice og betingelser

Dårlig kundebehandling tvers gjennom hos combatstore. De kjører Google-kampanje på gratis frakt, men viser til betingelser andre steder på nettsiden når det faktisk blir behov for retur. Vil ikke anbefale denne nettbutikken dersom det finnes alternativer. Daglig leder tok til og med direkte kontakt for å skremme meg fra å publisere denne negative omtalen. Useriøs aktør.

17 octobre 2024

Hei Trond Vandli,

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, men det er viktig for oss å rette opp noen av påstandene i din anmeldelse.

Gratis frakt: Vår kampanje om gratis frakt er tydelig spesifisert på nettsiden, og alle vilkår for frakt og retur er klart beskrevet under våre betingelser. Vi prioriterer åpen og transparent kommunikasjon rundt disse vilkårene, og beklager dersom dette ikke møtte dine forventninger.

Direkte kontakt: Fra vår side tok vi kontakt med deg for å høre din versjon av saken og forsøke å finne en løsning. Dette var på ingen måte ment som et forsøk på å skremme, men en invitasjon til å fremlegge dokumentasjon på dine påstander. Vi vil også understreke at du selv har vist en ganske fientlig holdning overfor vår kundeservice, noe som har gjort det vanskeligere for oss å komme til en løsning.

Det er tydelig at vi dessverre ikke har klart å møte dine forventninger, og under disse omstendighetene ønsker vi ikke å fortsette et kundeforhold. Vi oppfordrer deg til å vurdere andre aktører som kanskje kan være bedre tilpasset dine behov i fremtiden.

Vi ønsker deg alt godt videre.

Vennlig hilsen,
Team CombatStore

Handler her igjen, topp shop!

Bra leveringstid og kjapp avklaring med kundeservice angående retur av en vare pga feil størrelse. Respons tiden til kundeservice via mail var på timen, og totalt sett en kjekk handleopplevelse med inntrykk av seriøsitet og topp service.

Jeg kommer definitivt til å handle hos CombatStore.no igjen.

Kim

14 mai 2024

Topp kundeservice (chat)

Stilte en masse spørsmål på chat, sikkert litt slitsom kunde, men svarene kom raskt på løpende bånd og informasjonen som ble gitt svarte på alle spørsmålene og enda litt til! Kjempehyggelig opplevelse! Anbefaler å lese nøye på produktet, om man er ny som meg kan det være overveldende. Derimot fikk jeg all informasjon jeg trengte på chat, så verdt å spørre.

Edit:
Varene ankom og alt er topp!

5 avril 2024

Anbefales

En aldeles fantastisk herlig handleopplevelse med livlig kundeservice! Ryddige sider med god info og veiledning for nybegynner bokser.

15 novembre 2023

Dårlig kundebehandling

Dårlig kundebehandling. Nektet retur av ikke tilfredstillende produkt. Anbefales ikke!

Å når jeg returnerte varen var den kun testet på gulvet inne med min 6åring. Jeg sendte den med 2 stk bobleposer rundt. Den var helt fin når den gikk fra meg. Retur nektet. Dårligkundrbehansling 10/10

13 décembre 2022

Réponse de CombatStore.no -Be Cool AS

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du delte din opplevelse med oss. Vi beklager virkelig at du er misfornøyd med produktet og at du har hatt en negativ opplevelse med oss.

Vi ønsker å adressere noen av punktene du nevner i din anmeldelse. I produktbeskrivelsen og våre betingelser informerer vi tydelig om at dersom forseglingen på Blazepod-produktene blir brutt, gjelder ikke returretten. Dette er fordi Blazepod-ene er sensitive enheter som krever forsiktig håndtering for å opprettholde deres funksjonalitet og kvalitet. Vi ber våre kunder om å være oppmerksomme på dette før de bestiller og bruker produktet.

Når det gjelder tilstanden på produktet ved retur, kom esken tilbake til oss ødelagt og Blazepod-ene var ripefulle og møkkete. Vi tar alltid sikte på å levere produkter i god stand til våre kunder, og dette produktet kunne vi ikke lenger selge som et nytt produkt.

Vi forstår at denne situasjonen har ført til frustrasjon for deg, men vi håper at du kan forstå at vi også har begrensninger når det gjelder returrett på åpnede produkter. Vi er alltid her for å hjelpe og finne løsninger når det oppstår problemer med våre produkter, men i dette tilfellet, med den brutte forseglingen og den påførte skaden, er det dessverre begrenset hva vi kan gjøre.

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og tar dem til etterretning for å forbedre oss og våre tjenester. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ber vi deg kontakte vår kundeserviceteam, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vennlig hilsen,
CombatStore.no - Be Cool AS