Daarbak Redoffice Avis 4 550

4,6

Jeg var presset på tid med at få nye mapper - I var de eneste der kunne leverer næste dag :-) jeg kontaktede andre firmaer, da jeg fandt ud af at jeres mapper er dyrest - for samme produkt, men fo... Voir plus

Man bestiller fra sin PC, varene kommer dagen efter, . som en forsendelse, leveret til kontoret. - fint

Altid gode priser og hurtig levering. Ved denne bestilling kom jeg i tanke om en fejl i min bestilling, og jeg ringede derfor til deres kundeservice, hvor jeg blev mødt af en fantastisk kundeservice... Voir plus

Fantastisk kundeservice. Jeg bor ikke lige i nærheden, så rart at få at vide jeg kan ringe og checke, når hjemmesiden siger 3-4 stykker tilbage på lager.

1. Magasin de fournitures de bureau

Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!

4,6

5 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

God kundeservice

Altid hurtig og god levering fra dag til dag.

6 mars 2026
Logo de Daarbak Redoffice

Réponse : Daarbak Redoffice

Tak for din anmeldelse, beklager at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til priser, jeg tager fat i jeres konsulent med det sammen, om der skulle være sket en fejl

Rigtig god dag

Mvh
Dorthe - kundeservice

Logo de Daarbak Redoffice

Réponse : Daarbak Redoffice

Hej Emilie - tak for din besked, beklager at du har haft en dårlig oplevelse, men jeg kan se at din pakke ligger i pakkeshoppen siden d. 4. april
Send mig gerne en mail på info@daarbak.dk - og skriv DOJ i emnefeltet, så skal jeg sende dig trackingoplysningerne -

Ser frem til at høre fra dig
Rigtig god dag
mvh