Culligan Danmark Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig service. Jeg vil ikke råde folk til at lave aftaler med dem. Da jeg modtog dårlig service valgte jeg at opsige min serviceaftale for et år siden, men jeg modtager stadig fakturaer og n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

d. 30/4 Vi fik foretaget service igår, og vores reklamation er således løst. Tak. Vi fik monteret en køler tilbage i September 2019 inkl serviceaftale. I februar (før COVID19) modtog vi faktura... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har benyttet Waterlogics vandkølere gennem flere år på min tidligere arbejdsplads. Der har altid været hurtig udrykning hvis der opstod problemer, og problemer er blevet løst med en grundig forklar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de fontaines à eau
  2. Distributeur de café
  3. Fontaine à eau potable
  4. Fournisseur d'eau en bouteille

Écrit par l'entreprise

Culligan tilbyder skræddersyede drikkevands- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, hospitaler, restauranter og andre arbejdspladser. Vores miljøvenlige vanddispensere er udstyret med Firewall® UV-C renseteknologi og BioCote® beskyttelse, som sikrer rent, sikkert og bæredygtigt drikkevand på arbejdspladsen. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at HMS og retfærdige lønninger bliver varetaget for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der varetager HMS, miljø og retfærdige lønninger. Emmett Culligan startede sin virksomhed i 1936 med en vision om at levere bedre vand til private husstande. I dag bidrager Culligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde vand gennem miljøvenlige produkter med en ekstraordinær kundeservice.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ren vand og god service

Rigtig god service

13 avril 2021

Hej Derick,
1.000 tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive en kommentar. Vi har stor fokus på vores service så vi er glade for at du er tilfreds med den service vi leverer.

Super

Super god og hurtig service. Kan varmt anbefales.

1 avril 2021

Hej Jonas,
Mange tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse og ikke mindst din anbefaling.
De bedste hilsner

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og din fine kommentar.
Dejligt at høre at du er tilfreds med vores service. Det er meget vigtigt for os.
Med ønsket om en dejlig dag.

Super fed service!

Min mor jeg er for nylig blevet kunde hos dem. Og vi fik den bedste service og behandling af Kashif. :)

11 février 2021

Hej!
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst den fine kommentar.
Vi er rigtig glade for at du og din mor er tilfreds med vores og Kashif's service.

God og hurtig service

9 février 2021

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner, dem værdsætter vi virkelig.

Hurtig servise

Hurtig servise, altid klar til at hjælpe.

8 février 2021

Hej ,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine stjerner, dem værdsætter vi virkelig.

Ville egentlig give 0 stjerner

Ville egentlig give 0 stjerner, men kunne ikke komme videre uden at give minimum 1. Vi har haft “fornøjelsen” af dem i en længere periode på min arbejdsplads. Som jeg kan læse andre steder så er der ingen dokumentation på rengøring af automaten, og mange gange vi har fået leveret vand er den ikke rengjort. I de perioder hvor der er brug for ekstra vand, er det ikke muligt at få leveret før flere uger efter bestilling (og ventetid i telefon). Men det værste er deres fakturasystem, de sender rykkere på regninger der er betalt, nok i håb om at der sidder kontorfolk der bare betaler. De rykkere der bliver sendt ud er på forkerte beløb, så hvis de bliver betalt så er der en rest der kan sendes endnu et rykkergebyr på. Når man endelig kommer igennem til deres kundeservice, så kan hun ikke se de beløb der står på min rykker (inkassovarsel), hvordan har jeg så fået en faktura på det beløb? Vi har nu opsagt kontrakten og på trods af at den lød på 6 måneder, så trækker de den lige til 8 måneder, uden begrundelse.
Min klare anbefaling, hold jer langt væk fra dette firma..

2 février 2021

Hej Søren,

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os din anmeldelse og tilknytte en kommentar.
Vi stræber hele tiden efter at forbedre os og der kan din oplevelse hjælpe os.
Desværre har det ikke været muligt for os, at identificere dig som kunde i vores system.
Du er meget velkommen til at sende os en mail med dit kundenr. på info@edensprings.dk således at vi kan kigge nærmere på sagen.

Réponse de Culligan Danmark

Hej, Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og sætter pris på at du har valgt Eden som leverandør af din kildevandsløsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefales rigtig god service…

Kan varmt anbefales rigtig god service fra chaufføren som sørger for at vi kun får når vi mangler og ros fra ungernes tandlæge som syntes det er alle tiders ide da vi har vand maskinen stående på vores første sal uden for vores gamer teenager s værelser så første valget ved tørst er vand i stedet for at skulle gå hele vejen ned til køkkenet alt i alt alletiders og bonus er det ikke er dyrt

12 janvier 2021

Hej Charlotte

1000 tak for din anmeldelse og ikke mindst din fine kommentar.
Frisk vand har rigtig mange gode egenskaber både for gamer teenageren og den aktive teenager.
Og vi er utrolig glade for at vi med vores løsning, kan være med til at opmuntre lige præcis din gamer teenager til bedre sundhed og god hydrering.

Dårlig kundeservice

Fuldstændig håbløs og direkte ubehagelig kundeservice. Jeg ringer for at få hjælp til en vandautomat, som står på en tandklinik. Beholderen til kopper er meget gul og misfarvet. Det er ikke særlig indbydende på et sted, som gerne skulle fremstå rent og sterilt. Jeg får besked om at det kan de jo ikke gøre noget ved og jeg må da bare prøve at vaske den, iøvrigt kan de jo ikke tage sig af at vi ikke synes om udseendet. Vandautomaten er næsten ny da vores gamle gik i stykker. I forbindelse med at vi får en ny automat bliver den gamle kopbeholder sat på den nye maskine. Jeg får aller nådigst min vilje om at få sendt en tekniker ud men ikke uden først at skulle igennem en ganske ubehagelig samtale med kundeservice. I øvrigt har vi opsagt vores aftale med Eden Springs og blev lidt overraskede over at der er 2 års opsigelse. Det kunne vi selvfølgelig bare have læst i vores aftale men de færreste forventer nok en så lang opsigelse. Vi glæder os til de 2 år er gået og vi glæder os til at få en tekniker ud som forhåbentlig har mere forstand end kundeservice.

11 janvier 2021

Hej Stine
Tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse samt din kommentar. Vi beklager utroligt meget den oplevelse du har haft med vores kundeservice. Dette er bestemt ikke normal procedure og der vil blive fulgt op på sagen internt. Vi har sendt dig en mail, som du er meget velkommen til at vende tilbage på såfremt dit problem endnu ikke er løst. Vi beklager endnu engang.
Med venlig hilsen Eden Springs

Noté 3 sur 5 étoiles

Manglede dokumentation ved rensning

Manglede dokumentation ved rensning, service
Service blad ulæselig

7 janvier 2021

Réponse de Culligan Danmark

Mange tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse. Vi beklager hvis du har oplevet problemer i forhold til vores servicerapporter. Såfremt du skulle have yderligere spørgsmål eller et uløst problem er du meget velkommen til, at kontakte vores kundeservice på info@edensprings.dk
Med venlig hilsen Eden Springs

Hurtig og god Service

7 janvier 2021

Réponse de Culligan Danmark

1000 tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse og ikke mindst tak for din fine kommentar. Med venlig hilsen Eden Springs

Super

Sød, dejlig og profesionelle service. Super

16 décembre 2020

Réponse de Culligan Danmark

Hej, Mange tak for din anmeldelse og din fine kommentar. Det sætter vi stor pris på. Glædelig jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice lige fra…

Fantastisk kundeservice lige fra telefon til vognmand. Ved og få kildevand til tap har jeg sparet mange penge på saftevand til børnene da de syntes det er sjovere og drikke vand nu👏🏻👏🏻

24 novembre 2020

Réponse de Culligan Danmark

Mange tak for din anmeldelse og den fine kommentar.
Hvor dejligt at høre at dine børn nu også synes det er sjovt, at drikke masser af vand også uden saft
Eden Springs.

Noté 5 sur 5 étoiles

God hjemmeside til bestilling Altid…

God hjemmeside til bestilling Altid lynhurtig levering--meget vigtig i min verden.

14 octobre 2020

Réponse de Culligan Danmark

Mange tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse.
Vi sætter utrolig stor pris på at du også tog dig tid til, at give os en fin kommentar med på vejen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er super glade for denne løsning 😊😊😊😊

Vi er super glade for denne kanon løsning jeg har en søn der længe har været i væskemangel men efter vi har fået denne her køler i hans højde er han begyndt at drikke vand og synes det er fedt så vi vil ikke undvære den så 1000 plusser herfra

29 septembre 2020

Réponse de Culligan Danmark

Mange tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse samt din kommentar. Vi er utrolig glade for at du og din familie er tilfredse med løsningen. Samtidigt er det dejligt at høre, at din søn nu også syntes det er sjovt at drikke vand.

fint service

21 septembre 2020

Kære Mona.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med vores service og at du tog dig tid til at give os din anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus