L'entreprise a répondu
Fiets ondanks koningsdag toch vlot geleverd. Ondanks goede beacherming krasje op de bovenbuis. Fiets gemonteerd besteld maar amateuristisch gedaan helaas voor die 50 euro extra. Ringslot was gem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was op zoek naar een elektrische fiets ze hebben zoveel keuzes ik heb meteen gezegd doe maar de V20 "Comfort" leger groen Besteld en kon de fat bike in de middag ophalen . geweldige ser... Voir plus
L'entreprise a répondu
DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.
Écrit par l'entreprise
Zekerheid bij elke e bike en fatbike
osdorpplein 600, 1068TB, Amsterdam, Pays-Bas

A répondu à 34 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
In eerste instantie liep het niet goed. De bestelde fiets zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. Maandag (4e werkdag) gebeld en ze gingen het uitzoeken. De bestelde fiets was niet leverbaar, foutje bedankt en kan gebeuren. We kregen de optie om een iets duurdere fiets te laten bezorgen. Vandaag woensdag is de fiets geleverd. Hij ziet er perfect uit, rijdt fijn uit en mijn vrouw is er blij mee. Fijne klantenservice met betrokken medewerkers die ook echt met je meedenken. Man van de bezorgdienst was ontzettend vriendelijk!

Réponse de Dailyride
Na 15 km met de fiets gefietst te hebben, meerdere bijgeluiden vanuit het achterwiel. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice op WhatsApp, kreeg ik het antwoord dat de reparatie mogelijk niet binnen de garantie zou vallen. Dit omdat wanneer er met de fiets wordt gefietst, de garantie op de onderdelen vervallen.
De fiets toch laten ophalen met het idee dat deze partij dit wel binnen de garantie zou verhelpen. Dit is ook gebeurd gelukkig. Enkel is dit pas na zes halve week opgelost en werd er meerdere keren gezegd dat er onderdelen besteld waren om te vervangen. Er is meerdere keren vermeld dat de fiets terug zou komen omdat hij goedgekeurd was en vervolgens bleek er toch weer iets mis omdat er een onderdeel niet binnen was gekomen.
Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt om hem op een donderdag weer terug te leveren. Ik zou hiervan een track & trees code krijgen en heb deze niet ontvangen. De fiets is ook niet geleverd. Toen ik een berichtje stuurde wanneer de fiets wel geleverd zou worden, kreeg ik niks terug. Op een bepaald moment kreeg ik wel bericht dat de fiets op maandag geleverd zou worden. Dit zonder afspraak met mij gemaakt te hebben.
Al bij al veel wachten, veel discussies moeten voeren en de afspraken die gemaakt waren niet volledig nagekomen. Uiteindelijk de fiets wel binnen de garantie gemaakt natuurlijk. Dit kan ook niet anders na 14,5 km met de fiets gefietst te hebben.
Mocht je twijfelen om bij deze partij een fiets te kopen, zou ik een deurtje verder kijken.

Réponse de Dailyride
Topservice van Dailyride – aanrader voor iedereen die een fatbike zoekt!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Dailyride. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, duidelijk en vriendelijk. De communicatie was snel en netjes; al mijn vragen werden goed beantwoord en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Mijn fatbike is precies op tijd geleverd, zoals beloofd. Dat gaf meteen vertrouwen. De levering verliep soepel en de fiets kwam netjes en in perfecte staat aan. Je merkt echt dat Dailyride waarde hecht aan kwaliteit en klanttevredenheid.
De fatbike zelf is van topkwaliteit: stevig, mooi afgewerkt en rijdt geweldig. Alles werkt zoals het hoort en je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel het product als de service eromheen.
Wat ik vooral waardeer aan Dailyride is hun betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Tegenwoordig kom je niet overal zulke goede service tegen, dus dat verdient echt een compliment.
Ik raad Dailyride zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede fatbike en een betrouwbare verkoper. Bedankt voor de uitstekende service—ik ben heel blij met mijn aankoop!

Réponse de Dailyride
Verkeerd artikel was eigenlijk en opvoerbaar maar dit is het nirt

Réponse de Dailyride
Besteld en kon de fat bike in de middag ophalen .
geweldige service
En de prijs was natuurlijk super aantrekkelijk
Ben er heel blij mee
Bedankt !! Dailyride Team
Rudy Alphen aan den Rijn

Réponse de Dailyride
Nooit hier bestellen als je je fiets binnen hebt en er is wat mee dan krijg je geen antwoord terwijl er garantie op zit. Fiets besteld en geleverd blijkt motor kapot en geen gehoor krijg je van ze waardeloos bedrijf. Schoonvader is van fiets afhankelijk ivm zijn ziekte dus vind het grof schandalig dat ze zo met je omgaan.

Réponse de Dailyride
Een makkelijke website waar goed te vinden is wat ik nodig had. Na kort whatsapp contact ook direct besteld.
Snelle levering.

Réponse de Dailyride
Fiets ondanks koningsdag toch vlot geleverd.
Ondanks goede beacherming krasje op de bovenbuis.
Fiets gemonteerd besteld maar amateuristisch gedaan helaas voor die 50 euro extra. Ringslot was gemonteerd maar nooit getest want deze ging niet door het wiel omdat de bovenste schroefgaten gebruikt hadden moeten worden.
Quickrelease van het voorwiel verkeerde kant op dichtgeduwd (duidelijk zichtbaar door de bolling van het hendeltje)
Trappers zelf gemonteerd, dus had het eigenlijk net zo goed zelf kunnen doen. Jammer.

Réponse de Dailyride
Hele goede service. Goed contact via de app. Bij beschadigd artikel heel goed geholpen en omruilen. Erg netjes.

Réponse de Dailyride
Nou ik vind de fiets erg mooi en goed fietsen.
Wel had ik verwacht nadat ik betaald had voor een gemonteerde fiets dat de trappers, en het slot er al op zouden zitten.
Dit was niet het geval.
Contact gehad en toen is er als nog een slot opgestuurd naar mij toe.
Hier ben ik erg blij mee! En was ook snel gergeld.

Réponse de Dailyride
Al twee keer een Fatbike besteld, netjes bezorgd, de klantensetvice was prima bereikbaar en vriendelijk. Zij konden al mijn vragen beantwoorden. Kortom super tevreden en heel betrouwbaar!

Réponse de Dailyride
Ik ben heel goed geholpen door Mahmoud, hij was heel vriendelijke en heeft mij goed verder kunnen helpen met de vragen die ik had en gelukkig is het opgelost🙏

Réponse de Dailyride
Készségesen rendelkezésemre álltak első perctől kezdve! Kiváló minőségű biciklit kaptam, ami kissé probléma volt, hogy várni kellett rá majdnem 2 hetet. Én nyugodtan ajánlom mindenkinek az üzletet!🥰

Réponse de Dailyride
Heel goede ervaring met de reparatie van mijn fiets.
Woensdag avond werd de fiets opgehaald en een dag later werd de fiets alweer gerepareerd weer terug bezorgd.De fiets was op kwetsbare delen ook voorzien van een folie dat help om beschadigingen te voorkomen.
Aan de telefoon was er ook leuk contact met Sam die begrip vol is en de afspraak netjes na komt.
Kortom geweldige ervaring.
Bedankt!!

Réponse de Dailyride
Het is een zeer fijne fiets met een hele lange bereik in km, alleen de schroefje van de voorspatbord mistte en met bezorging kleine krasjes op de frame maar voor de rest doet alles het goed 👍🏾

Réponse de Dailyride
Super tevreden met mijn aankoop! Het contact verliep soepel en vriendelijk, en de levering was ook nog eens snel.
De fatbike zelf is echt een blikvanger. De burgundy kleur is super tof en je trekt er gegarandeerd veel bekijks mee als je rondrijdt. Hij rijdt dan ook fijn. En door het zitje achterop kan ik m’n kids veilig vervoeren.
Al met al een fijne ervaring en zeker blij met deze aankoop!
Raad dit bedrijf zeker aan!

Réponse de Dailyride
En savoir plus sur les différents types d'avis.