Køb aldrig en cykel i COOP!! Flabet behandling fra kundeservice. Virkelig dårlig service - ingen vender tilbage på henvendelser, og jeg sidder nu med en cykel hvor gearet ikke virker, og kan ikke få s... Voir plus
Lisez les avis des autres
COOPs aftale med de aggressive og griske parkeringsselskaber gør, at jeg ikke mere handler i deres butikker! Hverken i butik eller deres elendige online kundeservice har forståelse for henv... Voir plus
2 pakker er forsvundet i deres varetægt, en fra Bring og en fra Postnord. Det er de selvfølgelig ligeglade med, ligesom fragtfirmaet da de jo kan bevise det er afleveret hos Coop 360 discount i sæddin... Voir plus
2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Virkelig elendig Coop365 på Lyngbyvej
I stedet for en velfungerende, velindrettet og overskuelig Irma på Lyngbyvej 32 har Coop åbnet et Coop365Discount - 50 meter fra en af Østerbro bedste Nettoer. De deler endda parkeringsplads med Netto. På trods af, at jeg virkelig ikke kan se, hvad man skal med endnu et discount supermarked på det sted, valgte jeg alligevel at besøge den nye butik. Jeg mødte en butik, hvor overskueligheden var helt forsvundet. Hvor varerne flere steder manglede eller ligefrem havde overskredet udløbsdatoen. Hvor flere grøntsager var mugne og der derfor svirrede små fluer rundt i den uoverskueligt indrettede grøntafdeling. Butikken fremstod generelt rodet. Udvalget af varer var også ret begrænset. Jeg skulle f.eks. bage en kage, men kunne ikke få marcipan. Efter den frustrerende oplevelse gik jeg 50 meter hen til Netto, som er en velindrettet og overskuelig butik med et stort vareudvalg. Her fandt jeg uden problemer de varer, jeg ikke kunne finde hos Coop. Prøv at gætte, om jeg kommer til at besøge den Coop butik igen...
Dæleme træt...
Har jeres app og er dæleme træt af, at I skal lege politibetjente ift. klimaaftryk.
Jeres tilbud står overhovedet ikke mål med tidligere tilbud fra Irma.
Coop lider under ledelsen af netto-Kræn...
Bestilte en sofa
Bestilte en sofa , fik den men et modul var forkert.
Ingen problem med at få et nyt , udfordring er at de kun lever til kantsten , kan ikke betale sig for levering til dør , 2 sal .
Det forkerte modul skal emballeres , det ikke muligt da det er et større modul fik at vide det så bare skulle smides ud .
De ville lever dagen efter , der kom ikke noget , ingen besked , ventes forgæves plus hjælper .
Kontaktet dem dage efter , de beklagede , men kunne ikke gøre noget ej heller fortælle hvornår de kunne lever .
Deres kundeservice medarbejer er trænet til standart svar .
VI BRKLAGER MEN KAN DESVÆRE IKKE GØRE NOGET .
Manglende svar fra coop ledelsen
Hvorfor kan man slet ikke få en offentlig reaktion fra Coop Danmark? De kommenterer ikke anmeldelser her og de svarer heller ikke på direkte henvendelser i messenger. Jeg har - ad flere omgange - spurgt til både offentliggørelse af Irmas regnskab for at se om det var sandheden om store underskud vi fik serveret - jeg har spurgt en af direktørerne om hvad de ville opnå med sagsanlæg mod Artpusher andet end endnu mere badwill og flere spørgsmål. Det eneste svar er foreløbig en automatisk reaktion om at de vender tilbage inden for 48 timer!!!!! Stadig intet hørt!
Elendigt selvbetjeningsløsning
Scanner alle mine varer, og da jeg skal betale, kommer muligheden ikke frem i APPen. Tømmer tasken og starter forfra. Anden gang virker det, men så bliver jeg trukket ud til stikprøve. Det tager også sin tid.
Alt i alt en rigtig dårlig kundeoplevelse!
(Butik: Njalsgade 27, 2300)
Er begyndt at handle i COOP 365 i…
Er begyndt at handle i COOP 365 i Vangede i stedet for Netto i Hellerup/Gentofte.
Det er altid en god oplevelse. Masser af plads, intet rod og ikke kø ved kassen. Altid gode varer.
Var i dag også i 365 i Ordrup. Det var en rodebutik i sammenligning med Vangede.
Nu mangler jeg så bare igen at komme i 365 på Lyngbyvej/Emdrupvej. Der har været gravet op ved butikken i lang tid. Nu er det måske stoppet.
Total dårlig hotline
Total dårlig hotline. Sidder i 25 minutter og så bliver der bare lagt på.
Har købt en mikrobølgeovn som ikke virker.
Jeg var i Coop 365 på koktvedvej i…
Jeg var i Coop 365 på koktvedvej i Frederikshavn.
Spurgte ekspedienten v kassen om det var ok at betale ca 130kr i 5kr og 1kr.
Ekspedienten sir ok. Systemet kan ikke klare det og der går en lille time inden handlen går igennem.
Efterfølgende kontakter jeg chefen , roser hans personale for håndteringen af hændelsen og spørger om det ikke bude udløse en lille erkendtlighed til mig som kunde. Han svarer at jeg da ikke kan bruge forretningen som bank, som jo tar gebyr for den slags. Da jeg forsøger at få en dialog med ham , går han og ønsker ikke yderligere dialog.
Hvis ikke chefen har mulighed for evt at gi en fl vin el. Andet, burde han i det mindst beklage og gi en undskyldning . Utrolig dårlig håndtering
Elendighed oven på elendighed
Elendighed oven på elendighed! Det undrer ikke nogen at i taber penge for tiden med de elendige Coop365 butikker som har erstattet Irma
Og hvordan kan i være så dårlige i DK når i er så meget bedre i Sverige og Norge! I skider på danskerne!
Fik personlig tilbud på økologisk acido…
Fik personlig tilbud på økologisk acido til 13,00 kr Jeg aktiverede tilbuddet og ved køb brugte jeg mit kort. Ved kassen forlangte de 22 kr.
Jeg viste dem hvad jeg havde aktiveret, og de kunne ikke forstå hvorfor den ikke gik ind til tilbudsprisen. Jeg fik penge tilbage men til andre PAS på alt det med så tilbud er noget fis.
Lukker lokal butik i Svenstrup
Lukker lokal butik i Svenstrup. Gør derefter hvad man kan for at spænde ben for at andre kan etablere en købmand til gavn for et lokal samfund. Coop lader hellere bygningerne rådne op og smadre hellere lokal samfund med deres arrogance
Service
En lille ord service dækker hvad man som kunde forventer når man går i super Brugsen i Gørlev hovedparten af de mennesker man møder er sure persionale
Forleden dag min kone var nede og skulle købe oksefars som var på tilbud kunne hun ikke finde det gik så til slagterafdelingen talte med en ansat og han kunne heller finde det så sagde han når det var i tilbudsavisen havde han ingen forstand på det
I 365 er det ikke bedere mange gange har man ikke fået varerne hjem eller de er udsolgt også selv om det er første dag tilbuddet er der så vi glæder os til den ny Rema butik åbner til efteråret fordi di altid har varerne de averter med
Helsingør
Helsingør
Da vi skulle op og handle Idas tog vi pant med
Nogen havde tisset i flaskerummet og der lugtede virkelig grimt - jeg ringer på klokken men der kommer ingen - jeg ringer igen men der er ingen respons så jeg forestiller migration butikken må være fuld af kunder.
Da vi kommer ind ser vi at der står 3 unge ansatte ved kassen og griner - der er 2 kunder i butikkenforuden min datter og jeg.
Da vi kommer op til kassen står der stadig 2 af de unge ansatte og snakker.
Jeg siger til dem at der er nogen der har tisset i flaskerummet og at jeg har forsøgt at ringe på klokken efter dem og får bare svaret at de vil de sige til deres chef imorgen.
Jeg siger at det burde gøres rent nu fordi tisset ligger på gulvet men får igen svaret at de skal de nok sige til deres chef. Kl var 21.15 og de var 3 på arbejde og det var tydeligt at det gad de ihvertfald ikke tage sig af.
Det er simpelthen for ulækkert at i en fødevarebutik ikke sørger for ordentlig hygiejne - jeg er ihvertfald færdig med at lægge mine penge i den butik.
Dette vedrører 365 Ølstykke…
Dette vedrører 365 Ølstykke Ørnebjergvej.!
Købte en vandmelon og ca 3 timer efter skulle jeg smage den, men den var dårlig og henvendte mig til butikken med det resterende og ville have den byttet til en anden melon eller druer. Men medarbejderne i butikken var temlige afvisende da jeg jo havde taget hul på melonen! Og ja ellers kan jeg jo ikke smage den!!!!
Sgu underligt at sælge dårlige madvarer Og ikke vil anerkende det eller give pengene tilbage.
Mega dårlig service og møg koncept, og ugidlige og uinteresset medarbejder....
Ringe service uden ansvar
To gange er jeg kørt forgæves efter deres ja-tak tilbud.
Virkelig spild af tid og benzin.
Jeg kontaktede coop vedr et spørgsmål…
Jeg kontaktede coop vedr et spørgsmål på et tilbud på el cykle og fik en rigtig god og meget professionel kundeservice
Tak for det Emil
Coop Kundeservice svarer ikke
24/6 2023 skrev jeg til Coop Kundeservice. Fik straks svar tilbage, at jeg kunne forvente svar indenfor 2 arbejdsdage. Efter 4 arbejdsdage skrev jeg igen til kundeservice. Nu er det 6 arbejdsdage siden, og jeg har ikke fået svar.
Så kontakter jeg kundeservice på chatten. Får besked om, at jeg bliver sendt videre til en agent. Der er nu gået 27 minutter uden svar. Min tålmodighed er opbrugt.
Det må være en ommer, Coop
Så kan man læse på de sociale medier, at Superbrugsen vil fører nogle af Irma-varerne. De er så blot forbeholdt kunder og medlemmer øst for Storebælt.
Som mangeårigt Coop-medlem føler man sig i den grad taget ved næsen. Hvad i alverden er det for en forretningsmodel, som diskriminerer medlemmer og kunder på den måde? Vi er også interesseret i kvalitetsvarer.
Måske kan skulle opsige sit medlemskab🤔
365 Holmbladsgade må være Danmarks…
365 Holmbladsgade må være Danmarks dårligste butik. Sløv personale Total zombier.
Blev bedt om at finde et andet sted at handle
På besøg i butikken 365 på Hjertingvej/Grådybet Esbjerg i dag kl. 14:42 havde min pårørende en ubehagelig oplevelse. En vare var angivet til en pris, men da min pårørende kommer til kassen siger ekspedienten: Du er godt klar over at denne vare koster x kroner? Den nævnte pris var så godt som dobbelt så meget som angivet på skiltet ved varen i butikken. Det var min pårørende ikke klar over. Der opstod ved anden kundes indblanding noget diskusssion om varens pris. Der kom en anden medarbejder tilstede, som forsvarede den forkerte pris ved at sige “I må jo lige give os lidt tid” -attituden var ikke venlig. Min pårørende beslutter sig for ikke at ville købe varen, da prisen nu var dobbelt så høj. Min pårørende havde købt andre varer på tilbud og blev spurgt om høn ville have en bon. Ja var svaret, jeg føler mig nu forpligtet til at checke priserne. Ekspedienten sagde så: Så kan du jo finde en anden forretning at handle i!
Det lyder ikke som en butik jeg selv har lyst til at handle i😱
L’expérience Trustpilot