Fijn kussen
Het artikel was snel geleverd.en goed verpakt.
Wat verwarrend was dat op de site staat 2 jaar garantie op het kussen en in de doos zit een formulier waar opstaat 1 jaar.dus wat is het nu?.

Réponse : Comfore
Wij van Comfore streven voor een levenstijl die draait om ontspanning en lekker in je vel zitten. Onze missie is om mensen te stimuleren om beter naar hun lichaam te luisteren. Wij vinden dat mensen met nek- of rugklachten, migraines of bijvoorbeeld mensen die last hebben van burn-out klachten, ook ontspannen moeten kunnen leven. Dit ideaal maakt Comfore haalbaar door persoonlijke verzorging en wellness toegankelijk te maken voor iedereen.
Egel 17, 5509RM, Veldhoven, Pays-Bas
Het artikel was snel geleverd.en goed verpakt.

Réponse : Comfore
Goede service fijn product aan te raden voor lekker ontspannen in de bank te gaan zitten
Prima service ook nadat er een produkt was geleverd wat niet goed was direkt actie ondernomen en netjes geholpen zeer tevreden
Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Leuk produkt, voldoet aan mijn verwachting. Een heel tevreden klant !