Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, København S, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Fantastisk service!
Coredesign giver en behagelig oplevelse, og er yderst professionelle. De sætter sig godt ind i virksomheden fra start, og har et stort udvalg af gode produkter - ikke mindst af den miljøvenlige slags.
Desuden var det et stort plus, at komme på besøg i deres showroom, og få lov til at teste produkterne og ikke mindst møde deres venlige og dygtige personale.
De varmeste anbefalinger herfra
NRGreen

Réponse de coredesign.dk
Super fin kommunikation, både på mail og telefon, og en forståelse for ens behov. Derudover en super hurtig service, og hurtig levering. Er meget tilfreds med coredesign.dk

Réponse de coredesign.dk
Det er altid en god oplevelse at handle hos Coredesign. Det gode udvalg, nem og overskuelig hjemmeside og en god service fra sælgeren. Tak for de fine blokke, blyanter, blomsterfrø og karameller.

Réponse de coredesign.dk
Jeg bestilte påskeæg til firmaet og de blev leveret til tiden og var i den lovede kvalitet.
Alle var glade for den lækre chokolade:-)

Réponse de coredesign.dk
Service, udvalg og levering - hele processen er forløbet efter bogen Coredesign er altid på pletten. Venlige og særdeles servicemindede. Kan kun give de varmeste anbefalinger. Jeg har handlet hos Coredesign i flere år - og vender altid tilbage når jeg skal bruge nye forsyninger. :-)

Réponse de coredesign.dk
Vi har kun gode oplevelser med coredesign. Der er god kundeservice og varerne kommer indenfor aftalt tid!

Réponse de coredesign.dk
Det er en fornøjelse at handle med Coredesign. Vi var en smule skeptiske pga. dårlig erfaring fra andet firma, så vi var ude i at håndtere vores påskegaver internt i firmaet. men Coredesign ringede og fortalte at de kunne levere og ville følge op... Det må man sige de har gjort i den stil. Fra ordren blev lagt, til ordrebekræftelsen, til telefonsamtalen om, om vi var i tvivl om noget - eller noget manglede, til levering, indpakning og efterfølgende opfølgning!
Det er en fornøjelse at handle med jer og jeg har allerede lagt billet ind på deres juleshop!
Tak for jer!

Réponse de coredesign.dk
Vi har været kunde hos Coredesign gennem flere år, og har altid fået en super service, produkter af høj kvalitet og levering til tiden. Vi er glade for den løbende kontakt, og har hele vejen haft en god oplevelse.

Réponse de coredesign.dk
Jeg har brugt Coredesign flere gange og har altid været særdeles tilfreds med både en fantastisk kundeservice samt hurtig ekspedition og levering. Jeg har bestilt USB sticks med logo, og de har altid været leveret som bestilt.

Réponse de coredesign.dk
Vi har benyttet os af Coredesign flere gange, og vil helt sikkert bruge den igen når det bliver aktuelt.
Tak til Mathildefor at være hjælpsom og professionel.

Réponse de coredesign.dk
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udlandet uden problemer.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Coredesign igen når det bliver aktuelt.
Tak til Nuka for at være fleksibel, hjæpsom og professionel!

Réponse de coredesign.dk
Vi har samarbejdet med Coredesign i en årrække på firmajulegaver. De er altid super venlige og servicemindede og overholder aftalerne. Deres hjemmeside gør det let at administrere individuelle julegaver.

Réponse de coredesign.dk
Første gang vi har bestilt hos Coredesign, men bestemt ikke sidste. Super professionelle og de ramte nøjagtigt hvad vi efterspurgte. Endda leveret 1 uge før lovet.

Réponse de coredesign.dk
Jeg har bestilt varer hos Coredesign et par gange og har kun positivt at sige om deres udbud, kundeservice og ordrebehandlingsproces. Hurtig ekspedition og levering, personlig opfølgning på mail og telefon samt fornuftige priser.

Réponse de coredesign.dk
En god oplevelse, jeg har fået hvad jeg har bedt om og så kommer varerne altid til tiden. God service og er bare glad hver gang jeg har handlet med CoreDesign.

Réponse de coredesign.dk
Vi har benyttet Coredesign til en firmagave med logo til alle ansatte, og det har været en positiv oplevelse. Det var nemt og overskueligt at bestille, og gaverne blev leveret til tiden på trods af en kort deadline. De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de coredesign.dk
Vi har nu 2 år i træk købt vores firmajulegaver hos Coredesign, og vi fortsætter. Vanvittigt godt udvalg, gode priser og helt utrolig god service!
Der er rigtig god kommunikation. Og man føler sig enormt tryg i handlen.
Man bliver ringet op af en af deres konsulenter/sælgere efter ordre afgivelse, her får man en status på forventet levering, efter opringningen kommer en bekræftelse på det aftalte pr. telefon. Varerne ankommer til aftalt tid (endda før) og top kvalitet.
Efterfølgende bliver man kontaktet af samme konsulent/sælger, og der bliver fulgt op på forløbet.
Vi er meget glade og meget tilfredse ;)

Réponse de coredesign.dk
Bestilt som en virksomhed julegaver til medarbejder og kunder.
Det hele er foregået smertefrit med god kommunikation og rådgivning.
Bedste anbefalinger herfra

Réponse de coredesign.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.