Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Become i flere år og jeg er virkelig glad for dem. Det er som at have en ekstra medarbejder ansat. Virkelig dygtige folk og stor anbefaling herfra!

Noté 5 sur 5 étoiles

De gæve århusianere får et stort 5-tal herfra: #1 for altid at tage telefonen og besvare mails lynhurtigt, når man har brug for support og feedback, #2 for deres tekniske know-how, #3 for deres gode h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Agence de communication
  3. Agence e-commerce
  4. Fournisseur de solution e-commerce
  5. Consultant en marketing
  6. Agence de presse et de marketing

Écrit par l'entreprise

Vi hedder ikke længere Compell - nu hedder vi Become. Find os her: https://dk.trustpilot.com/review/become.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Foredrag om digital markedsføring på B2B for markedsføringstuderende på Erhvervsakademi Aarhus

Tirsdag d. 15.05. gav Bjarke Bekhøj en levende og helt up to date præsentation om digital markedsføring på B2B for 2 hold Markedsføringsøkonomstudetende på Erhvervsakademi Aarhus. Han demonstrerede hvordan virkeligheden hele tiden er et skridt foran teori, heraf vigtigheden for unge mennesker at kombinere teori og praksis. Bjarke delte generøst ud af sin praktiske erfaring - ingen tvivl om, at han ved, hvad det handler om!

17 mai 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

RacingRoom.DK har siden juni 2017 …

RacingRoom.DK har siden juni 2017 benyttet sig af Compell og Bjarke Bekhøj's kompetencer indenfor online markedsføring... Puha jeg syntes det er begyndt at gå hurtigere - Vi får masser af nye kunder ind i huset, og vi får endnu mere ind i form af udlejning...

I sagens natur kan jeg kun anbefale jer - hvis I altså vil have mere fart på i virksomheden, at kontakte Compell og Bjarke.. De kan helt sikkert hjælpe jer .

16 janvier 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger Compell til sparring omkring …

Jeg bruger Compell til sparring omkring Plandisc´s online strategi. Bjarke har en enorm indsigt de mange channels værdi og hvordan de spiller sammen. Bjarke har lært mig, at det hele tiden er vigtigt, at vi kommer helt ned i hjørnerne af Analytics for at kunne drage de rigtige konklusioner, således vi får det rigtig spend på vores annoncering og SEO arbejde.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Compell, hvis man er kig på et dygtig og kompetent bureau.

11 janvier 2018

Well done Compell

Mine erfaringer med Compell centrerer sig om Bjarke Bekhøj og jeg har kun positivt at sige om virksomheden og Bjarke. De er seriøse og leverer på et højt fagligt niveau. Evnen til at forstå vores problemer og gøre en proaktiv indsats for at få dem løst giver bare mening hos mig. Yderligere er Bjarke ganske enkelt en god og solid person som fremstår tillidsvækkende i salgsrollen, mine anbefalinger, klart!

26 octobre 2017

Super oplevelse!

Compell er et bureau, som ved hvad der sker! Vi havde besøg af Bjarke, som fortalte vores e-handelselever om egne erfaringer ift. optimering af webshoppen - kan varmt anbefales til alle som vil have optimeret deres online forretning!

22 septembre 2015

Experter i Adwords

Compell har gennem det sidste år håndteret vores adwords kampagner. De har været professionelle og dygtige til at sætte sig ind i vores behov. Med samabejdet har vi kunne koncentrer os mon andet og lade experterne opsætte og passe vores kampagner. Vi har nydt godt af deres erfaringer. Jeg kan varmt anbefale Compell

Mvh Mikael Berg
WeBike.dk

28 août 2015

Kreativ, effektiv, præcis

Jeg har som Business Manager for byKier Group arbejdet sammen med Compell om vores marketing. Og jeg har hele vejen igennem været fuldt ud tilfreds.

Teamet arbejder effektivt efter vores aftaler, og har altid nye og kreative idéer til muligheder og kampagner. Både som sparringspartner og som udfører lever de op til forventningerne. Uformel omgangsform, og altid nem tilgængelig.

Mine varmeste anbefalinger, Michael Sjælland

17 février 2014

1 års vellykket samarbejde

Efter at have arbejdet meget tæt sammen med Compell i over et år nu, så vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose den professionelle virksomhed. Altid bliver deadlines overholdt og resultaterne bliver leveret som lovet.

Derfor er det også med god ro i sindet at jeg altid henviser til Compell, hver gang spørgsmålet om online marketing trænger sig på!

9 septembre 2013

Hurtig og målrettet indsats

Jeg har nu brugt Compell et par gange til div. tiltag via de sociale medier.
Compell har været gode til at sætte sig ind i mine behov, og har arbejdet hurtigt og effektivt.
Jeg kan kun anbefale dem!

4 juin 2013

Spot on digital viden

Jeg havde inviteret Bjarke Bekhøj fra Compell til at gøre os klogere på digital markedsføring til et arrangement i fagforbundet Kommunikation og Sprog.

Alle fik super gode råd med hjem som de kunne implementere i deres arbejde og remindere om måling og nyhedsmails, som er vigtige at huske på.

Jeg kan varmt anbefale andre at blive klogere på de digitale muligheder sammen med Compell.

14 mars 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus