Jeg havde akut brug for et par trailsko, da jeg havde fået startnummer til et trailløb dagen efter. Jeg har aldrig løbet trail og var på bar bund. Jeg blev 100% grebet af både butiksejeren og den sød... Voir plus
Næsvise medarbejder, samt løgn af hvad for nogen sko man skal have og deres hjemmeside er aldrig opdateret. Har været nede flere gange nu for at prøve sko de havde på lager på deres hjemmeside, me... Voir plus
Fremragende. Hurtig levering + god kundeservice. Havde bestilt en løbe vest med tilhørende soft bottles. Der var fejl i limningen, hvorfor at flasken lækkede væske. Efter at havde gjort Run Shop opm... Voir plus
Super imødekommende og behagelig betjening af nogen der ved hvad de taler om! En stor fornøjelse og jeg er rigtig glad for mine nye løbesko (selvom jeg ikke kunne få dem i turkis 🤪). Rødovre ligger i... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hos CPH RUN SHOP gør vi en dyd ud af at finde de helt rigtige løbesko til dine fødder og din løbestil.
Damhustorvet 9, 2610, Rødovre, Danemark
- cphrunshop.dk
Fantastisk service til valg af løbesko
Fantastisk service!!! Min søn og jeg var inde for at få nye løbesko for er par måneder siden. De tog sig meget god tid til at hjælpe med at finde de helt rigtige sko til os (vi fik begge et par på udsalg, så de forsøgte på ingen måde bare at sælge de dyreste sko).
Nu har vi løbet skoene til og de fungerer helt upåklageligt.
Vil helt bestemt købe løbesko derinde igen næste gang!!!
Super kundeservice
Super kundeservice. Rigtig god og hurtig hjælp over telefonen til ombytning af vare købt i forkert størrelse.
Super service
Løbesko.
Super service, stor viden om de forskellige løbesko, et godt udvalg til alle niveauer.
Ikke sidste jeg handler der.
Virkelig dygtige og kompetente
Virkelig dygtige og kompetente. Første gang jeg har et par løbesko som ikke giver mig gener. Alt bliver testet og filmet så man er sikker på at få de rette sko med hjem. Personalet er yderst serviceminded og man føler sig i rigtig trygge hænder. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Super service over telefonen
Kan klart anbefale denne butik da de har rigtig god viden inden for deres produkter og de er rigtig flinke og hjælpsom.
Ringe til butikken for at bestille et par columbia sko som først skulle bestilles hjem til butikken, en lille uge efter var de ankommet til butikken hvor de videresendt det hele jeg havde bestilt til den nærmeste PakkeShop ved mig og det hele blev klart over telefonen.
Ikke sidste gang køber der fra.
P.S kan klart anbefale de columbia trans alps sko til et OCR løb, snak om at stå fast på glatte bakker.
Faglig kompetent personale
Faglig kompetent personale. Imødekommende og god service omkring løbesko. Anbefaler mine kunder at tage ned til dem, et sted jeg ved de er i gode hænder.