C.V. TECHNIEK Avis

À propos de l'entreprise

1. Plombier
  2. Service d'installation électrique
  3. Électricien

Informations provenant de diverses sources externes

CV Techniek is het installatiebedrijf voor Zoetermeer en omstreken. Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Pure fraudeurs

Pure fraudeurs. Ervaring idem als hieronder. Heb ze weggestuurd voor ze begonnen zijn. Daarna nog email gestuurd naar hen maar email adres van de website bestaat niet. Hen bellen na het bezoek lukt niet meer: ze blokkeren je nummer waarschijnlijk. Zeker te mijden!!

4 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is pure oplichting dit bedrijf is…

Dit is pure oplichting dit bedrijf is heel grof te werk gegaan komt inderdaad iemand na 2,5 uur zoals afgesproken inderdaad was afgesproken 80 euro en 29,95 per half uur hij was bezig 1 uur 45 minuten mijn gesprek was zonder toestemming opgenomen en was heel kort gezegd 80 euro per meter einde van het gesprek gezegd dus 80 euro en 29,95 per half uur ja zij hij hij was met een soort boor bezig met veel geluid hij zegt zit wel diep maar komt goed toen begon hij over kalk vraag hoe lang duurt dat vertelde me 20 minuten denk oké voor 30 euro erbij opgelost hij was ook met een afzuiger bezig om eerst het water uit de buis te halen ondertussen was heel mijn pijpleidingen losgetrokken vertelde komt iemand anders repareren tussen 1800 en 20.00 toen kwam hij met de rekening 3400 euro ik zij pardon dat geld heb ik niet hij belde bedrijf mag ik code 6 uitschrijven nee normaal doen we dat niet maar kijk maar even komt hij met code 6 halve prijs dus 1700 euro ik zei dat kan ik nog steeds niet betalen kwam hij hoeveel contant ik kon opnemen dat was 800 euro hij zei ik wacht wel even ik kwam terug met 800 contant toen zei hij de rest kan je pinnen ik vertelde dat ik niet meer had mijn vriendin was bij mij en zei ik kan 250 pinnen daar ging hij accoord mee dus 1050 betaald leidingen dus stuk je raad het komt niemand tussen 1800 en 2000 weer gebeld adres doorgegeven je raad het telefoon opgehangen en nummer geblokkeerd
Nu dus nog een verstopping en kapotte leidingen nu een andere loodgieter zoeken die het wel kan repareren dus hoop dat deze personen blij zijn met hun geweten dat ze zoveel mensen oplichten

30 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

PAS OP: Malafide praktijken en torenhoge onverwachte factuur (€2000+)

Ik wil iedereen dringend waarschuwen voor dit bedrijf. Wij belden Ontstoppingsbedrijf De Jong (KvK: 42011328, gekoppeld aan PMF Solutions BV), maar op de factuur bleek het ineens te gaan om CV Techniek (KvK: 42023895) en de betaling moest vreemd genoeg gedaan worden aan Marketing + Bemiddeling Creij. Wij namen oorspronkelijk contact op om een verstopte keukenafvoer te laten ontstoppen.

Aan de telefoon werd een starttarief van €80,- genoemd en €29,- per extra half uur. De melding dat het om €80,- per meter ging, werd extreem snel en onduidelijk afgerafeld. Bovendien bleek de telefoonlijn zonder onze toestemming te worden opgenomen (iets wat de monteur later als drukmiddel gebruikte).

Eenmaal ter plaatse beweerde de monteur dat de leiding tot 14 meter diep verstopt zat met kalk. Hij stelde voor om de leiding grondig te reinigen en gaf mondeling aan dat dit totaal tussen de €700,- en €900,- zou kosten, inclusief 5 jaar garantie. Omdat de situatie vervelend was, gingen we hiermee akkoord.

Toen kwam de factuur: ruim €2.000,-!

14 meter ontstoppen: 14 × €80,- = € 1.120,-

14 meter kalk reinigen: 14 × €62,50 = € 875,-

Camerainspectie: € 371,- (Totaal niet vooraf besproken of goedgekeurd!)

Waarom dit oplichting is:

Misleidende metrage: Er werd maar liefst 14 meter in rekening gebracht. Als we kijken naar de technische bouwtekeningen van ons appartement, is het zeer ongeloofwaardig en praktisch onmogelijk dat deze leiding zo lang is.

Vage constructie met meerdere namen: Het werken onder verschillende bedrijfsnamen en het laten overmaken van geld naar weer een ander tussenbedrijf is een bekende methode om sporen uit te wisselen en consumenten te verwarren.

Intimidatie en druk: Toen we schrokken van het bedrag en weigerden te betalen voor onbesproken kosten (zoals de camera), werd de monteur geagiteerd. Hij dreigde dat de kosten hoger zouden worden voor "extra tijd" en dat hij direct een incassobureau zou inschakelen.

Geen garantie: De beloofde 5 jaar garantie staat nergens op de factuur vermeld.

Onder zware druk en intimidatie hebben we uiteindelijk (na een "korting" van ongeveer €200) ter plaatse betaald via bankoverschrijving. Dit zijn klassieke oplichtingstactieken van malafide loodgieters. Wij doen hier melding van bij de Consumentenbond en de ACM/ConsuWijzer.

Ga niet met ze in zee!

30 juillet 2026

€2,600 for a drain clearing, no invoice, then blocked,avoid

I hired this company to clear a blockage in my apartment's main drain. They charged me €80 per meter €2,600 in total. That rate is far above the standard market price for this work, which typically runs €7–15 per meter.
I have still not received an invoice for this amount. I called three separate times afterward to request one and get a clear breakdown of the work performed. I got no response, and my number is now blocked.
Taking full payment, refusing to provide an invoice, and cutting off contact when a customer asks questions is not how a legitimate business operates. I'm now pursuing this through legal channels and would tell anyone considering this company to get a firm and avoid them entirely.

28 juillet 2026

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt, meneer zei dat ie het gefikst had 400+ euro, moest een uur wachten voor ontluchten, na een uur gemerkt dat de verstopping er nog in zat, bedrijf gebeld en nieuwe afspraak gemaakt, met garantie vertelde de persoon aan de telefoon, voor de volgende dag tussen 11 en 13 uur. Bedrijf gebeld na 1300, maar ze hebben mn nummer geblokkeerd, met een andere telefoon gebeld, werd opgenomen. Probleem uitgelegd. Werd gelijk opgehangen en ook die geblokkeerd, ik heb nu aangifte gedaan voor fraude

27 juillet 2026

fraude

ü1 ster is nog te veel. bedrijf langs gekomen. ze vroegen 80 euro starttarief voor zuig en veer werkzaamheden en 29.95 euro voor elk half uur wat erbij kwam (telefonisch besproken). 3 kwartier is er iemand binnen geweest en geeft ineens aan dat er extra werkzaamheden zijn dat kost 65 euro de meter. hier uiteindelijk gezegd dit niet te doen. toen kwam er een factuur op tafel van meer dan 2000 euro. deze niet betaald! de monteur belt kantoor en er wordt gedreigd met samen een oplossing zoeken en zou ik korting krijgen van 25 tot 30 procent. Let op er worden ook telefonisch opnames gemaakt van gesprekken zonder dat dit vermeld wordt. ook hier niet mee akkoord gegaan. Uiteindelijk aangegeven politie te bellen en dit ook gedaan. Monteur moest elke minuut dat hij extra bleef ook in rekening brengen en is uiteindelijk gegaan. Verder dit proces aangemeld bij rechtsbijstand en aangifte gedaan bij de politie. Als waarschuwing: laat ze niet langskomen en als ze er zijn betaal niks!!!!

23 juillet 2026

Grootste oplichters €1500 voor niks

Grootste oplichters €1500 voor niks. Ze zouden terug komen niet geweest. En vervolgens onze nummers geblokkeerd zodat we ook geen contact meer krijgen. Met ander nummer gebeld en werd de telefoon er gewoon opgegooid halverwege het gesprek. Gaat niet in zee met deze oplichters!

14 juillet 2026

Pure oplichting

Pure oplichting, ga nooit met dit dubieuze bedrijf in zee. Heeft mij meer dan duizend euro gekost voor een dienst die RRS voor 100 euro aanbiedt..

16 juillet 2026

OPLICHTERSS

Zijn vuile oplichters. Moest bijna 2000 euro betalen en kwamen nooit meer terug.
Nooit begrepen waarom mensen werk maken van mensen oplichten in plaats van gewoon te werken voor geld.
Lucas van Creij, hoop dat je trots op jezelf bent vuile hond!

oplichters

Ze rekenen veel te hoge prijzen, waarbij voor iets meer dan een uur werk 1200 euro werd gerekend. Waarna hardhandig werd onderhandeld, en uiteindelijk 650 euro is betaald. Waarbij er werd gedreigd met juridische stappen en 1750 als dit niet werd betaald.

Oplichters

Mijn moeder voor 1100 euro proberen op te lichten voor een klusje van een uur. Probleem niet verholpen. Uiteindelijk afgedongen naar 650 euro.

Oplichters

Oplichters. Moesten 428€ betalen voor 5 min ‘diagnose stellen’ en niks is gerepareerd

3 mars 2026

Bad Service

The technician sent by them had no idea how to service. He damaged our CV and even charged us for that. Such a horrible experience. Will never use their service again.

2 décembre 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus