Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god kundeservice både via chat og mail samt hurtig levering. Der var en fejl i træbeklædningen, som gjorde den skrøbelig, og de sendte straks en ny. De bedste anbefalinger herfra 👌🏻

Noté 3 sur 5 étoiles

Havde bestilt en vare som var den forkerte ved ankomst, fik kontakt til Holger som svarede virkelig hurtigt på en lørdag , og fik den bestilte vare torsdag som IGEN var forkert og nu ønskes varen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld online bij cornhole.dk, ontwerp nog 2x laten veranderen. Wordt verzonden vanuit Nederland, en daar schreven ze ons adres verkeerd op. Toen konden ze van GLS ons niet vinden en moesten we extra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte et custom premium sæt med eget print til, som ser fantastisk ud! Derudover fik vi status på ordren med tilhørende video af produktionen af vores sæt, leveringen skete før tid, og heref... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux
  2. Organisateur d'activités en plein air
  3. Magasin d'articles de sports
  4. Service de location d'équipement sportif
  5. Fabricant de jouets et de jeux
  6. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Kære Ole Hansen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super service og hurtig levering hos os.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får en enestående oplevelse, og det glæder os at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig. Vi vil fortsat stræbe efter at levere den samme høje standard, som du har oplevet hos os.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Endnu engang tak for din tillid og din positive feedback! :)

Med venlig hilsen,

Hej Marendine,
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at du kan lide poserne - Et cornholespil er kun lige så godt som poserne, og derfor skal de naturligvis være i top kvalitet :)

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer, med massere af cornhole! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Customised for a company event

We purchased a number of customised cornhole games for a company event. They were really nice and delivered quickly to our offices in DK and elsewhere in Europe. I recommended cornhole.dk to people who came and played the game at the event and we had lots of fun with the game. We will keep using them for other company team days.

10 avril 2023

Dear Kat G.,

Thank you so much for your fantastic review! We're delighted to hear that you had a great experience with our customized Cornhole games for your company event.

We take pride in delivering high-quality products, and we're thrilled that you found our games to be really nice.

We greatly appreciate your recommendation of cornhole.dk to those who attended the event and enjoyed playing the game. There's nothing better than having lots of fun with our Cornhole sets!

We're honored that you plan to keep using our products for future company team days. We'll be here to provide you with exceptional service and top-notch games whenever you need them.

Once again, thank you for your kind words and for choosing cornhole.dk. We look forward to serving you again in the future.

Best regards,

Alt som bestilt

11 mai 2023

Kære Anders Brøndum,

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os, og at alt blev leveret som bestilt.

Vi stræber altid efter at opfylde vores kunders forventninger, og det er fantastisk at vide, at vi har gjort det godt i dit tilfælde. Din tilfredshed er vores vigtigste mål, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at vores produkter og service lever op til forventningerne! :)

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Endnu engang tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi sætter pris på din støtte.

Med venlig hilsen,

God kvalitet og service

Jeg købte sæt med to cornhole spilleplader og sækkeposer plus opbevaringspose. Kvaliteten lever helt op til vores forventninger. Super hurtig levering. Kan varmt anbefales.

4 mai 2023

Kære Tanja,
Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Jeg er utroligt glad for at høre at det lever helt op til jeres forventninger. Jeg ønsker jer en rigtig god sommer med massere af cornhole!

Endnu en gang tak for din støtte! :)

Hej Cramer,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Cornhole.dk! Det betyder utroligt meget for os at høre din feedback, og jeg er utroligt glad for at du syntes godt om både vores produkt og service :)

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer, med massere af cornhole! ;)

Sommeren hit!

Vi købte nogle cornhole sæt til vores påskefrokost, hvor de lavede vores eget logo på! Det var et skide sjovt spil, så nu har vi bestilt flere som til at tage med rundt på sommerens festivaller når vi skal på dem. det synes jeg der er imponerende! Helt klart en stor anbefaling herfra!

1 avril 2023

Kære Jeppe,
Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot. Vi er utroligt glade for at høre at det var et hit til jeres påskefrokost, og at I vil have det med på sommerens festivaller! Vi ønsker jer en god sommer med massere af cornhole.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi håber at høre fra dig igen i fremtiden :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fedt cornhole spil som vi selv…

Super fedt cornhole spil som vi selv designede med hjælp fra Holger fra cornhole.dk. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af selve spillet og servicen i forbindelse med købet. Klar anbefaling.

31 mars 2023

Kære Morten,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Det glæder mig virkelig at høre, at du er meget tilfreds med kvaliteten af selve spillet og servicen, som du modtog fra vores lille team på cornhole.dk.

Jeg sætter stor pris på din tillid til os og er glade for at have været en del af at hjælpe dig med at designe det perfekte cornhole spil. Jeg vil gerne takke dig for at vælge os og for at anbefale vores lille virksomhed til andre.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, stor imødekommenhed og hurtig respons på mails. Det specialdesignede spil har allerede bragt stor glæde og der blevet spillet lystigt i mange timer.

20 février 2023

Réponse de Cornhole

Tusind tak for dine fine ord, Carsten! Jeg er rigtig glad for at I har fået glæde af jeres nye spil! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt spil til hygge med gutterne

Cornhole sættet 90x60cm er super praktisk med de foldbare ben, og kan let tages med i parken med gutterne.

Kan klart anbefales!

6 septembre 2022

Hej Christian,
Tusind tak for din anmeldelse - Vi er glade for at du syntes godt om spillet :)

Super spil

Super spil, hvor alle kan være med og i rigtig god robust kvalitet. Smart med håndtag i siden, så det er nemt at flytte ind og ud.

27 octobre 2022

Réponse de Cornhole

Tusind tak for din fine anmeldelse Dorte. Kvalitet er rigtig vigtig for os, så vi er glade for du også værdsætter dette :)

Perfekt udstyr

Perfekt udstyr, perfekt service!

13 octobre 2022

Réponse de Cornhole

Tusind tak for de fine ord Joe! Glæder mig til en omkamp snart ;)

super service

skulle bruge et spil og var lidt sent ude men det blev løst og leveret til tiden
super service

20 août 2022

Réponse de Cornhole

Tusind tak for din anmeldelse Johnny. Vi gør altid vores bedste for at finde en løsning :)

Hej Gry,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!
- Jeg er glad for vi fandt en fin løsning :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Ganske godt

Hyggeligt familiespil. Hurtig levering og ok produkt. Man kunne dog ønske mulighed for at vælge mellem flere produkter eller kvaliteter.

7 septembre 2022

Hej Sigge,
Mange tak for din anmeldelse, det betyder utroligt meget for os! :)

Jeg forstår fuldt ud din efterspørgsel efter flere produkter eller kvaliteter. Det er vores første år, og vi arbejder derfor på at kunne tilbyde flere produkter løbende :)

Igen mange tak! :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg fik varen

Jeg fik varen, men jeg fik aldrig en kvittering på mit cornhole spil??

12 août 2022

Hej Christian,
Tak for din anmeldelse og feedback! :)

Jeg beklager at du ikke har modtaget din kvittering. Kvitteringen sendes helt automatisk til din mail når bestillingen er gennemført. Jeg tænker at den måske kan være endt i din "uønsket mail", og du derfor ikke har modtaget den :)

Jeg har dog sendt kvitteringen til din mail igen :)

Jeg håber at du er glad for spillet!

Mvh
Holger A.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og problemfri handel og…

Hurtig og problemfri handel og levering.
Produktet lever op til beskrivelse og kvalitet.

30 juillet 2022

Réponse de Cornhole

Tusind tak for din anmeldelse Thomas! Det betyder utroligt meget for os :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Bestilte eftermiddag, gik bekræftet ordenen. Fik en mail et par timer senere om at de kunne leveres samme dag, da de var på Sjælland. Det gik ikke mere en et par timer fra vi havde bestilt til de blev leveret direkte til døren.

29 juillet 2022

Hej Heidi,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service, og vi er glade for at vi kunne hjælpe! :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus