À propos de Contactsforless.ca
But it gets better, because Contactsforless.ca also donates over half of all of our net profits to help save our environment, feed hungry children, and address so many other global and community issues. Being the #1 contact lens website in Canada is more than just making money. It is about being a company that helps our planet at the same time. That is why we say SAVE MONEY AND SAVE THE PLANET TOO.
Over half of our non profits are situated right here in Canada. We donate money because we give more, care more and are more connected to the needs of people on our wonderful planet.
While the "other guys" want to make profits off of you, we think differently. Shop for your contact lenses with Contactsforless.ca and you will be a customer for life.
Once you realize that you can save money on contact lenses and help our planet at the same time, why would you shop for your contacts anywhere else?
20% Off Plus Free Shipping Canada

- Get 20% Off All Contact Lenses + Free Shipping
- Use code SALE20 and you receive 20% off every contact lens order plus free shipping to any location in Canada.
You Always Get FREE SHIPPING On Every Order!
We Always Offer Free Shipping on Every Contact Lens Order

12388 Pattullo Place, V3V 8C3, Surrey, Canada
- 1-866-925-8327
- contact@contactsforless.ca
- contactsforless.ca
Répond généralement dans un délai de 48 heures
La fiabilité de livraison et la…
La fiabilité de livraison et la disponibilité de produit adapter à mes besoin ainsi que les prix concurrentiel.

Facilité d'utilisation du site
Facilité d'utilisation du site. Très bas prix et livraison gratuite rapide

Réponse : Contactsforless.ca
En anglais seulement mais les prix sont avantageux!
English only site but prices are very competitive. Je changerai de fournisseur seulement quand il y aura un competiteur avec un site multilingue.