CoolCurl.nl Avis 356

3,0

Ik ben zo blij dat ik CoolCurl.nl heb ontdekt! Als iemand met krullend haar ben ik altijd op zoek naar de juiste producten, en het assortiment hier is echt indrukwekkend. Voor elk type krul is er wel... Voir plus

In het verleden waren bestellingen in orde. Bij de bestelling laatst is er een verkeerd product geleverd. Mails gestuurd, meerdere keren via chat op de website aangegeven. Geen reactie over hoe dit... Voir plus

Bestelling geplaatst. Na een week even gebeld. In gebrekkig Nederlands 3 keer omgegooid en toen bleek hij ziekenhuis met kind. Ok daarna wederom contact. Spullen waren niet op voorraad dus ik stort we... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques

"CoolCurl.nl" biedt een enorme selectie van de beste haarproducten voor elk type krul, spiraal, golvend of steil haar om je haar er elke dag fantastisch uit te laten zien en aanvoelen - van sulfaatvrije shampoos en diepe conditioners, tot ontwarrende middelen en kroezen afwerkingsproducten. Natural haar producten voor iedereen voor een hele scherpe prijs

3,0

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Top!

Zondag avond besteld, was dinsdag al binnen! Alles netjes verpakt in bubbelplastic en was het was allemaal compleet

19 décembre 2022

Als ze aangeven voor een bepaalde tijd…

Als ze aangeven voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis moeten ze zich daar aan houden. Ik had op een zaterdag besteld en bij andere sites krijg ik het gewoon dan zondag in huis. Ik heb mijn pakket op dinsdag pas gekregen 3 dagen later. Dus haal die info van je website en verander het na 3 a 4 dagen.

22 novembre 2022
Logo de CoolCurl.nl

Réponse de CoolCurl.nl

Bedankt voor uw beoordeling. vanwege de Black vrijdag is het erg druk daarom is je bestelling wat laat. onze excuses hiervoor

Overzichtelijk, snel, top

De website was fijn ingebruik, heel duidelijk om bij een product te komen waar je naar op zoek bent qua eigenschappen. Ze hadden de meeste producten waar ik naar op zoek was. Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Ook goede prijzen. Een aanrader dus

26 novembre 2022

Bestelling niet ontvangen

Ik wacht ondertussen al 11 dagen op mijn bestelling. Heb deze nog steeds niet gehad. Toevoeging: Heb net reactie gehad via de mail met coolcurl en ze proberen het voor me op te lossen.

21 novembre 2022
Logo de CoolCurl.nl

Réponse de CoolCurl.nl

wij hebben op tijd uw bestelling verzonden. Maar het is vertraging van PostNL. we hebben u al een e-mail gestuurd over dit probleem. probleem wordt binnen 24 uur opgelost... onze excuses voor het ongemak

Fijne website

Fijne website, alles is goed geregeld om aankopen te doen. Het enige wat een puntje aftrek was, is dat ik twee mails kreeg met andere track en trace codes. Hierdoor wist ik niet wanneer mijn pakketje binnen kwam.

11 novembre 2022

Prima webshop

Prima webshop!

Klantenservice is direct bereikbaar! En dat is heel erg goed! Goede service en binnen 24 uur in huis!

10 novembre 2022