På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sik... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Alt fra bestilling til levering var perfekt.
Lækkert tøj.

Réponse de Companys
Bestiller en Frakke d. 12/10 får med det samme mail på at min ordre er godkendt og vil blive sendt hurtigst muligt. På Companys hjemmeside reklamere de med at der er 2-3 dages levering så det ser jeg selvfølgelig frem til og glæder mig. Dog får jeg en upersonligt standardiseret mail 16/10 om at min ordre ikke kan sendes og er blevet annulleret.
Jeg havde egentlig ikke lyst til at handle der efter at have læst anmeldelserne på trustpilot, men har den indstilling at alle skal have en chance. Det har de nu fået, og jeg kommer ikke til at bestille noget derfra igen for det er simpelthen for håbløst.

Réponse de Companys
Opdatering d. 9/10 efter Trustpilot anmeldelse: Kundeservice er underbemandet pga. sygdom og der er et problem med at sende min vare… det blev jeg ikke meget klogere af.
Jeg har nu forsøgt at kontakte kundeservice to gange via mail uden at få svar, så mit næste skridt er at skrive her. For en uge siden bestilte jeg varer hos Companys, men har endnu ikke modtaget dem. Dette undrer mig, især da man hverken kan ændre eller annullere sin ordre på hjemmesiden, fordi de selv påstår at ekspedere "lynhurtigt". Jeg ønsker ikke at annullere ordren, men forventer at modtage min pakke indenfor de 2-3 hverdage, som I reklamerer med. Den frist er for længst overskredet.
Før Diana fra kundeservice beder om mit ordrenummer, for at hun kan kigge på sagen, så kommer det her: 80665435. Jeg forventer en opfølgende mail, da I burde kunne finde min mail via ordrenummeret eller ved at tjekke jeres indbakke for de mails, jeg allerede har sendt.

Réponse de Companys
Jeg bestilte hos jer torsdag i sidste uge. (26/9) Jeg har dags dato (2/10) stadig ikke modtaget min pakke, men I sender mig en mail om jeg vil vurderer min handel hos jer.
Til sammenligning bestilte jeg hos Magasin præcis på samme tidspunkt, og der fik jeg min pakke under 24 timer senere!
Det er virkelig for lang tid og vente på sin pakke og derfor kan jeg kun give 1 stjerne. Er spændt på hvornår den dukker op!

Réponse de Companys
Bestilte bukser som skulle gives i gave. Bestilte søndag, men modtog dem først søndagen efter.
Det er godt nok lang leveringstid. Det var ikke Brings skyld, for de modtog først pakken om fredagen, men Company skulle bruge 5 dage på at få pakken leveret til Bring ( jeg rykkede dem torsdag, og fik bare et flabet svar om at de var sendt) . Company skriver på deres hjemmeside at der er 2-3 dage leveringstid, men det lever de ikke op til. Jeg havde derfor ingen gave med til fødselsdagen!

Réponse de Companys
Varen som forventet og prisen god. Levering var desværre 5 hverdage og ikke 2-3 som lovet ved bestilling, og tøjet nåede derfor ikke frem til den anledning, hvor det skulle i brug.

Réponse de Companys
Lækkert tøj, men meget er udsolgt.
Fin levering, men dyrt at sende retur.

Réponse de Companys
Jeg ønsker ikke at handle hos Companys igen. Jeg har købt nogle sandaler på udsalg hos Companys, jeg var lidt i tvivl omkring om det var de rigtige, men tænkte hvis jeg de alligevel ikke passer, kan jeg returnere dem, ligesom man kan i næsten alle andre butikker alligevel de er på udsalg, og få pengene retur.
Der var ingen af personalet i butikken i Lyngby der sagde til mig at jeg ikke kan få pengene retur hvis de alligevel ikke var som jeg ønskede, de oplyste mig ikke om at udsalgs vare kun bliver tilbage betalt på et tilgodebevis.
Jeg er studerende og ønsker at få mine penge retur og nu er jeg bundefanget til at bruge mine penge i deres forretning. Det er simpelthen bare ikke i orden at ingen af medarbejderne oplyser om sådanne regler i forretningen, jeg tænkte ikke over at jeg ikke kan få mine penge retur da de fleste butikker har 30 dages retur ved fremvisning af bon på udsalgsvare. Jeg føler mig meget snydt, hvis personalet havde oplyst mig om den detalje kunne jeg selv have vurderet om jeg ønskede at købe dem eller ikke. Handler aldrig hos den forretning igen!! Nu står jeg med et ubrugeligt tilgodhavebevis jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til……

Réponse de Companys
Jeg ønskede at annullere ordre og skrev til dem op til flere gange. Fik aldrig et svar og de sendte pakken og stadig intet svar fra dem. Pakken røg retur.

Réponse de Companys
Godt udvalg af tøj af forskellige brand, Super
kvalitet, har handlet der et par gange gør det gerne igen 😊

Réponse de Companys
Bestilte noget tøj som jeg desværre måtte returnere igen. Hele forløbet fra bestilling til returnerering og modtagelse af returbeløbet gik hurtigt og uden problemer. Vil gerne handle ved firmaet igen.

Réponse de Companys
Leveringen var fuldt tilfredsstillende, dog synes jeg at det er skiltet meget dårligt at det koster 50 kr, at returnere.

Réponse de Companys
En savoir plus sur les différents types d'avis.