Cvtechniekholland Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS Word lid van de groep!

OPLICHTERS, Word lid van de groep!
OPLICHTERS,
We delen onze verhalen op de Facebook-groep:
"Gedupeerden van Nederlandse Ontstoppingsbedrijven"

Word lid van de groep!

Ik heb al een afspraak gemaakt met de politie; aangezien er nog veel meer mensen bij betrokken zijn, zullen ze de zaak nu serieus nemen

30 juillet 2026

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij. Heb richtbedrag voor ontstopping gevraagd (200 eur), maar brengen 5 keer meer in rekening. Zijn daarna niet meer bereikbaar voor compensatie of coulance.

Contact betalen, factuur zou gemaild wroden, niet ontvangen

Probleem met verstopping en gorchelend geluid in riool ook niet opgelst

3 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

PAS OP: Malafide praktijken en torenhoge onverwachte factuur (€2000+)

Ik wil iedereen dringend waarschuwen voor dit bedrijf. Wij belden Ontstoppingsbedrijf De Jong (KvK: 42011328, gekoppeld aan PMF Solutions BV), maar op de factuur bleek het ineens te gaan om CV Techniek (KvK: 42023895) en de betaling moest vreemd genoeg gedaan worden aan Marketing + Bemiddeling Creij. Wij namen oorspronkelijk contact op om een verstopte keukenafvoer te laten ontstoppen.

Aan de telefoon werd een starttarief van €80,- genoemd en €29,- per extra half uur. De melding dat het om €80,- per meter ging, werd extreem snel en onduidelijk afgerafeld. Bovendien bleek de telefoonlijn zonder onze toestemming te worden opgenomen (iets wat de monteur later als drukmiddel gebruikte).

Eenmaal ter plaatse beweerde de monteur dat de leiding tot 14 meter diep verstopt zat met kalk. Hij stelde voor om de leiding grondig te reinigen en gaf mondeling aan dat dit totaal tussen de €700,- en €900,- zou kosten, inclusief 5 jaar garantie. Omdat de situatie vervelend was, gingen we hiermee akkoord.

Toen kwam de factuur: ruim €2.000,-!

14 meter ontstoppen: 14 × €80,- = € 1.120,-

14 meter kalk reinigen: 14 × €62,50 = € 875,-

Camerainspectie: € 371,- (Totaal niet vooraf besproken of goedgekeurd!)

Waarom dit oplichting is:

Misleidende metrage: Er werd maar liefst 14 meter in rekening gebracht. Als we kijken naar de technische bouwtekeningen van ons appartement, is het zeer ongeloofwaardig en praktisch onmogelijk dat deze leiding zo lang is.

Vage constructie met meerdere namen: Het werken onder verschillende bedrijfsnamen en het laten overmaken van geld naar weer een ander tussenbedrijf is een bekende methode om sporen uit te wisselen en consumenten te verwarren.

Intimidatie en druk: Toen we schrokken van het bedrag en weigerden te betalen voor onbesproken kosten (zoals de camera), werd de monteur geagiteerd. Hij dreigde dat de kosten hoger zouden worden voor "extra tijd" en dat hij direct een incassobureau zou inschakelen.

Geen garantie: De beloofde 5 jaar garantie staat nergens op de factuur vermeld.

Onder zware druk en intimidatie hebben we uiteindelijk (na een "korting" van ongeveer €200) ter plaatse betaald via bankoverschrijving. Dit zijn klassieke oplichtingstactieken van malafide loodgieters. Wij doen hier melding van bij de Consumentenbond en de ACM/ConsuWijzer.

Ga niet met ze in zee!

30 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS, NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!

Op zondagavond om 22u monteur aanwezig. Prijs afgesproken van 303 euro, 30 minuten. Dit was een totaalprijs. Na werkzaamheden van 40 minuten, EN NOG STEEDS VERSTOPTE WC, mochten wij 1200 euro afrekenen. Er was geen manier om later te betalen, monteur zou niet weggaan zonder betaling. Tijdens telefonisch contact in de wacht gezet, en daarna telefoonnummer geblokkeerd. Ook andere nummers waarmee wij in contact willen komen worden geblokkeerd. OPLICHTERS, NIET MEE IN ZEE GAAN!!!

26 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

We zijn een Facebook groep gestart om…

We zijn een Facebook groep gestart om de daders te vinden. De groep heet

Gedupeerde van Nederlandse ontstoppingsbedrijven.

Laten we met ze alle zoveel mogelijk info delen. Hij kwam bij ons met een blauwe vw polo.

We zijn opgelicht en geblokkeerd.

24 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zware oplichters! NIET mee in zee gaan!

Zware oplichters! NIET mee in zee gaan!

Afgelopen maandag 20 juli heb ik ze gebeld om mijn afvoer te laten ontstoppen. Er zou 80 EUR per meter riem worden gerekend. Waarvan het eerste half uur gratis en meerwerk 29,95 EUR. Monteur kwam langs en dwangmatig een veel te hoge rekening gepresenteerd! Schandalig en echte gewiekste oplichters! CV Techniek Holland a.u.b. gelijk aangeven bij de politie, vraag altijd om een legitimatiebewijs en niks vooraf betalen! Gelijk aangifte doen bij de politie!

20 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Niet in huis halen!

Oplichters! Niet mee in zee gaan! Week geleden een afspraak gemaakt voor het ontstoppen van mijn keukenafvoer.
Tarief was standaard 80 euro, 1e half uur werk zat hierbij inbegrepen. Na het 1e halfuur tarief van 30 euro per half uur.
Vandaag stond een ZZP'er ingehuurd door CV Techniek Holland voor de deur, die aankwam in een VW Polo.
Nadat deze met 55 minuten de verstopping verholpen had, durfde hij een rekening van €2.067,- euro te presenteren. Deze uiteraard geweigerd.
Gebeld met CV Techniek Holland, die ineens op de proppen kwamen met "wij zijn een spoedservice en dit is spoedtarief".
Medewerker de deur gewezen en melding gemaakt bij de politie!
Waarna hij geïrriteerd vertrok.

24 juillet 2026

Hele laffe oplichters!

Ivm spoed en snel kunnen ‘handelen’ mee in zee gegaan. Hebben eerste gedeelte van werkzaamheden (tegen veel te hoog tarief) uitgevoerd en zouden terugkomen volgende dag. Volgende dag kwam er niemand opdagen. Na telefonisch contact nieuwe toezegging qua tijd gekregen, waarna mijn telefoonnummer werd geblokkeerd. Met een ander telefoonnummer teruggebeld, aangegeven dat ik nog steeds zat te wachten en (na ‘even in de wacht te zijn gezet’) wederom nieuw tijdslot gekregen. Uiteraard kwam ook in dat tijdslot niemand opdagen en werd ook dit telefoonnummer geblokkeerd. Met een ander telefoonnummer nogmaals gebeld en aangegeven dat ik al tweemaal had gebeld maar steeds geblokkeerd werd. Hoorn werd er op gegooid en je raadt het al.. wederom geblokkeerd!

Al met al: voeren niet de juiste werkzaamheden uit, blokkeren je bij vragen en gaan er vandoor met je geld. Oplichters!

15 juillet 2026

CV Techniek Holland, kies svp een andere

De site ziet er op zich goed uit en er staan ook mooie recensies. Een vervolgafspraak maken voor een kalkbehandeling van 150 euro per meter, in totaal 10 meter. Vandaag nagezocht, maar dit bedrag is 10x te hoog!! De loodgieter had de benodigde spullen niet bij zich, er werd gevraagd of er nog een andere loodgieter dezelfde dag moest komen. In overleg hebben we een afspraak gemaakt voor de volgende dag en alle werkzaamheden betaald (stom). Er is niemand gekomen en we worden inmiddels niet meer te woord gestaan en er wordt niet meer gereageerd.

15 juillet 2026

Opgelicht

Opgelicht, voor uiteindelijk 1300 euro: een wc ontstoppen op de begane grond. Hij kwam dreigend over en ik moest meteen betalen. Ze hebben mijn telefoon geblokkeerd zodat ik ze niet te pakken krijg, via mail geen gehoor. Nu aanklacht indienen bij politie!

14 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze hebben me opgelicht en seksueel…

Ze hebben me opgelicht en seksueel geïntimideerd. Het was ineens tien keer zo duur en toen ik niet kon betalen zei hij dat ik ook wel met hem naar bed kon gaan. Het was 11 uur ‘s avonds en hij wilde niet weggaan tot ik betaald had. Oplichters en criminelen

10 juillet 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus