PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE Really bad experience Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Sta... Voir plus
Lisez les avis des autres
Til at starte med var jeg meget tilfreds med Coolio, da jeg købte en oplader til fornuftig pris med hurtig levering. Min glæde blev dog vendt til skuffelse, da jeg ligesom mange andre faldt i "medlem... Voir plus
This company is a fraud! It creates fake memberships for every purchase you do and after 14 days it takes 149kr from your bank account without sending any invoice. I made two different purchases, I... Voir plus
You only notice the accidental "subscription" signup after a while. After two subscriptions, I checked the initial order, which does say at the bottom with small light grey letters "*Adgang til C... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Coordonnées de contact
Danemark
- kundeservice@coolio.dk
- coolio.dk
Aucune trace de demande d’avis
Når man bestiller bliver man meldt ind…
Når man bestiller bliver man meldt ind i deres "klub" det koster 149 om måneden for ingenting. Meget dårlig stil og grænsende til svindel.
Pas på
Pas på, man bliver medlem når man køber noget! Min mand måtte lukke sit kort da der blev trukket 149kr hver måned. Så læs lige det med småt her!
Man bliver automatisk medlem
Man bliver automatisk medlem, når man køber en vare.
God og hurtig handel
Mega pålidelig
man bliver medlem af et total dårligt…
man bliver medlem af et total dårligt abonnement som er vildt besværligt at komme ud af. det koster 150kr om måneden. har bestilt derfra to gange og det er ellers kun den ene pakke som er kommet.
ADVARSEL Handel ikke her!!!
ADVARSEL Handel ikke her!!!
De lokker med billige priser men oplyser ikke at du binder dig til at betale 149,- om måneden fremover.. Det bliver ikke engang oplyst... det står bare lige pludselig på dit bank oversigt.
Nok kan medlemskabet afmeldes med det samme efter du har modtaget dine varer, men det er sku svært at afmelde noget man ikke ved man er tilmeldt..En varer til 139kr+33 i fragt har endt op med at koste 619kr !!
Super god service og hurtig levering
Jeg har været rigtig glad for at handle hos Coolio og kan varmt anbefale hjemmesiden. Kun to dage efter min bestilling modtog jeg mit produkt. Produktet var defekt, og jeg fik med det samme tilsendt et nyt gratis, der virker som det skal. Det er god service! Jeg var i kontakt med medarbejderen Karina, der er høflig og ydede en super god service. Tak.
Find det vigtigste online
Hurtig og nem handel hvor man ikke behøver at gå forgæves. Nemt og god service win win situation
Uigennemsigtig side på grænsen af…
Uigennemsigtig side på grænsen af bondefangeri, man føler sig noget taget ved næsen.
Utrolig dårligt at man skal læse med…
Utrolig dårligt at man skal læse med småt at man siger ja til et abonnement på 149,- om mdr!! Hvem har brug for at købe udklædnigstøj hver måned ?
Det var flot
Det var flot, Coolio.dk.
Det er godt nok sjældent jeg har overset når noget, man køber, starter et abonnement, men hos jer er det lykkedes mig ikke at opdage det, hvilket jo så er 450,- i lærepenge til mig.
Det er måske lidt stramt at give jer én stjerne på baggrund af min egen uopmærksomhed, men da jeg generelt synes at det er en ærgerlig måde at tjene penge på, som går ud over folk, som ikke er klar over det - eller folk, som mig, som bare sover i timen, må det være sådan.
Hurtig levering og alt var
Hurtig levering og alt var, som det skulle være i forhold til produkt, leveringsfinfo osv :)
Bondefangeri
Bondefangeri, du vil efter at have handlet, blive opkrævet 149kr Per måned.. hver måned .., for et medlemskab....KØB IKKE VARE HOS COOLIO.DK
DO NOT BUY
This company is a fraud
I made two different purchases, I never created an account in their website and apparently I became a "member" twice, since they transacted 149kr twice.
They never send any information regarding your membership (f.e a code that you can use for next purchases). They use devious means to make you a "member". We should move legally towards this company!
My order was delivered very late
My order was delivered very late and I was only able to receive it because I sent several e-mails reporting the problem.
BUNDEFANGERI!!!
BUNDEFANGERI!!!
Min mand og jeg købte uafhængig af hinanden et juletræstæppe og et julemandskostume. Efterfølgende blev vi opkrævet et medlemsgebyr, som ingen af os havde læst noget om (hvilket vi ellers begge er meget opmærksomme på). Da vi undersøger det nærmere ser vi, det står med småt på deres hjemmeside.
Det endte med at blive et meget dyrt juletræstæppe og julemandskostume, som tilmed var i dårlig kvalitet.
Øv!!!!!
Alt er super fint
Alt gik fint
Alt gik fint. Modtog varen efter 3 dag. Let at opsige aftalen. Så ingen problemer herfra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.