Culligan Nederland  Avis 186

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na. Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden. Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je op zoek bent naar een waterkoeler die alles kan, plat, bruis en zelfs kokend water! Twijfel dan niet, neem zo snel mogelijk contact op met Jort Schoemaker! Onze ervaring hebben wij als zeer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je ooit op zoek mocht zijn naar een waterkoeler waarbij je "lekker" koud water al dan niet met een BRUIS functie zoekt dan ben je bij Waterlogic aan het goede adres. Wij hebben samen met Danny van... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

5 jaar lang de hoofdprijs betaald voor een waterapparaat. Na 5 jaar besloten om te stoppen met het contract en wat denk je, dit bedrijf stuurt nog een factuur voor het ophalen van het apparaat (dat ik... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Niet netjes...

In een langdurige periode van Corona, waarin je je kan voorstellen dat de koffieafname niet gehaald kan worden, besluit Waterlogic dat ze je keihard vastpinnen op je contractuele afname en belast je de niet afgenomen koffie van 2 contractjaren. Contract maar gelijk opgezegd. Machine 5 jaar gehad, had er best mee door willen gaan maar niet met zo'n instelling. Opvallend is dat ze dit besluiten als je contract 2 dagen geleden stilzwijgend een jaar verlengd is. Niet netjes, zeer klant-onvriendelijk en gaan zeker aan mij geen geld meer verdienen in de toekomst.

20 mai 2021
Avis spontané

Beste heer Kirch,

Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen hieruit dat u het vervelend vindt dat we onze contractuele bepalingen hebben toegepast. Dat vinden wij uiteraard zeer jammer mede omdat er in de voorbije jaren, naast het leveren van de contractuele service prestaties door onze service medewerkers, reeds commercieel tegemoetkomingen zijn gedaan. Uw contactpersoon heeft met u contact gehad om een en ander in het juiste kader te plaatsen. We betreuren ten zeerste dat we hier samen niet uitgekomen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Order netjes verzorgd, prima!

Contact gehad en order geplaatst via Jordi Schoemaker.
Was zeer behulpzaam in het oplossen van een aantal dingetjes die nog geregeld moesten worden.
Dezelfde dag nog alles rond gekregen en de order netjes afgewerkt en er vaart achter gezet in vrband met de haast die we hadden.
Prima werk!

30 mars 2021
Avis spontané

Réponse de Culligan Nederland

Bedankt voor uw positieve beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Het Waterlogic team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd snelle reacties op vragen en…

Altijd snelle reacties op vragen en leveren goede service

1 février 2019

Het Waterlogic team.

Noté 4 sur 5 étoiles

goed

goed tevreden over de service

17 janvier 2018

Klant contact is prima.

Klant contact is prima.
Portal om zaken te bestellen is niet gebruiksvriendelijk.

17 janvier 2018

Geachte heer de Weerdt,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij stellen dit zeer op prijs.

De verbeterpunten van de Portal zijn ons bekend. Hier wordt hard aan gewerkt.
We hopen u hierover op korte termijn te kunnen informeren.

Noté 3 sur 5 étoiles

Na aanschaf niets meer vernomen van de …

Na aanschaf niets meer vernomen van de firma. Ik ga er vanuit dat ze het servicecontract respecteren

10 janvier 2018

Geachte heer Lobato,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
We stellen uw input als trouwe klant zeer op prijs.

U heeft een servicecontract voor 2x per jaar onderhoud, wat betekend dat u ons in April weer mag verwachten.
Mocht er in de tussentijd vragen en/opmerkingen zijn, dan weet u ons te vinden.

account manager

account manager

Deze is niet meer werkzaam bij waterlogic zonder enige communicatie naar mij toe als klant.
Terwijl de persoon in kwestie juist het vertrouwen en de service gaf die het bedrijf zelf niet echt waarmaakt.
Is jammer dat er zo mee omgegaan word.

10 janvier 2018

Geachte heer van den Bosch,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij stellen dit zeer op prijs.

Onze excuses dat u niet op de hoogte bent gebracht. Wij zijn hard op zoek naar een collega die de werkzaamheden van deze Accountmanager overneemt. Zodra er een nieuwe Accountmanager is aangesteld zullen we u daarover informeren. Tot die tijd staan wij voor u klaar in alles wat u nodig heeft.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er worden deals en afspraken gemaakt …

Er worden deals en afspraken gemaakt die niet nagekomen worden.

29 septembre 2017

Réponse de Culligan Nederland

Dank u wel voor uw reactie.
Wij nemen deze punten mee in het verbeteren van onze organisatie.

Ons uitgangspunt is goede service bij goede producten. Zijn hierin verbeterpunten zoeken we altijd samen met de klant naar een oplossing. In uw geval zijn we daarin nog een stap verder gegaan. Ondanks de getekende contracten, hebben we uw koffieautomaat na 2 mnd. geretourneerd en alle verantwoordelijkheden en kosten op ons genomen.

We hopen dat we daarmee het geheel naar tevredenheid hebben afgesloten en hopen uiteraard in de toekomst eventueel met een schone lei te beginnen.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus