PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE Really bad experience Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Sta... Voir plus
Lisez les avis des autres
This company is a fraud! It creates fake memberships for every purchase you do and after 14 days it takes 149kr from your bank account without sending any invoice. I made two different purchases, I... Voir plus
You only notice the accidental "subscription" signup after a while. After two subscriptions, I checked the initial order, which does say at the bottom with small light grey letters "*Adgang til C... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Coordonnées de contact
Danemark
- kundeservice@coolio.dk
- coolio.dk
Aucune trace de demande d’avis
Det rene bondefangeri
Det rene bondefangeri. Man tror man køber et enkelt produkt. For mit vedkommende et produkt til en pris på kr. 65. Herefter bliver man trukket hver måned kr. 149 for et "medlemskab". Tvivler på lovligheden heraf.
Har oprettet min trustpilot alene for at kunne advare herom.
Efterfølgende har Coolio klaget over min klage til Trustpilot med den begrundelse, at min anmeldelse skulle være fiktiv. Dette til trods for at de ved, at jeg har været kunde hos dem, da jeg også har været i kontakt med selskabet og direkte meddelt dem min klage og anmodet om refusion af "medlemskabet". Oplevelsen bliver kun værre og mere foruroligende.
Rent fup
Rent fup! Efter købet af en oplader har de trukket 149kr hver måned uden at jeg på nogen måde har accepteret et medlemskab. Det har jeg så desværre først opdaget efter 5 måneder. De må virkelig tjene mange penge på dette nummer. Føj!!!
Jeg har en gang brugt Coolio.dk
Jeg har en gang brugt Coolio.dk, og har lige opdaget at de har trukket 149kr hver måned fra det kort jeg brugte.
Advarsel om medlemsskab
Advarsel om medlemsskab I handelsbetingelserne.
Jeg fandt en blækpatron til min printer via google søgning og klikkede mig direkte ind på outletshoppens hjemmeside og gennemførte købet.
Hvad jeg overså var at man tegner et medlemsskab på 179,-kr pr. måned som automatisk bliver trukket på ens betalingskort. Det var ikke noget jeg havde ønsket mig, men overså I farten da mit køb gik lidt stærkt.
Jeg vil sige at det ligner rigtig dårlig stil at fange medlemmer på den måde. Jeg har heller ikke modtaget nogen beskeder eller velkomst som medlem, ej heller præsenteret for et burger navn eller password. DET LUGTER FOR JER OUTLETSHOP!
Jeg vil have mine 179,-kr retur!
Fik en fin og venlig behandling af…
Fik en fin og venlig behandling af deres kundeservice.
Ikke cool!
I starten af november køber jeg en oplader på hjemmesiden Coolio.dk. Jeg modtager min faktura og vare og tænker ikke mere over det. I maj måned opdager jeg en overførsel på 149 fra mit kort og opdager at coolio har trukket penge hver måned. Samlet næsten 900kroner!
Firmaet har ingen telefon men blot en mail support, som per automatik skriver tilbage at det er kedeligt når kunder en "sjælden gang" ikke har været opmærksom på at det en medlemsklub! Mærkeligt nok har jeg intet materiale modtaget fra den "medlemsklub" og jeg har heller ikke modtaget kvitteringer på de månedlige overførsler de har trukket.
Man kunne tror at firmaets strategi var at håbe på at medlemmerne ikke "opdager" de er medlemmer så de kan blive ved med at trække penge!
Hold jeg langt væk fra dette firma!
hold jer langt væk
hold jer langt væk! Man bliver snydt til et medlemskab som man ikke opdager med det samme, !! de skal meldes og lukkes ned !!!
Pas på "medlemstilbud"sfælden
Til at starte med var jeg meget tilfreds med Coolio, da jeg købte en oplader til fornuftig pris med hurtig levering. Min glæde blev dog vendt til skuffelse, da jeg ligesom mange andre faldt i "medlemstilbud"sfælden med begge ben og måtte betale 149 kroner i to måneder, før jeg opdagede nummeret. Min oplader til 128 kroner blev derfor lige 298 kroner dyrere!
Ærgerlig forretningsmodel! Jeg eller min familie vender i hvert fald ikke tilbage som kunder, og jeg vil råde alle andre til at være ekstra opmærksomme, når I handler hos Coolio.
very scammy service
very scammy service. You have to pay a subscription fee to even shop there. wow.
Jeg endte med et abonnement på 149kr
Jeg endte med et abonnement på 149kr. ligesom mange andre ØV. Opdagede det først efter 5 måneder. Endnu mere øv. Det kan da ikke være lovligt!!! Bondefangeri. Hold jer langt væk fra det firma.
Det er svindel og bedrageri.
Det er svindel og bedrageri.
Jeg købte en oplader til 142,- kr. Og blev uvidende et "medlem", dvs. bidragyder til svindelforetagenet for 149,- per måned.
Det tog mig 4 måneder før jeg opdagede svindlen. Jeg har således betalt Coolio kr. 745, uden at have købt noget. Varesortimentet hos coolio er i øvrigt så begrænset, at det nærmer sig det latterlige.
Jeg har henvendt mig til coolio, men de vil ikke returnerer mig beløbet.
Jeg har derfor henvendt mig til forbrugerombudsmanden for at få stoppet coolio uetiske (ulovlige?)markedsføring eller skal vi sige bondefangeri.
Siden har coolio benægtet at have handlet med mig, selv om det er dokumenteret med, at de har trukket 5 x 149 kr. på min bankkonto, samt med tre svarmails fra coolio, hvor det fremgik, at de udmærket vidste, hvad det drejede sig om. Jeg har herefter sendt den samme faktura til TrustPilot, som er tilstillet ombudsmanden.
Mon coolio også vil hævde, at det er en forfalskning.
Svindel og humbug
Tegner abo et ved hver orde
Tegner et abo ved hver ordre. Og selvom jeg tydligt husker at jeg opsagde på dagen jeg bestilte min vare, trækker de stadig de 149-,
Jeg vil fraråde folk bruge coolio!!!
Bondefangeri
Hold dig langt væk fra køb på denne side! Du binder dig for et abbonent på 149kr om måneden uden, at du aner af det.

Réponse de Coolio
Jeg er rigtig vred og synes det mest af…
Jeg er rigtig vred og synes det mest af alt virker som snyd, bondefangeri og bedrag. Jeg mener at det må være ulovligt at blive meldt til som abonnent ved et helt almindeligt køb af en vare....også selvom det sikkert står et eller andet sted med småt. Jeg har tænkt mig at klage og undersøge sagen hos forbrugerrådet og -ombudsmanden. Øv en dårlig oplevelse.
Værste gang bondefangeri af værste…
Værste gang bondefangeri af værste skuffe! kæft jeg er gal!
Man køber noget og så bliver man automatisk oprettet som månedlig bruger af deres skammel hjemmeside som koster 149 kr.
JA jeg er klar over at det står med småt nu! fuuuuuuaaaaack!
Iværksætteri?
Iværksætteri?
Hvis ikke man kan tjene penge på iværksætteri uden at snyde folk, så skulle man måske overveje forretningsmodellen bare én gang mere.
Come on!
Det blev dyrt
Efter 5 mdr. opdager jeg at jeg er medlem og har betalt 5 gange så meget min varer kostede. Jeg fandt meddelelsen på kvittering i min e-mail men små bokstaver, at jeg var medlem. Hvilket jeg først blev klar over efter 5 mdr.
Bondefangeri
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Jeg bryder mig dog ikke om et automatisk abonnement.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.