1. Magasin d'accessoires pour arts martiaux
  2. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Besøk oss på: http://www.fighter.no eller i vår butikk i storgt. 37 i Oslo.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Svarer ikke på reklamasjon

Svarer ikke på reklamasjon. Svarer ikke på mail i det hele tatt, strengt tatt. Mottok skadet vare. Ingen kontakt å få. Handle andre steder.

21 mars 2026

Fighter Gakuto karatedrakt barn

Fighter Gakuto karatedrakt barn.
Veldig bra kvalitet, str helt etter mål.
Bestilte tirsdag, drakten var her torsdag.
Takk for en fin handel.
Anbefales på det sterkeste.

4 septembre 2025

Jeg gir dem en stjerne jeg bestilte noe…

Jeg gir dem en stjerne jeg bestilte noe drn 8 august nå er det 18 og jeg vet ingenting om pakken jeg vet ikke om den er sendt eller noe som helst..jeg har sendt 2 mail uten å få svar ..jeg forstår lite av det hele ..jeg er ikke fornøyd jeg synes det er meget dårlig service ..antall stjerner kan kansje forandres vist jeg blir møtt med litt imøtekommelse

18 août 2025

Styr unna

Kundeservice svarer ikke på reklamasjonen, svært uprofesjonelt 🤔😡👎

11 décembre 2024

Useriøst og dårlig kundeservice

Bestilte noen varer herfra og fikk beskjed om at jeg skulle få beskjed så fort varen var sendt. To og en halv uke etterpå hadde jeg fortsatt ikke fått mail på dette. Etter å ha sendt dem to mails uten å fått svar(fant ikke mobilnr), fikk jeg til slutt beskjed at varen har blitt sendt. Deretter fikk jeg varen etter 3 dager, så dette gikk fort. Etter å ha testet varene var det tre varer jeg ønsket å returnere tilbake. Det står på nettsiden deres at returen er enkel, men dette var den absolutt ikke. Fylte ut returskjema, men det var ikke noe returlapp her, så dette etterlyste jeg. Tok tre forsøk uten svar før jeg nådde gjennom og fikk returlappen på mail. Deretter sendte jeg og tenkte at problemene var ferdige. Ettersom jeg sendte med posten, kunne jeg se hvor pakken var til enhver tid. Etter to dager sto det at pakken hadde blitt returnert til destinasjonen, som viste seg å være posten på furuset, og at mottaker kunne hente pakken. Etter halvannen uke er det ingen som har hentet den, og etter å ha lest kundeanmeldelsene her, skjønte jeg hvor dette var på vei. Jeg dro derfor fra Skien til pick up pointet deres på Grorud for å snakke med de. Fikk veldig shady følelse med en gang jeg gikk inn der. Når jeg fortalte betjenten hva som var situasjonen, virket de ikke det spor interesserte eller overrasket, og fikk bare til svar at de kunne fikse det der. Tydet på at de var vant med dette. Jeg fortalte hvilke varer jeg ønsket å returnere, og med to tastetrykk så var det ordnet og pengene refundert til meg. Da dette skjedde så de to ekspeditørene på hverandre og begynte å smile og le smånervøst til hverandre, som to småunger som er tatt for noe de vet ikke var greit. Mulig man tenker jeg overdriver, men mitt inntrykk var at de gutta visste veldig godt hva de dreiv med, og at det ikke er tilfeldig at retur er så vanskelig. Jeg skal hvertfall aldri mer bestille noe mer herfra, og anbefaler combatsport istedet

29 janvier 2025

Laaaaang leveringstid.

Laaaaang leveringstid.
1-3dager står det men ukene går og pakken er ikke sendt en gang. Dette blir for useriøst da det er snakk om noen tusen-lapper. Det er siste gang.

28 août 2024

Umulig å få svar via kundeservice

Umulig å få svar via kundeservice.

Får alle pakkene jeg sender i retur selv om jeg gjør nøyaktig som jeg skal via retur ordningen dem har.

Dem ser at jeg har skrevet men nekter forstatt å svare på både telefon og epost etter fler måneder.

Styr unna og bruk pengene andre steder som faktisk setter pris på kundene sine.

20 juin 2024

Lite seriøst

Lite seriøst! Det står at alle ordre sendes innen 1-3 dgr, det er nå 12 dgr siden jeg fikk bekreftet mottatt ordre men ingenting skjer. Sendte henvendelse til kundeservice for 1 uke siden, ikke fått svar. Har sendt en ny henvendelse i dag… Tenkte å benytte meg av angreretten og avbestille før ordre sendes, men pussig nok fungerer ikke linken til angrerettskjema…..

13 août 2024

VM gull

Hei. Ville bare hilse fra Molde bokseklubb. Utstyret vi har fra dere er fantastisk. Junior VM gullet hadde ikke kommet uten. Takker også får god service ang stående boksesekken. Den er helt rå. Stor takk fra Molde! Mvh I.K.

3 avril 2023

Aldri kjøp fra denne nettsiden

Jeg bestilte et hoppetau fra fighter og det sto at det skulle ta relativt kort tid før jeg fikk det. Da det hadde gått lang tid begynte jeg å lure på hvorfor det ikke hadde kommet, når jeg da sender mail så tar det flere dager og jeg må sende purring for å endelig få svar. Det de da skriver er at det tydeligvis var bestilt som pickup point i butikk og at de hadde hatt det klart i butikk en stund. Hvordan i all verden skal jeg finne ut at det er klart for henting når jeg ikke får beskjed at det er klart for henting? Helt forferdelig nettbutikk, skal aldri kjøpe noe fra de igjen.

28 août 2022

Eksepsjonell kundeservice!

Fikk først feil vare men dette ble raskt ordnet opp i - selv på en lørdag! Drakten virker også å være av god kvalitet! Ser frem til å bestille fra Fighter Sport igjen når vår lille fighter vokser opp i størrelse og trenger utstyr.

Har aldri opplevd maken til god kundeservice!

19 juin 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit