Cotton Clinic Avis

4,4

Goed opgepakt na 't in eerste instantie niet ontvangen van een pakketje. Direct gereageerd en opgelost. Heel fijn!

Ik geef maar 3 sterren deze keer want ik had mijn bestelling nog niet eens ontvangen op het moment dat ik de mail met het verzoek om een beoordeling kreeg. Die is namelijk pas vandaag, 30-04 geleverd.... Voir plus

Onder de zorgzame handen van Floor & (voorheen) Felicity voel ik me altijd helemaal op mijn gemak. Na mijn laatste behandeling straalt mijn huid weer en kon ik eindelijk even helemaal tot rust komen.... Voir plus

Na een lange tijd had ik mezelf weer verwend met een Beautyflash gezichtsbehandeling inclusief epileren wenkbrauwen. Ik werd vriendelijk & ontspannen ontvangen. Ik heb de behandeling door Maud, als ze... Voir plus

1. Magasin de produits de beauté

Met meer dan 30 merken, 400 producten zijn wij een van de meest uitgebreide webshops als het gaat om Beauty producten. Voor elk budget of huid er wel een product geschikt. Wil je graag advies? Dat kan gratis via ons aanvraagformulier. Ook vind je hier de nieuwste blogs en vlogs op gebied van beauty.

4,4

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Top!

Snelle levering, fijne producten.

26 juin 2022

Ik heb de bon kadoo gedaan

Ik heb de bon kadoo gedaan, aan mijn dochter. Voor haar verjaardag. Ze had tijdens haar zwangerschap een massage gekregen van haar man. Dit had haar zo goed gedaan, dat ze een kadoobon voor haar verjaardag vroeg.
Juliët Zijlstra

8 mai 2022

Mijn naam is Erna een aanrader

Mijn naam is Erna en ik kom al enige tijd bij Cotton Spa voor mijn voeten en een prachtige kleur gellak op mijn teennagels.
Het personeel is zeer vriendelijk en getalenteerd. Ze weten waar ze het over hebben.
Ze zijn professioneel ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit.
Ik heb er alleen nog maar mijn voeten gedaan maar ze doen nog veel meer bv massage, handen enz.
Top meiden zeker de moeite waard om een keer een afspraak te maken.

15 avril 2022

BIAB nails

Ik kom voor BIAB nails bij CottonSpa. Anne is een hele lieve meid! Nagels zien er altijd mooi uit en ze neemt echt de tijd. Mocht er onverhoopt een probleempje zijn met de BIAB, dan wordt dit kosteloos verholpen. Fijne sfeer in de salon. Wel gehorig en geen privacy als er meerdere klanten zijn voor nagels en voeten. Kamerscherm?

4 avril 2022

Prachtige salon

Prachtige salon! Al een keertje eerder kunnen genieten van een heerlijke hotstone massage. Zeker een aanrader.

29 mars 2022

Kanjers …

Altijd top geholpen door deze geweldige Kanjers: Kayleigh, Cynthia en Bana.
Ik voel me altijd als prinses behandeld.

Knuffel van jullie trouwe klant!
Assmara

26 mars 2022

Super salon!

Hele fijne salon met vriendelijke medewerksters. Het oogt altijd schoon en fris. Veel keuze in verschillende beautymogelijkheden. Een aanrader!

23 mars 2022

Aanrader!

Meerdere peelings gehad bij Floor in de vesting Amsterdam. Zeker een aanrader! Mooie en fijne salon, met hele fijne (gezellige) professionele hulp.

23 mars 2022

Top!!!

Van top tot teen letterlijk goed behandeld. De interieur van de Spa is top ! Rustgevende bijpassende muziek is top . De medewerkers hun presentatie en de klantvriendelijkheid niet vergeten TOP!!

17 mars 2022