Hej Helle.
Jeg er virkelig ked af at opdage, at du har skrevet dårligt om mig på Trustpilot.
Jeg forstår virkeligt godt, at du blev frustreret i sin tid omkring min manglende besvarelse, og at jeg ikke mødte op til session. Det vil jeg endnu engang undskylde for, det beklager jeg utrolig meget. Da det nu er over halvanden år siden, og jeg kan derfor desværre ikke huske, hvad det skyldes, men ude fra mail tænker jeg, at jeg ikke fik set din bekræftelse.
Jeg havde håbet, at jeg havde gjort op for det, men tilsyneladende, som jeg kan læse mig frem til, har jeg ikke gjort det godt nok.
Derfor vil jeg gerne gøre op for det. Jeg vil gerne tilbyde dig en session eller måske noget helt andet, hvis du skulle have interesse i det, så jeg kan rette op på min fejl.
Jeg ville sådan ønske, at du havde rakt ud til mig i stedet for på Trustpilot. Det er jeg rigtig ked af, da det først har givet mig mulighed for at opdage det nu, og det gavner desværre hverken min virksomhed eller den jeg er som person. Jeg bestræber mig meget på at at imødekomme mine klienter og hjælpe dem fuldt ud. Mit arbejde er min passion.
Jeg håber, vi kan finde ud af en løsning.