Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos.. wij hadden voor een verjaardag een credcover besteld, inclusief spoedverzending. Die spoedverzending duurde uberhaupt al langer dan de beloofde normale verzending dus de verjaardag was... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

goeie kwaliteit ik heb hem er 3 gehaald ze kwamen wel een beetje laat aan maar veders pasten ze precies op het pasje en het ziet er leuk uit je moet het wel heel voorzichtig erop plakken want anders... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal top! Cover besteld en gezellig ingepakt ontvangen. Over het gehele proces positief en zo een leuke sticker brengt weer een extra lach in deze ietswat donkere tijd. Na deze goede ervarin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service, credcovers heeft mij top geholpen. Contact was makkelijk snel. Zonder ergens om te vragen wisten ze al hoe ze moesten reageren op mijn probleem. De covers zijn echt een aanrader, z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode

Informations provenant de diverses sources externes

Personaliseer je pinpas, creditcard of ov-kaart met de speciale pas stickers van credcovers!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Ly Sam

Ontzettend goede service & snelle levering!
Goed materiaal om blij van te worden!!!

3 décembre 2019

slechte kwaliteit stickers

slechte kwaliteit stickers

nee sorry ik hoef hier niet nog meer geld aan uit te geven want heb al 1 gekocht die ik eigenlijk helemaal niet blij mee ben.

21 novembre 2019

Beste Luca,

Bedankt voor jouw recensie.

Wij zijn benieuwd hoe het kan dat jij een slechte ervaring hebt met ons product en willen dit daarom graag via de mail verder bespreken. Wij hebben de laatste tijd ons product verbeterd met beter materiaal en willen jou daarom 30% korting bieden op een nieuwe credcover.

Sanne

Pasvorm is niet correct

Pasvorm is niet correct pas zichtbaar bij de kleine goudkleurige 4 kantje op de pas.

En hij is te kort gesneden 1 milimeter waardoor de pas zichtbaar blijft

Dus 4 kantje te groot uitgesneden en de breedte van de pas te kort gesneden.

15 novembre 2019

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw recensie.

Wij zijn benieuwd hoe het kan zijn dat de pasvorm van jou pasje niet correct was.
De stickers zijn precies op maat gesneden om op elke pinpas te passen en daarom willen wij dit graag voor je oplossen d.m.v. een persoonlijke mail!

Sanne

Voorraad verschil

Zeggen dat je iets op voorraad hebt, en het dan niet op voorrad hebben. Noem ik gewoon misleiding, koop er nooit meer iets.

4 novembre 2019

Beste Arjen,

Bedankt voor jouw recensie.
Wegens een voorraadfoutje was het inderdaad zo dat de door jou bestelde credcover niet op voorraad was. Dit komt doordat wij bezig zijn met de overgang naar eigen fabricering van het product. Aangezien je de bestelling de volgende dag wilde hebben en anders het geld terug wilde, hebben wij ook besloten om het geld aan je te retourneren i.p.v. te wachten op de nieuwe voorraad.
Het spijt ons ten zeerste en wij hopen je toch nog een keer terug te zien als klant.

Noté 1 sur 5 étoiles

veel te duur voor een sticker die maar…

veel te duur voor een sticker die maar voor 1 kant van de pas is....... ik ging er van uit dat je voor 6/7 euro voor bijde kanten een sticker kreeg.....

1 novembre 2019

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw recensie.
Wij vinden het jammer dat je een slechte ervaring hebt met ons product.
2 stickers op beide kanten van de pas worden helaas te dik en dan kunnen er problemen ontstaan tijdens het pinnen. Wij willen jou graag toch tevreden houden als klant en nemen daarom persoonlijk contact met je op via de mail.

Noté 2 sur 5 étoiles

Zeker niet geschikt voor pinpas! Teleurgesteld!

Ziet er superleuk uit maar plak het niet op je pinpas!
Was helemaal enthousiast maar nadat ik hem op mijn pinpas had geplakt, pakte de pinautomaat mijn pinpas niet meer, paste mn pas ook niet meer in de zuil van pinnen bij het tanken... Dus behoorlijk teleurgesteld!! Nu maar op mijn ov geplakt maar dat was niet waar ik het voor had aangeschaft. Als jullie het verkopen als ´Ook voor je pinpas´ moet het wel werken!

27 octobre 2019

Beste Nathalie,

Bedankt voor jouw recensie.

Ten eerste spijt het ons zeer dat je teleurgesteld bent in onze credcovers en wij willen dit graag voor je oplossen.
Wij hebben jou bestelling nagekeken en zien dat je 3 credcovers zonder chip hebt besteld. Deze zijn bedoelt voor je OV-Chipkaart of andere chiploze passen en werken niet op een normale pinpas omdat de sticker dan over de betaalchip van je pinpas heen zit. Voor je pinpas heb je een credcover met kleine chip of grote chip uitsnede nodig. Wij nemen graag middels een persoonlijke email contact met je op voor een coulante tegemoetkoming voor dit ongemak.

Sam

Noté 3 sur 5 étoiles

Dun laagje op de pinpas waardoor....

Het is grappig om te hebben natuurlijk en je kijkt er raar van op als je met een pinpas betaald waar leonardo di caprio op staat alleen zou ik bij het product zetten dat op je pasje een klein dun laagje zit. Dus als je de sticker erop plakt en je plakt hem verkeerd dat je hem er niet meer af krijgt of je neemt een deel van het dunne laagje van de pinpas mee waardoor de sticker niet meer plakt in het hoekje bijvoorbeeld. Mijn probleempje....

25 septembre 2019

Toppie

Toppie, alles volgens verwachting

17 septembre 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

De sticker is te klein voor op het pasje

8 septembre 2019

Hey Marije!

Ten eerste, bedankt voor jou recensie.
Er is een foutje geweest in de printbatch en het is ons recentelijk opgevallen dat sommige stickers inderdaad niet perfect passen. Dit is een fout van onze kant en wij willen dit graag voor je oplossen.
Wij sturen je daarom z.s.m. een nieuwe sticker op!

Noté 4 sur 5 étoiles

De sticker was net net iets te klein…

De sticker was net net iets te klein voor het pasje maar voor de rest alles top 👌🏽👌🏽

6 septembre 2019

Hey Yanniek!

Ten eerste, bedankt voor jou recensie.
Wij sturen je daarom z.s.m. een nieuwe sticker op!

www.credcovers.nl

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus