PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE Really bad experience Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Sta... Voir plus
Til at starte med var jeg meget tilfreds med Coolio, da jeg købte en oplader til fornuftig pris med hurtig levering. Min glæde blev dog vendt til skuffelse, da jeg ligesom mange andre faldt i "medlem... Voir plus
This company is a fraud! It creates fake memberships for every purchase you do and after 14 days it takes 149kr from your bank account without sending any invoice. I made two different purchases, I... Voir plus
You only notice the accidental "subscription" signup after a while. After two subscriptions, I checked the initial order, which does say at the bottom with small light grey letters "*Adgang til C... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Danemark
- kundeservice@coolio.dk
- coolio.dk
Aucune trace de demande d’avis
Nemt at bestille og hurtig levering
Kan desværre ikke give 0 stjerner
Kan desværre ikke give 0 stjerner. Bruger aldrig det firma igen.
Info til alle....husk at læse alle betalingsbetingelser.....man er automatisk medlem ved køb.
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering
Kan klart anbefales ☺️
Dem bruger jeg aldrig igen
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering
God pasform
produkt svarer til prisen
det er godt service
Kom til at bestille 10 pakket n2o
Kom til at bestille 10 pakket n2o. Man kan åbenbart kun bestille 5? Men godt få lov at betale for 10
godt og hurtigt
Hurtig levering
Glimrende service og hurtig levering
Glimrende service og hurtig levering. Lige som man forventer det.
Bedøm coolio?????..
Bedøm coolio?????... ok ... jeg bestilt en sørøver dragt ... det forsvandt i posten ... den ny dragt har ikke kommet endnu ...så står jeg uden dragt til en caribbian theme arbejds aften med 80 børn !!!!:( skal bruge den på Lørdag :(!!!!!!! 1-2 dages aflevering :)))))) ja right (((((

Réponse de Coolio
FUSK FUSK FUSK..
FUSK FUSK FUSK... Hej derude , vær opmærksom på at de har et camoufleret, abonnement, som man umiddelbart ikke ser , hvis man ikke læser deres betingelser igennem , fra A-Z..
det er rigtigt fusk... Og koster jer 149,- om måneden , lige til i opdager det på jeres kontoudtog.
OG DET BETALER IKKE PENGENE TILBAGE, de skriver bare en 100 linjers dårlig forklaring, for at komme uden om.
Altså det er blot en del af deres forretning at snyde folk, ellers ville de skrive det meget mere tydeligt.
Så STOP STOP STOP med at handle der.
Dårlige oplevelse
Dårlige oplevelse
Jeg har bestilte høretelfon en gange efter jeg modtaget den. Så trukket de penge igen fra min konto selvom jeg har ikke bestilte nogle varer. Ved ikke hvorfor🤔🤔
149kr igen hvorfor
Jeg har ikke tilmeld mig
De snyde bare
Dårlige dårlige dårlige
jeg fik min vare super hurtigt
jeg fik min vare super hurtigt, og troede det var en ok billig pris. men pas på!!! du bliver meldt ind i en medlemsklub, som koster 149kr/mdr. og beløbet trækkes først flere dage senere end dit køb.
Bondefangeri af værste skuffe ☹
Bondefangeri af værste skuffe ☹
På intet tidspunkt bliver man gjort opmærksom på, at et køb samtidig er et Ja tak til et medlemskab! Det finder man ud af, når de trækker penge fra ens konto.
Så med mindre man ønsker medlemskab, som man for i øvrigt intet får ud af, så hold jer langt fra Coolio!!
Hurtig og god handel.