4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

18 avis

Good customer service

Good customer service and fast response times for queries. One of my parcels was delayed by Bring and after 7 days DanGuitar sent a replacement package which arrived after 2 working days.

11 octobre 2024

Inte billigaste men bra kundtjänst och bra kvalitet !!

Jag har under den senaste året gjort några beställningar av detta företag och alltid varit nöjd. Innan jag gjorde min sista beställning behövde jag mer information om en produkt och jag fick svar inom 2 timmar, vilket jag tycker är fantastiskt.Jag skickade även en förfrågan över en order och fick ett snabbt svar tillbaka. Det är kanske inte de billigaste men med den kundtjänsten betalat jag några kronor extra.

17 septembre 2024

Trasigt paket men proffsigt bemötande…

Min beställning levererades med trasig kartong och det fattades delar. Postnord som delade ut paketet sa att det var dålligt emballerat. DanGuitar var mycket snabba att återkoppla och erbjöd direkt en ny produkt men vi kom överens om prisavdrag istället. Jag fick ett proffsigt bemötande och snabb lösning på problemet. Jag kan därför varmt rekommendera denna butik till andra!!

26 juillet 2024

Väldigt nöjd

Var lite tveksam eftersom företaget inte ligger i Sverige, men är mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och väl emballerat. En bra helhetsupplevelse från köp till levererad produkt.

11 avril 2024

Keyboard med stativ

Beställde en keyboard, när paketet kom fram var kartongen till stativet trasigt. Delar saknades. Försökte få ta i PostNord för att göra reklamation, helt värdelöst, fick svar efter en vecka! De svarade att jag skulle vända mig direkt till DanGuitar. Jag gjorde det, de löste problemet direkt genom att skicka ett nytt paket. Mycket trevliga, snabba på att svara och god service! Här kommer jag att handla igen och jag kan varmt rekommendera dem till andra!

9 janvier 2024

Beställde en vara till vår skola som…

Beställde en vara till vår skola som skulle vara i lager. 9 dagar senare har jag fortfarande inte hört något och kontaktar butiken. De säger då att ordern är pausad, de vet inte varför. Berättar att varan eventuellt kommer skickas snart. Inte bra.....

23 août 2023

Bra priser

Bra priser, snabb leverans och trevlig personal! Här kommer jag att handla igen vid behov :)

7 août 2023

Tranportskadad produkt

Jag beställde en drum shaker. Levererades snabbt men hade blivit tranportskadad på vägen. Jag mailade Danguitar som svarade nästan omgående och som samma dag skickade en ny till mig som nu kommit fram i helt skick. Grym service och snabba leveranser! Tack!! Kommer helt klart att handla här igen.

6 juin 2023

Fik sendt to guitare retur

Fik sendt to guitare retur, hvoraf den ene var ombytningen for den første der ikke fungerede som den skal, hvorved erstatningen havde nøjagtigt samme problem. Jeg blev lovet i sidste uge at de vil sende mine penge retur, det skete aldrig! I går (12/10) ringer de så for at fortælle mig at de sender pengene retur på dagen (i går), i dag (13/10) er de stadig ikke kommet tilbage! Kommer ikke til at handle hos dem igen!

13 octobre 2020

DanGuitar er Jeg virkelig glad for

DanGuitar er Jeg virkelig glad for, der er ALDRIG problemer, de er altid rigtig meget søde at, tale i telefon med, og altid rigtig god service, Jeg kan og vil kun opfordre andre musikalske venner til, at handel hos DanGuitar. Jeg har kun rigtig gode oplevelser med DanGuitar..

15 octobre 2018