Banner for Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring

Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring Avis

2 957
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindel og bestikkelse Husk at hvis i bliver bedt om at få lavet en besigtigelse rapport skal i selv betale den selv om der står de betaler den Husk at hvis besigtigelse rapporten siger skade er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tegnede bilforsikring hos Coop Forsikringer ifm. ejerskifte på bil. Tegning af forsikringen via Motorregistret (ved ejerskiftet) drillede lidt, da man ikke kunne vælge Coop Forsikring. Ringe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden at tage hensyn til udfaldet af min sag, så er behandlingen af sagen gået ekstremt hurtigt, den tog ca. 3½ time. Skadesanmeldelsen på nettet er super nemt og selvforklarende, og kommunikation... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tegnet en fantastisk bilforsikring! Der var desværre en del problemer med den digitale del af processen ved tegningen, men så snart jeg fik telefonisk forbindelse med en rigtig person, kørte a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

Écrit par l'entreprise

Coop Forsikringer - fra Købstædernes Forsikring tilbyder attraktive forsikringer til hele familien. Med mere end 260 års erfaring i ryggen hjælper vi dig med at passe på det, der betyder mest.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 957)

205 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God rådgivning af en kompetent…

God rådgivning af en kompetent medarbejder.
Prisen er ok, men det vigtigste er at "produktet" er i orden

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har fået god rådgivning fra en kompetent medarbejder, og at du synes, at prisen er ok.

Du ønskes en rigtig god dag.

Signe

Noté 5 sur 5 étoiles

Har aldrig fortrudt skiftet til Coop.

Har aldrig fortrudt skiftet til Coop.
Jeg fik en bonus grundet skadesfrit år, på 450,- til Coop.
Var uheldig med mit indbo,i Januar 2026, og fik en fantastisk behandling. Lynhurtigt... Jeg kan heller ikke finde andre, der tilbyder den dækning,jeg har , enten billigere eller tilsvarende. Så alt Ok, herfra

Hej Anders.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med skiftet til os.
Det er dejligt at vide, at du har haft en god oplevelse med vores dækning og behandling i forbindelse med din indboskade. Tak for din positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tegnede bilforsikring hos Coop…

Tegnede bilforsikring hos Coop Forsikringer ifm. ejerskifte på bil.

Ringede så til dem og fik fat i Oliver, der hjalp gennem hele processen og blev i røret mens jeg ejerskiftede bilen.

Han kunne så straks se hos ham, at det var gået fint igennem. Han hjalp så også lige med det sidste, tilknytning af vejhjælp mv

Alt i alt en meget positiv oplevelse og superfin betjening fra Oliver's side.

31 janvier 2026

Hej Henrik.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med bilforsikringen og den assistance, du fik ved ejerskiftet.
Vi beklager besværet med Motorregistret, men vi er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig igennem processen og tilknytte vejhjælp. Tak for din feedback!

Du ønskes en dejlig tirsdag.

Noté 4 sur 5 étoiles

God hjemmeside, men med visse udfordringer

Hjemmesiden er god, men felterne til afkrydsning af godkendelser skulle udfyldes et par gange før alt fungerede.

Efter indberetningen er den videre behandling af forsikringen sket meget hurtigt og police med videre er fremsendt.

29 janvier 2026

Hej Gunnar.

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du synes godt om hjemmesiden, og at forsikringsprocessen gik hurtigt efter indberetningen.
Vi beklager, at du oplevede problemer med godkendelsesfelterne. Vi vil undersøge dette nærmere for at forbedre brugeroplevelsen.

Du ønskes en god mandag.

Hej Lene.

Vi er glade for at vide, at du føler dig tryg med vores forsikring. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Du ønskes en dejlig onsdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dem jeg snakkede med havde tid til at…

Dem jeg snakkede med havde tid til at forklarer tingene så selv jeg kunne forstå det 🙂 helt igennem en god og behagelig samtale 👍🤗. Vh. Tommy

21 janvier 2026

Hej Tommy.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne forklare tingene på en måde, der var let at forstå. Tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse med os. 🙂

Du ønskes en dejlig tirsdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og overskueligt at oprette…

Super nemt og overskueligt at oprette bilforsikring online
God oplevelse

20 janvier 2026

Hej Steffen.

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at oprette en bilforsikring online, og at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Du ønskes en dejlig mandag.

Maria/ Coop forsikringer

Noté 5 sur 5 étoiles

En flink og rar person at tale med og…

En flink og rar person at tale med og alt gik uden problemer, tak.

15 janvier 2026

Hej Møller.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt forløb problemfrit. Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Jeg synes det var en god oplevelse

Jeg synes det var en god oplevelse
Og jeg glæder mig til at få samlet både forsikringer og benzin " ok benzin " og energi hos coop 😊

Hej Martin.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi takker for din positive tilbagemelding. Vi ser frem til at samle dine forsikringer, benzin og energi hos os.

Du ønskes en god fredag.

Proff kundeservice

Proff medarbejder som gør en forskel for for kunderne

Hej Claus.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Du ønskes en god fredag.

Noté 3 sur 5 étoiles

I var alt for dyrs har sparet over…

I var alt for dyrs har sparet over 300kr om måneden ved at få nyt forsikringsselskab

Hej Jill.

Vi er glade for, at du fandt en bedre pris andetsteds.
Vi beklager, at vores priser ikke matchede dine behov. Tak for din feedback, det hjælper os.

Noté 5 sur 5 étoiles

god information hurtig i at få…

god information hurtig i at få forsikringen på plads

Hej Henry.

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Du ønskes en dejlig torsdag.

Maria / Coop forsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid været glad for mine…

Jeg har altid været glad for mine forsikring hos jer, har ikke haft noget at klage over, men hos Coop forsikring kan jeg forsikre min bil 1.100,00 kr. billiger end hos jer, og hvad der er sparet er tjent.
De bedste hilsner fra Børge Jespersen.

21 janvier 2026

Hej Børge.

Vi er glade for at høre, at du altid har været tilfreds med dine forsikringer hos os. Vi noterer os, at du har fundet en billigere løsning andetsteds (kan dog se du har skrevet at du har fået det billigere i Coop forsikringer, hvilket jo er os).
Mange tak for din feedback.

Men venlig hilsen
Maria/ Coop forsikringer

god hjælp ..

Hej Jørgen.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner, det betyder meget for os kan du tro.

Du ønskes en god onsdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tegnede nye forsikringer super service…

Tegnede nye forsikringer super service af kompetente
medarbejdere

13 janvier 2026

Hej Steen.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kompetente medarbejdere, da du tegnede nye forsikringer. Tak for din positive feedback!

Lynhurtig sagsbehandling

Jeg er dybt overrasket over hvor hurtigt de sagsbehandler, det er det man har brug for når man har haft en skade eller ulykke

Hej Louis.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige sagsbehandling. Det er vigtigt for os at yde effektiv hjælp i forbindelse med skader og ulykker. Tak for din positive feedback!

Du ønskes en dejlig mandag.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og venlig service. Kan anbefales.

Var bagud med min betaling på grund af kortskifte. Fik hjælp med det samme efter samtale med kunderådgiver.
I øvrigt rigtig glad for forsikringsselskabet hvor jeg har samlet alle mine forsikringer.

14 janvier 2026
Avis spontané

Hej Joa.

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp med din betaling efter kortskiftet. Det er dejligt, at du er tilfreds med at have alle dine forsikringer samlet hos os. Tak for din positive tilbagemelding og de 5 flotte stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode svar på alting og gode bonusser og…

Gode svar på alting og gode bonusser og en del billigere end det jeg havde før.

15 janvier 2026

Hej Martin.

Vi er glade for at høre, at du har fået gode svar og bonusser, og at det er billigere end før. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Må indrømme jeg aldrig har oplevet SÅ…

Må indrømme jeg aldrig har oplevet SÅ ringe service fra et forsikringsselskab tidligere og er mere end glad for at jeg har valgt at skifte selskab fra d 13-2026. Har været kunde hos jer i adskillige år med både bil/indbo og ulykkesforsikringer og alle 3 som super forsikringer. Har anmeldt 2 skader i løbet af årene. En tand(tygge)skade og for nyligt en skade vedrørende indbrud hvor der intet blev stjålet men en dør blev brudt op og skal derfor skiftes. Ingen af skaderne vil i dække trods det at jeg har SUPER forsikringer. Må sgu indrømme jeg ikke finder at SUPER er til nogen gavn og spild af penge 😡. Som sagt er glad for at jeg har fundet et andet og bedre dækkene samt billigere selskab 👍. Tak for alting og ingenting

Hej Brian.

Da der er tale om konkrete skader, kan jeg desværre ikke gå nærmere ind i sagen her på Trustpilot.

Du er velkommen til at sende os en klage til : kundeklager@coopforsikringer.dk, så skal vi nok vende retur til dig efterfølgende.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik hurtigt svar på mine spørgsmål

9 janvier 2026

Hej Hardy.

Vi er glade for, at du fik hurtige svar. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus