Comfort Parking Avis 3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte ervaringen gehad, zowel heen als terugreis

Wij hebben geparkeerd bij parkeergarage van Comfort Parking (dit is geen garage maar gewoon een grote plak waar je kan buiten je auto kunt neerzetten, maar waar iedereen zo op en af kan lopen)
Het bleek dat we een half uur voor dat we er waren moesten bellen, het is misschien handig om dit iets duidelijker aan te geven in de bevestiging, want wij waren niet de enige die dat niet hadden gelezen (bijna niemand die daar stond had dat gelezen, omdat we allemaal duidelijk hadden doorgegeven hoe laat we daar zouden zijn).
Daar aangekomen moesten we zoeken waar we moesten zijn. Er was niemand en duidelijk aangegeven was het ook niet.
Na tig keer gebeld te hebben kregen we eindelijk iemand aan de telefoon, deze begon nogal geïrriteerd en boos op ons te reageren en verweet ons van alles wat wij fout deden en wilde alleen in discussie gaan.
Daarna kwam er 1 busje aan en ook de chauffeur van dit busje ging weer in discussie en bleef maar herhalen wat wij verkeerd deden maar kwam niet met een oplossing en dat wij NIEMAND te pakken kregen bij het bellen daar kregen we geen antwoord op.
Nadat deze chauffeur met een aantal mensen was vertrokken kwam er gelukkig een oudere chauffeur die ons wel meenam en ons gewoon te woord stond.
Maar zoals je kunt begrijpen is dit geen leuk begin van je vakantie en zeker niet midden in de nacht en dat de tijd begon te dringen.
De mensen die wel hadden gebeld (dit waren maar 2 personen en zij moesten ook lang wachten dus dat bellen maakt niet veel uit, in de instructies van jullie staat duidelijk dat als je belt van te voren er dan iemand staat te wachten).

Op de terugweg 27/6 netjes geprobeerd meerdere keren te bellen, alleen continu de voicemail (ook bij het calamiteitennummer en we hebben alle nummers in de van de bevestigingsmails gebeld). Uiteindelijk hebben we iemand te pakken gekregen en zou er een busje binnen 5 minuten komen, helaas dit duurde ook weer veel langer. Toen eenmaal het busje er was bleek er weer van alles niet te kloppen, wij hadden duidelijk aangegeven dat we met 6 personen waren alleen konden ze niet iedereen vinden omdat wij met 2 auto's waren en 2 boekingen hadden gedaan. Ook andere mensen die daar stonden te wachten hebben meer dan een uur gewacht, dus die wilde ook mee en waren ook voor ons. Daar werd door de chauffeur wederom gezegd dat we moesten bellen, hierbij aangegeven dat we dit meerdere keren hadden gedaan alleen dat ze niet te bereiken zijn. Gelukkig was hier ook nog een andere meneer bij (we hoorden van de chauffeur op de terugweg dat dit de manager was) en deze vroeg ons welk nummer we gebeld hadden. Dit laten zien en toen heeft hij daar te plekken met mijn telefoon nogmaals dat nummer gebeld en ook hij kreeg de voicemail en vond dit heel apart en dat hoorde dus niet. Hij gaf aan dat hij dit gaat uitzoeken en zou hier nog op terug komen, dus dat hopen we dan ook (deze man was gelukkig wel netjes en kon je een normaal gesprek mee voeren). We zijn toen uiteindelijk wel meegenomen en in de bus vertelde desbetreffende chauffeur dat er vaker mensen gewoon parkeerde op het terrein en dan door een andere bus werden meegenomen en dat die dan gratis parkeerden. Dit is natuurlijk heel vervelend maar zorg dan dat er iemand staat bij de parkeerplaats (wat bij de buren wel zo is) want de mensen die wel betalen zijn daardoor de pineut en niet iedereen vliegt altijd vanuit Schiphol en dan is alles nieuw.
Onze tip is, zorg dat er iemand bij de parkeerplaats staat zodat mensen netjes worden opgevangen en weten waar ze kunnen parkeren (dit heeft niets met het half uur bellen van te voren te maken want ook die mensen waren aan het zoeken), laat dat bellen achterwege (er wordt toch niet opgenomen)en zorg gewoon dat de schuttelbussen op en neer rijden zoals er wordt aangegeven (deze rijden volgens jullie ieder half uur op en neer)
Wij zullen in ieder geval niet snel meer bij deze parkeergarage van Comfort Parking parkeren, want van de Comfort was weinig van te merken.
Ik hoop dat de manager zijn woord houdt en ons nog terug belt en met een oplossing komt om dit netjes op te lossen.

17 juin 2025
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Hier niet reserveren !!

We hadden voor vrijdagochtend 23-05-25 om 4:00 uur een parkeerplaats bij Comfort parking gereserveerd. Volgens de reserveringsbevestiging moesten we op Kruisweg 381 zijn. Op 22-05-25 's avonds, kreeg ik een sms dat we naar Kruisweg 365 moesten. Zaterdagochtend aangekomen op nummer 365 gaf het bedrijf aan dat we niet goed zaten. We konden blijven staan , maar moesten dan onze autosleutels inleveren. Aangezien we daar slechte ervaring mee hebben, hadden we speciaal voor dit bedrijf gekozen, omdat we geen sleutels hoefden in te leveren. Dus dat wilden we ook niet, toen werd ons gezegd dat we naar de Van Cleefkade nr 15 moesten, daar zou een bus klaar staan. Wij zijn naar dat adres gereden, het was compleet onduidelijk waar we moesten zijn, er zat een casino en verder ook totaal geen bord van comfortparking. We zouden weer weg gaan, toen er een busje met een man aankwam die zei dat we achter hem aan moesten rijden. Onderaan de parkeergarage op nr 15 bleef hij staan en zei dat we achter een andere auto aan moesten rijden die ons de weg zou wijzen in de parkeergarage. Hij zou op ons wachten. Toen we geparkeerd hadden en naar beneden gingen was de bus met de man verdwenen. Na 5 minuten heb ik gebeld met een van de vele nummers die op de website stonden (waarvan de meeste het niet deden), en kreeg ik een man aan de lijn. Ik vertelde hem dat we op nr. 15 stonden en dat het eerdere busje was weg gereden en het nu toch wel tijd werd dat we naar schiphol zouden gaan ivm onze vlucht. De man gaf aan dat het busje er zou zijn binnen 3 tot 5 minuten. Na 10 minuten heb ik weer gebeld dat de bus er nog steeds niet was, de man gaf aan dat de bus er over 5 minuten toch echt zou zijn. Na 10 minuten weer gebeld, toen werd niet meer opgenomen. De andere wachtenden die er ook stonden belden ook en kregen ook te horen dat het nog 10 minuten zou duren. Maar de bus kwam niet. Op de website stond aangegeven dat men meteen ging tijden als een klant zou aankomen bij de parkeerplaats.
We hebben toen hals over kop de auto weer opgehaald en naar P1 op schiphol gereden. We waren helaas net te laat om in te checken. We hebben ruim 1000 euro extra kosten moeten maken om alsnog in barcelona te komen.

23 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus