Echt weer een topding! We zijn net verhuisd en omdat we in ons vorige huis al 10 jaar supertevreden waren met een Consensus waterontharder, hebben we er hier meteen weer een laten plaatsen. Het... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Sinds 2 weken een waterontharder Coneco Micro 11 liter in gebruik. Daarvoor veel kalkaanslag op douchekraan, wandtegels, waterkoker e.d. Nu met waterontharder geen aanslag meer. Het water voelt ook op... Voir plus
Goed en vriendelijk contact gehad en duidelijke offerte gekregen. Voor het bepalen van een goede plaats kwamen ze nog snel even langs. Zeer kundige en aardige monteur. Heeft alles snel gemonteerd e... Voir plus
Wij maken nu ongeveer vijf weken gebruik van de waterontharder. We zijn er erg blij mee. Onze apparaten zijn veel schoner. De meiden gebruiken geen cremespoeling meer, want hun haar is veel zachter. D... Voir plus
Consens-us, meer dan zacht water alleen. Al meer dan 20 jaar een begrip op de markt van waterbehandeling. Bij ons kunt u terecht voor de Coneco Waterontharders, Quookers kokend waterkranen, Riwax reinigingsmiddelen. Wij staan voor samen, samen met u. Persoonlijk contact is dan ook ons uitgangspunt. Wij geven vrijblijvend advies voor uw situatie, zowel particulier als zakelijk.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Wij zijn verhuisd en daar hebben wij veel last van hardwater.
Via vrienden van ons kwamen wij bij jullie terecht ( zij hebben ook een waterontharder van jullie)
Via de site een offerte aangevraagd, deze was snel binnen en wij werden gebeld.
Wij werden vriendelijk ter woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd.
Beslissing was snel genomen.
Wij zijn hier erg blij mee, het was direct te merken aan het water.
We zijn verhuisd naar een huis zonder waterontharder en dat merkten we direct. Er was helaas al veel kalkaanslag vooral in de douche. Na een zoektocht op internet zijn we bij Consens-Us terecht gekomen. Snel een offerte binnen. Toen we in Zwolle waren, konden we ook gemakkelijk een afspraak maken om langs te komen. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Geen poespas verkoopverhaal, maar gewoon duidelijke informatie. Dit gaf ons de doorslag tot aankoop. De ontharder werd vakkundig en goed geplaatst. Een monteur die zeer netjes en snel werkte. Hij gaf ook duidelijke uitleg over de werking. Compliment hiervoor !
Mooi apparaat dat compact is en er ook nog eens mooi uitziet omdat hij bij ons in de garage staat en we hem elke dag zien. De werking van de ontharder was direct merk- en voelbaar !
We hebben ook het reinigingspakket erbij genomen en hiermee zijn heel veel kalk vlekken weggewerkt. Geloofde er niet in, maar het werkt !
Kortom, wij zijn heel tevreden ! !

Réponse de Consens Us
Door toeval aan een waterontharder van Consens-us geraakt! Toeval bestaat niet? Het had zo moeten zijn: een perfect apparaat, een geweldig bedrijf, enthousiaste mensen, die van hun vak houden, van de stagiaire tot aan de baas, heel veel kennis in huis hebben, zodat geen vraag onbeantwoord blijft, ook wat de technische vragen van een leek betreft, een mooie website, waar je makkelijk doorheen scrolt, met een chatfunctie, die ik trouwens ook zeer waardeerde, want alle opkomende vragen werden meteen opgepakt. Ik ben enthousiast over mijn waterontharder, die keurig doet, wat die moet doen, en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Duidelijk afspraak qua planning.
Vriendelijke en behulpzame monteur.
Kan weer een jaartje mee.
Uitstekende service en persoonlijk contact. Jurry (eigenaar) weet ontzettend veel van waterontharding af en kon ons goed adviseren over de voordelen, plaatsing en installatie. We kregen zelfs een demonstratie toen we op kantoor kwamen, wat echt een aanrader is mocht je nieuw zijn met waterontharders. Hierdoor geven wij 5 sterren voor Consens-us.
Ik heb geen recente koop ervaring. Op verzoek van Demetrio heb ik de site bekeken. Ik vind het een overzichtelijke site, een logische opbouw heeft. Alleen lukte het mij niet, om bijvoorbeeld van uit: Contact terug te gaan naar het vorige blad c.q het Menu.
Succes
Ook als je bijv vragen hebt kun je daarmee altijd terecht! Prima apparatuur en een prima bedrijf
En savoir plus sur les différents types d'avis.