Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne man give 0 stjerner havde de fået det. Ofte fejl i leverancer, som de ikke vil udbedre. Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil købe deres varer og så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Betalte min pose onsdag…hentede den i pakkeshop lørdag. Ejeren havde sagt på live eller FB, at de havde meget om ørerne i øjeblikket, og at de nok først kunne sende pakker på mandag eller tirsdag�... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super fedt koncept

Super fedt koncept, super fede produkter der bliver solgt på auktioner, super god service - der er ikke andet, end positive ting og sige om Completed! 🙏🏻❤️

Tonny og Michelle - i gør det altså godt! 💪🏼💥

7 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Completed gør det så mega fedt at…

Completed gør det så mega fedt at handle hos dem de har overdrevet mega lækre varer og deres live på Facebook er så mega sjove med deres humor og helt ærligt så har de bare luksus priser og luksus vare kan varmt anbefale at følge dem på Facebook og Instagram
Og gør en masse gode lækre køb

6 février 2023

⭐DEJLIG OPLEVELSE ALTID⭐

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har kun gode ord at sige🌺
⭐ Jeg elsker deres live og har købt
⭐ en masse gode ting🤗 måske lidt
⭐ for mege🙈 🤣🤣🤣
⭐ Der er altid en super god
⭐ kundeservice hvis man skal bruge ⭐ hjælp med noget 💞
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

7 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Fulgte med i en live i dag, for af se hvad det er for en virksomhed. Hold da op! De sælger varer på auktion, og brokker sig gevaldigt over at kunderne ikke byder det højt nok op. De hang sågar en kunde ud overfor alle andre i liven🤯

Når man vælger at køre ting på auktion, så er det sgu da med en risiko for, at priserne kan ende i den lave ende. Ønsker man ikke det, så er det da en tåbelig måde at sælge på 🤷🏻‍♂️ Men det er da klart kundernes skyld 😅

Lad være med at støtte biksen her! Den slags virksomheder fortjener at gå konkurs.

5 février 2023

Hold jer langt væk!

Så dårlig service… hold jer langt væk fra dem.. så snart man kommer med en venlig kommentar på deres live der ikke passer dem, så bliver man blokeret.. hvordan kan man få sig selv til at snyde folk?! Tage overpris for næsten alting… og de burde virkelig lære at snakke pænt til folk.. man kommer nok ikke langt med den attitude ;)

17 janvier 2023

Advarsel!

Advarsel!! Folkens, Hold jer langt væk. Virkelig en snyder virksomhed. Fortjener ikke en eneste stjerne. Snakker dårligt og behandler deres kunder virkelig dårligt. De burde meldes. I lærer aldrig, at tale pænt. Rigtige mange er så glade for, du , i burde tage et kursus i kunde betjening, noget i absolut mangler. I taler så udmygende især kvinden - skælder folk ud og taler nedladende og grimt. Det undrer mig ikke, hvordan i er blevet så rige- Netop ved, at snyde folk😡😡

28 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde problem med at få mit nummer.

Havde problem med at få mit nummer.
Det glemte de at nævne på liven, og jeg skrev og skrev om det, men fik først svar efter en uge. Så spurgte om de ikke kunne kompensere med at give mig et par bukser i M i stedet for L. Men det har de så ikke gjort.
Så skrev jeg, at jeg ville betale. Der gik yderligere to dage inden svar.
Så gider man da ikke at høre på, at folk er dårlige til at få betalt. For det er da klart man giver op, når man skal vente så længe på at få svar på henvendelser.

15 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus