Angrer dypt og inderlig på at valget i sin tid ble conta. kjører programmet på fire selskaper og det er stadig noe som ikke fungerer som det skal. Nå er problemet at når jeg kobler opp et av firmaene... Voir plus
Dett regnskapsprogrammet kan alle bruke. Enkelt og greit å forstå. Har brukt og bruker dette i flere lag og foreninger. Supporten er god om det skulle trenges. Kan brukes med og uten mva regnskap, ku... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et regnskapsprogram som ikke koster skjorta, som forenkler regnskapsspråket for nybegynner. God pris og mulighet til å velge bare det du har bruk for, noe som er veldig greit for et lite firma i opps... Voir plus
L'entreprise a répondu
Conta er enkelt å bruke, både for fakturering i NOK og EUR. Det gir en god oversikt over inntekt og minner deg om å purre ved sen betaling fra kunde. En får e-poster med tips og råd med "passe interva... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Conta lager tjenester som gjør arbeidshverdagen til næringsdrivende enklere, enten de skal sende faktura, føre regnskap eller gjøre andre administrative oppgaver. Vår visjon er å gjøre det enklere å starte opp firma i Norge og administrere det.
Brusdalsvegen 222C, 6011, Ålesund, Norvège
- kundeservice@conta.no
- conta.no
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Så enkelt og intuitivt å bruke
Så enkelt og intuitivt å sette opp, bruke, at det er en lyst å føre regnskap, fakturere levere mva-oppgaver og skattemelding.

Réponse : Conta AS
Jeg opprettet et gratis abonnement hos…
Jeg opprettet et gratis abonnement hos de i fjor, jeg sa opp før det skulle trekkes men jeg ble trukket for fult abonnement for et helt år. Deretter sa jeg opp alt, fikk bekreftelse og nå har de fakturert en ny faktura for 2 gang på 2400kr. Ber alle om å IKKE benytte dette selskapet. De gjør ikke det de lover og scammer deg.

Loppet meg for 200 kr
Loppet meg for 200 kr. Jeg aner ikke hvordan de i det hele tatt fikk sendt meg en faktura, men der sto jeg plutselig med en regning for noe jeg aldri ba om. Orker ikke å ta kampen om det, men vil bare advare andre. Styr unna!

Alt jeg trenger for ENK
Jeg startet drift i ENK i 2021 og var da helt ny med eget regnskap, fakturering, skatt og oversikt. Conta gir meg alt jeg trenger. Svarer raskt og godt på spørsmål jeg har og tilbyr tett med opplæring, selv om det er mye jeg ikke trenger også... Virkelig det jeg trenge da jeg startet en drift som det blir noen kroner av.

Elendig kundebehandling
Elendig kundebehandling. Måtte endre e-postadresse kontoen var knyttet til etter jobbskifte, og etter en uke har de fremdeles ikke klart å løse dette enkle problemet, på tross av endeløse e-poster fram og tilbake. Ingen telefonoppfølging, må vente på e-poster fra «kundeservice» med rotete informasjon. Så jeg får ikke tilgang til kontoen min på grunn av epostbytte, wow.

Enkelt og greit regnskapsprogram
Enkelt og greit regnskapsprogram. Får god hjelp ved behov.

Réponse : Conta AS
Mest ubrukelige regnskapsprogram som…
Mest ubrukelige regnskapsprogram som finnes

Missfornøyd kunde
Ikke noe tlf nr....
Fakturer for tjenester som ikke er bestilt....
En chatboks som svarer før spørsmålet er stillet ferdig.
Ikke fornøyd i det hele tatt.
Litt for enkelt å tjene penger for dette firmaet.
Jeg vurderer sterkt å finne meg et annet nettbasert regnskapsselskap, som det er mulig å komminisere med. Skryter av 60.000 fornøyde kunder.
Kan uansett trekke fra 1.

Réponse : Conta AS
En useriøs aktør du bør styre unna
Det er sjeldent jeg er så kritisk, men dette er virkelig en aktør du bør holde deg langt unna.
For å avslutte abonnementet blir du på nettsiden bedt om å ta kontakt med kundeservice på e-post. Dette er å lure kunden, fordi det ikke er nødvendig å ta kontakt på e-post. Men, her velger man å konstruere et ekstra trinn for å gjøre det mer tungvint å avslutte.
Etter å ha fått oppskriften på hvordan du "avslutter" (som inneholder 8 steg etter at du har logget deg inn), viser det seg at det ikke er snakk om å avslutte abonnementet. Det er snakk om at du må SLETTE virksomheten fra Conta med virkning fra dags dato. Den perioden du allerede har betalt for, mister du.
Conta er et elendig regnskapsprogram, alt du må gjøre krever mange ekstra trykk, forferdelig kundeservice og viktigst; en svært skitten strategi for å prøve å beholde kunder på. Og den har vært slik lenge, så man kan ikke gjemme seg bak at "dette skal vi se ta med oss videre".
Enhver konkurrent av Conta vil oppleves som en massiv oppgradering på alle måter.

Réponse : Conta AS
Very on time and helpful customer…
Very on time and helpful customer service. Great support to no-professional Norwegian speakers as well!

Veldig god kundeservice!
Veldig god kundeservice!
Snakket med Tore i Conta, og han var svært hjelpsom og forståelsesfull da jeg trengte hjelp! Conta virker som et gjennomgående pålitelig selskap, og jeg anbefaler dette regnskapsprogrammet sterkt. Profesjonell kundeservice!
Takk igjen til Tore!

Réponse : Conta AS
Veldig oversiktlig og lett å forstå
Veldig oversiktlig og lett å forstå. Enkelt å legge til flere brukere. Har stort sett alt som trengs til små og mellomstore selskaper. Har brukt Conta på mange forskjellige selskaper/klienter siden nyttår. Lønnsmodulen er stadig til oppgradering, og blir bedre for hver gang. Mangler kun lønnsart for refusjon fra NAV som jeg savner.

Réponse : Conta AS
Kundeservice er der alltid til å hjelpe.
Kundeservice er der alltid til å hjelpe.

Réponse : Conta AS
Conta er kjempeenkelt å bruke.
Conta er kjempeenkelt å bruke selv for meg som ikke hadde særlig erfaring med regnskapssystemer. I tillegg avholdes det jevnlige kurs på nett om forskjellige "problemer" som man kan støte på i regnskapsføringen.