KOOP HIER GEEN ELECTRISCHE FIETS! Mijn elektrische fiets werd op 19 juni geleverd. Tijdens de eerste rit viel na ongeveer 1 kilometer het display volledig uit en werkte de elektrische onderst... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onze Vogue Comfort fiets 1 jaar oud, had geen achterlicht/ remlicht meer. Probleem zat in de accu. Contact opgenomen met klantenservice Dailyride en van daar uit supersnelle begeleiding en fijne commu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ben erg goed geholpen door Naomi van Dailyride.Mijn motor van me ebike was stuk deze is erg snel vervangen voor een nieuwe ook al was dit buiten de garantieperiode van een jaar.Maar werd door vogue ve... Voir plus
Fiets ondanks koningsdag toch vlot geleverd. Ondanks goede beacherming krasje op de bovenbuis. Fiets gemonteerd besteld maar amateuristisch gedaan helaas voor die 50 euro extra. Ringslot was gem... Voir plus
L'entreprise a répondu
DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.
Écrit par l'entreprise
Zekerheid bij elke e bike en fatbike
osdorpplein 600, 1068TB, Amsterdam, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Foarte rapizi super tare servici serioase 🥳
Inmiddels is onderstaande netjes opgelost, maar betekend niet dat alles goed ging.
Nazorg zeer slecht, ze leveren snel. Maar als er wat ontbreekt beginnen de problemen.
Op laatste mail helemaal geen reactie zie onderstaande mail.
Na diverse telefoontjes nog steeds niet alles ontvangen. Diverse medewerkers gesproken en het probleem uitgelegd. Steeds komt er een deel binnen. Ik heb gekregen twee aardsleleke trappers, een lader en een wokkel. Maar geen snelspanner en de schroefjes ontbreken ook. Ik ben zelf maar naar de fietzaak gegaan en de noodzakelijke materialen opgehaald. Als er geen andere trappers komen zal ik ook deze zelf vervangen. Op deze manier maakt u het wel moeilijk om een positieve beoordeling op truspilot achter te laten.
Mijn vrouw heeft overigens de bestelling gedaan.
Very good shopping experience, great delivery service, super efficient, highly recommended, also very competitive prices, 100% recommend
fiets is keurig en snel geleverd
contact met leverancier was heel goed en prettig
Zeer tevreden dus
They sent my order quickly and when I contacted them about a missing piece they responded fast and immediately sent it the following day. Very good
Wij hebben een goede ervaring. Vorige week zaterdagavond laat besteld en maandagochtend werd ik gebeld door de chauffeur dat de fatbike maandagmiddag/avond tussen 17:00 en 19:00 uur bezorgd zou worden. Top!
Thanks for the good service and answer when I called to. The tires are good.
Snelle levering op de aangegeven tijd en zeer vriendelijk personeel.
Snelle Levering! Mijn oudste dochter is erg blij met haar E-Step😁 Top Bedrijf!
Dhl pakket terug gestuurd was beschadigd. Netjes gebeld werd gewoon gezegd doe de bestelling maar opnieuw dan stuur ik wel een nieuw pakket anders gewoon afwachten.
Niet mijn fout dat t pakket wordt teruggestuurd maar om dan maar te zeggen kan niks ben met de rug tegen de muur gebonden en we zullen moeten wachten dat t pakket binnen is vind ik echt kort door de bocht. Had liever gehoord dat jullie het pakket nogmaals opsturen en het andere pakket weer in ontvangst namen. Nu zit ik nog steeds zonder mijn bestelling. Zeer jammer dit altijd goede service verleend. Maar nu een dikke vette 0
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Komt eerdere schriftelijke toezeggingen niet na. Fiets wat 3 maanden geleden gekocht is, waar defecten op zitten, willen ze niet onder garantie herstellen. Waarom niet? Geen idee, geen duidelijke argumenten worden gegeven dan alleen: wij geloven niet dat dit een fabrieksfout is. Zonder enige onderzoek hieraan te hebben gedaan.

Réponse de Dailyride
Super mooie elektrische fiets voor een mooie prijs en zeer snel geleverd
Vandaag bestellen morgen in huis kunnen ze beter van de site af halen.
Voor ik alles had was er meer dan een week overheen.
Je krijgt je spullen wel maar de doos waar mijn step in zat was behoorlijk beschadigd.
(Step zelf was nog goed)