Echt weer een topding! We zijn net verhuisd en omdat we in ons vorige huis al 10 jaar supertevreden waren met een Consensus waterontharder, hebben we er hier meteen weer een laten plaatsen. Het... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Sinds 2 weken een waterontharder Coneco Micro 11 liter in gebruik. Daarvoor veel kalkaanslag op douchekraan, wandtegels, waterkoker e.d. Nu met waterontharder geen aanslag meer. Het water voelt ook op... Voir plus
Goed en vriendelijk contact gehad en duidelijke offerte gekregen. Voor het bepalen van een goede plaats kwamen ze nog snel even langs. Zeer kundige en aardige monteur. Heeft alles snel gemonteerd e... Voir plus
Consens-us, meer dan zacht water alleen. Al meer dan 20 jaar een begrip op de markt van waterbehandeling. Bij ons kunt u terecht voor de Coneco Waterontharders, Quookers kokend waterkranen, Riwax reinigingsmiddelen. Wij staan voor samen, samen met u. Persoonlijk contact is dan ook ons uitgangspunt. Wij geven vrijblijvend advies voor uw situatie, zowel particulier als zakelijk.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Hele fijne service, ook via app goed contact. Ontharder heel netjes geplaatst dus Consens Us is een aanbeveling wat mij betreft.
Duidelijke voorlichting.
Snelle service en hoewel de situatie om te installeren niet makkelijk was, is hij toch netjes en snel voltooid.
Prima bedrijf. Duidelijke uitleg, praktisch en meedenkend. Vriendelijke mensen, snelle plaatsing door zeer goede monteur. Aanrader.
Wij maken nu ongeveer vijf weken gebruik van de waterontharder. We zijn er erg blij mee. Onze apparaten zijn veel schoner. De meiden gebruiken geen cremespoeling meer, want hun haar is veel zachter. De was komt schoner uit de machine. Onze ervaringen zijn erg positief. We drinken veel water. Wij vinden het water echt wel anders smaken... Dit bedoelen we overigens niet negatief, maar het is echt een beetje anders.
Top bedrijf ,vakkundig en vriendelijke medewerkers
Snel afspraak gekregen voor het plaatsen van de ontharder.Goede uitleg en keurig geplaatst.Perfecte service!
Aardige monteur,werkt secuur. Goede uitleg Snel geplaatst
Wij hebben bij Consens-us een waterontharder gekocht. De monteurs die de waterontharder hebben geplaatst waren zeer vriendelijk en vakbekwaam! Wij zijn heel tevreden over de werking van het apparaat, de klantvriendelijkheid en de service van dit bedrijf.

Réponse de Consens Us
Zeer kundige en aardige monteur. Heeft alles snel gemonteerd en heeft alles weer netjes achtergelaten en verpakking mee terug genomen.
En nu genieten van zacht water. 👍🏻👍🏻
Snelle levering perfecte installatie en dat allemaal binnen 4 werkdagen van offerte tot installatie.
Perfect apparaat wat helemaal op mijn behoeftes is ingesteld. Echt top gedaan
Al jaren met veel plezier een waterontharder van Consens Us.
Zeer tevreden over voorlichting aanschaf en montage. Vriendelijk, correcte, ervaren monteur heeft echt heel netjes gewerkt. Resultaat gelijk zichtbaar, super blij mee!
Erg tevreden, meteen merkbaar met kalkaanslag. Goede service, erg ervaren en vriendelijke installateur
TOP TOP TOP. Wij zijn tot nu toe heel content met alles rondom de aankoop en installatie en werking van onze waterontharder via Consens-us
We hebben een water ontharder gekocht bij Consens-us. Deze is ook door hen geïnstalleerd.
Zowel het advies bij aankoop, als de installatie waren zeer vriendelijk en behulpzaam, een aanrader wat ons betreft.
Quooker en waterontharder aangeschaft. Zeer tevreden over de producten, service en montage. Het was bij ons geen makkelijke klus i.v.m. het ontbreken van een kruipruimte maar de monteur heeft dit prima opgelost en dacht goed mee. Extra compliment voor hem!
Ben blij met het systeem. Het water smaakt geweldig en is heerlijk zacht. Bij de planning ging er even iets fout. Dat kan gebeuren, maar hetw werd razendsnel opgelost en geen smoesjes of uitstel, maar direct actie. Toppers!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.