Coop Danmark A/S Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Køb aldrig en cykel i COOP!! Flabet behandling fra kundeservice. Virkelig dårlig service - ingen vender tilbage på henvendelser, og jeg sidder nu med en cykel hvor gearet ikke virker, og kan ikke få s... Voir plus

COOPs aftale med de aggressive og griske parkeringsselskaber gør, at jeg ikke mere handler i deres butikker! Hverken i butik eller deres elendige online kundeservice har forståelse for henv... Voir plus

2 pakker er forsvundet i deres varetægt, en fra Bring og en fra Postnord. Det er de selvfølgelig ligeglade med, ligesom fragtfirmaet da de jo kan bevise det er afleveret hos Coop 360 discount i sæddin... Voir plus

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

399 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg ville godt have et personligt…

Jeg ville godt have et personligt medlemskab i Coop så jeg betalte 200 kr og blev medlem , så forventede jeg at jeg kunne bruge personlige tilbud , men nej fik jeg at vide da jeg klagede min nød til medlemsservice , "det kan du først få efter 14 dage , vi skal bruge nogle algoritmer af din købsvaner?????" Det kunne Coop have fået så let ved at tilføje et spørgeskema om mine købsvaner, en anden ting som jeg bare ikke fatter er ,når man har valgt nogle personlige købeønsker , og varen ikke findes i butikken kan man ikke slette ønsket , det burde være en nem ting i vores computter verden. Jeg mener ikke Coop tager ønsker alvorligt . Jeg er dybt skuffet over Coop . Coop mangler rettidig omhu for deres kunder . Det havde være så nemt at lave et spørgeskema så man kunne få tilbud med det samme, jeg synes jeg er bondebanget og snydt , intet sted fik jeg at vide jeg først kunne få personlige tilbud efter 14 dage . Skam Jer Coop. Medlems nr 33452233

12 juin 2023

Kunne det tænkes at Coop A/S

Kunne det tænkes at Coop A/S - af sig selv og i kraft af deres CSR strategi - imødekommer ønsket fra Ukraine om at boykotte den amerikanske koncern Mondelēzi med deres salg af bl.a. Marabou, Daim og Oreo i Rusland? Det med at sidde og vente på andre skal tage førertrøjen på, er et tegn på dårlig dømmekraft og viser noget moralsk problematisk netop pga. det folkemord, som Putin har igangsat i landet.

11 juin 2023

COOP, dagligvarebutikkernes GRIB.

Den gode gamle danske andelsbevægelse …. det er netop her, at det nuværende COOP har sit historiske udspring. Der er imidlertid ikke meget tilbage af ånden og tankerne fra den tid …. for at være helt præcis; “intet”!
Jeg har været en trofast kunde i dagligvarebutikkerne med skiftende navne i en menneskealder, men nu er bægeret med negative oplevelser fyldt, og det er slut med at være til grin. Jeg har som pensionist valgt at følge trop med tusindvis af andre danskere i den forståelige kundeflugt, som i øjeblikket pågår hos COOP. Det piner mig, men tvunget af omstændigheder, der uden tvivl bunder i blakket moral, kritisabelt ringe købmandsskab og dårlig ledelse …. udviklingen i COOP DAGLIGVAREPRISER !
Jeg betragter COOP som svaret på fuglenes gribbe, som prøver at tørre hyppige og ublu prisstigninger af på henholdsvis Corona, Putin, inflation, andre konjunktur-mekanismer og hvad man ellers kan grave frem af dårlige undskyldninger. Jeg har med glæde omlagt mine daglige indkøb til at foregå i enten Bilka, Netto eller Rema 1000, hvor jeg oplever at spare ca. 40% på varer med samme eller endnu bedre kvalitet.
Det er sørgeligt at være vidne til COOP’s åbenlyse deroute. De burde skamme sig over denne behandling af den skrumpende kundekreds, men det er der nok ingen chance for, at de gør! Det lakker mod enden COOP …. desværre!

3 juin 2023

Arla 24 et godt produkt men IKKE til Coop 365 kunder

Arla 24 et godt produkt jeg gerne betaler ekstra for... Coop kan godt finde ud af Konceptet"Gård til Bord indenfor 24 timer" i Kvikley men IKKE i 365 butikkerne hvor mælken er flere dage gammel, har set det op til 7 dage.... det er ikke personalets skyld... det er allerede for gammel når de modtager det ? kører Coop en karusel ? når de 24 timer udløber... sender de det så retur og videre til 365 Butikkerne ? Dette problem er ikke lige opstået ... det var heller ikke hele sidste år muligt at få frisk Arla 24 i 365/fakta butikkerne

11 mai 2023

Coops kundeservice besvarer ikke emails!

Vi købt et produkt til over 7000kr online, som vi har udfordringer med at få til at virke optimalt. Vi har endnu ikke hørt fra kundeservice - nu 11 dage siden jeg skrev til jer første gang. Kun jeres standard svar at I har modtaget e-mailen er den eneste email jeg får fra jer. Synes virkelig det er dårligt, når man ikke ved om det er en reklamation som skal sendes tilbage eller ej. Når man ingen form for hjælp får!

3 mai 2023

Dårlig service

Jeg har købt et glas marmelade ved Coop. Der var en sort rusten skrue i marmeladen. Jeg kontakter Coop og de vil gerne har tilsendt skruen.
Jeg får derefter svar fra dem,at deres leverandør siger,at det ikke er en skrue fra dem da den er sort, er rund, er rusten og magnetisk.
De skriver, at den måske kan ha været i bærrene.
MEN FAKTA ER AT DEN VAR I MARMELADEN, om det er i bærrene eller andre steder rager mig…
Jeg har hverken bedt om penge retur eller andet, kun gjort dem opmærksom på problemet, men de fralægger ethvert ansvar.
Hold nu kæft en dårlig service…
Desværre kan man ik gi 0 stjerner på trustpilot…

9 mai 2023

Det hænger jo ikke sammen

Det hænger jo ikke sammen, at folk skal ha en tlf, for at handle hos jer på nettet. Hvad skal i bruge det til? Selv da jeg havde tlf. hvor jeg havde haft hemmeligt udeladt nummer siden 80erne, kunne jeg aldrig finde på at udgive mit nummer til nogle for mig ukendte mennesker. Det burde i altså respektere.

8 mai 2023

Har været medlem af coop siden 2002

Har været medlem af coop siden 2002, og jeg får scannet mit medlemskort hver gang jeg er i brugsen, kvickly, Irma og fak
ta/coop365 og handle, og på trods af det, får jeg ingen penge retur.
De sidste 2 gange jeg har spurgt ved kassen, om jeg havde penge til gode, stod der 43 øre..
Så det er hvad jeg får ud af det kort og medlemskab, vor Herre bevares!

4 mai 2023

Vare-levering

Vi er et ældre par bosiddende i Fredensborg. I de sidste 3 år har COOP leveret dagligvarer til vores dør; men nu ser vi i dagspressen, at COOP er ophørt med levering. COOP burde have informeret os som fast kunde. COOP har stadig vores personlige oplysninger herunder mastercard; det er da særdeles utilfredsstillinde.
COOP burde også fortælle os, hvem der så kan levere vores dagligvarer.
- Utroligt at COOP har råd til at miste os som kunder.

26 avril 2023

Hvide havemøbler er et dårligt køb!

Købte sidste år et havemøbelsæt i hvidlakeret træ (Liva), efter en uge skallede bordets maling af. Efter reklamation fik jeg i protest afslag på 400 kr. I kundeservice gjorde de mig klart at jeg skulle skille sættet af igen, pakke det hele ind i pap og var det ikke forsvareligt indpakke, kunne jeg ikke forvente at få pengene igen. Pappet var jo forlængst sent til genbrug, så det var kun muligt at få de sølle 400 kr. Jeg fik besked om at jeg skulle have vedligeholdt det med det samme. Maler man en helt nyt bord? I år er alle stolene også afskallede, jeg har lige reklameret, men de vil ikke høre på min reklamation, da stolen jo skulle være fuldmalet inden de blev sat væk for vinteren. Så køb ikke disse malede sæt, det er penge ud af vinduet.

25 avril 2023

O stjerner

O stjerner, høje priser, hvorfor skal I altid tjene kassen på alt, det er jo vildt dyrt hos jer, men toppen skal jo ha en svinehøj løn, så der råd til overforbrug, stor bil, hus sommerhus, bare for at nævne noget, det er kunder der ikke har råd til at handle hos jer, og jers elendige rabat kort, det er jo totalt værdiløst, man får jo ik en ski,for at bruge det, hvis man handler hos jer, men profit, ja, det forstår i .

15 avril 2023

Superbrgsen Nymarksvej Fredericia…

Superbrgsen Nymarksvej Fredericia snayder altid med priserne. Jeg oplever aldrig at handle uden fejl i bonerne, Personalet opfatter det som en personlig fornærmelse når man påviser fejl! - og har aldrig lært at sige undskyldt. Er det bevidst tyveri fra kunderne?

28 mars 2023

Dårligste beslutning nogensinde at…

Dårligste beslutning nogensinde at lukke Irma. Medens nedlukningen pågår har grusomme afsløringer om Coops ledelse absolut ingen sanktioner haft for direktionen. Det er en useriøs måde at drive forretning på, og slet ikke med kunden for øje. Føj.

27 mars 2023

Jeg har de sidste 30 år været et loyal…

Jeg har de sidste 30 år været et loyal medlem af Coop. Jeg har gjort store anstrengelser for at undgå at handle i andre butikker end Coop.

Efter Lasse og de andre psykopater har dræbt Irma har jeg meldt mig ud. Og jeg kommer til at gøre endnu større anstrengelser for ikke at sætte mine fødder i Coop igen.

Det er et løfte.

1 mars 2023

Jeg er utilfreds over Coops håndtering…

Jeg er utilfreds over Coops håndtering af lukningen af Irma og den måde, de har og fremover vil håndtere Irmas brand og produkter. Jeg kan derudover ikke genkende Coop som bannerfører for gode råvarer, kvalitet, madkultur og bæredygtighed - og som en forening man gerne ville være medlem af. Jeg melder mig derfor ud af Coop og vil fortsætte mine indkøb i Føtex, Netto og Rema.

27 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit